|
|
✿
|
| Barva DV trika (nechť hlasují jen ti, kteří vážně uvažují o koupi, prosím ;-)) |
| bílá |
|
5% |
[ 5 ] |
| černá |
|
40% |
[ 36 ] |
| červená |
|
13% |
[ 12 ] |
| modrá |
|
10% |
[ 9 ] |
| zelená |
|
9% |
[ 8 ] |
| žlutá |
|
2% |
[ 2 ] |
| fialová |
|
7% |
[ 7 ] |
| oranžová |
|
2% |
[ 2 ] |
| hnědá |
|
2% |
[ 2 ] |
| duhová (speciálně pro Vlkoně) |
|
5% |
[ 5 ] |
|
| Celkem hlasů : 88 |
|
| Autor |
Zpráva |
Margarette 81-160

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 9:09 am Předmět: |
|
|
Ten návrh jsem taky dělala jen sama pro sebe (zatím) a ke všemu se to původně vůbec netýkalo DV.cz. Čekám, že někdo příjdete taky s něčím vlastním, napadá mě tolik věcí, co by se dalo udělat.
Od jednoduchých obrázků až po upravenou fotku nějakého ze zdejších DV párů (třeba jak si dávají pusu). Kdyby se sešly 3 dlouhovlasé dívčiny a vyfotili se zezadu, jak se drží za ruce a pak se to hodilo třeba do 3 stupňů šedi, nemuselo by to být marné, pokud si s tím někdo dá trochu práce.
Koneckonců ten andílek nebo metr na zádech taky nebyly špatné nápady, proč se to zaseklo???? Udělat trička není levné a každý chce jiný střih a barvu, tak si prostě udělejte každý vlastní Pokud nebude "vrcholové vedení" proti, tak je to to nejhezčí a nejoriginálnější, co můžeme provést. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
*Hanča >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 9:26 am Předmět: |
|
|
tak mně se líbí stále návrh s metrem na zádech...
pak bych dala na rukáv logo dv.cz
a někdy bych šoupla svojí přezdívku tady.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
barthezka ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 9:31 am Předmět: |
|
|
Já jsem taky pro metr, ale ono těžko říct, jak by se tam dalo to číslování...protože každej máme jinak dlouhou hlavu, krk a tak, takže by to u někoho odpovídalo realitě a u jinýho ne  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
*Tereza 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 9:40 am Předmět: |
|
|
Margarette: Tvůj návrh trička se mi hrozně líbí a moc ráda bych je nosila. Je to přesně to, co hledám, jen bych si dovolila obrátit barvy - tmavý tisk (černý, tm. hnědý, tm. zelený) na čistě bílém tričku.
Materiál:
- viskoza (pro přiléhavost nebo pěknou splývavost, pak bych volila větší kulatý výstřih - podobný jako nosí baletky, rukáv bych dala dlouhý nebo tříčtvrteční).
- lehká bavlna s elastanem, to je taková příjemná klasika (potom by mohlo vypadat "sportovněji" a mít menší výstřih u krku, krátký rukáv).
Jo, to by se mi moc líbilo...
Bohužel, nejsem natolik zručná, abych si ho sama vyrobila. Navíc by mi to zabralo spoustu času, který bych chtěla věnovat jiným věcem. (Takže nápad, aby si každý člen DV.cz udělal tričko vlastní podle svých vlastních představ je podle mého moc pěkný, ale pro mě bohužel nepadá v úvahu.)
P.S.: Píšu pouze o dámské variantě trička, pánská jde teď stranou. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
*Hanča >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 9:41 am Předmět: |
|
|
| barthezka napsal: | Já jsem taky pro metr, ale ono těžko říct, jak by se tam dalo to číslování...protože každej máme jinak dlouhou hlavu, krk a tak, takže by to u někoho odpovídalo realitě a u jinýho ne  |
a co kdyby se tam nedávalo číslování, ale nějaké hlášky..
u krku - vlasové miminko
lopatky - vlasový školák
půlka zad - vlasový adolescent
do pasu - vlasový dospělec
po zadek - vlasový nevímco..
nebo já nevím.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Sidonie ADMIN

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 10:45 am Předmět: |
|
|
Aby z toho nakonec nebyla noční košile.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
barthezka ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 10:48 am Předmět: |
|
|
Nj když se nejsme schopný domluvit na triku, tak na noční košili/šatech na zem už vůbec ne  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
*Hanča >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 11:22 am Předmět: |
|
|
dv v noční košili..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Morganna ***moderátorka***

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 11:37 am Předmět: |
|
|
| Sidonie napsal: | Aby z toho nakonec nebyla noční košile.  |
No u tebe a Adel urcite  _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Margarette 81-160

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 2:35 pm Předmět: |
|
|
Tak mám svoje první tričko. Vybrala jsem na něj to nejhorší tílko, abych hned nezničila něco pěkného. Uznávám, že to není dokonalé, ale byla to celkem zábava.
Jo, je v galerce
Těším se na vaše výtvory  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|