|
|
✿
|
| Barva DV trika (nechť hlasují jen ti, kteří vážně uvažují o koupi, prosím ;-)) |
| bílá |
|
5% |
[ 5 ] |
| černá |
|
40% |
[ 36 ] |
| červená |
|
13% |
[ 12 ] |
| modrá |
|
10% |
[ 9 ] |
| zelená |
|
9% |
[ 8 ] |
| žlutá |
|
2% |
[ 2 ] |
| fialová |
|
7% |
[ 7 ] |
| oranžová |
|
2% |
[ 2 ] |
| hnědá |
|
2% |
[ 2 ] |
| duhová (speciálně pro Vlkoně) |
|
5% |
[ 5 ] |
|
| Celkem hlasů : 88 |
|
| Autor |
Zpráva |
Margarette 81-160

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 2:38 pm Předmět: |
|
|
| To Tereza: Proč zručná? Soubor dáš na flash, eventuelně tam doplníš logo, doneseš do tiskárny, kde dělají potisk triček. Dáš jim třičko, soubor a oni to vytisknou. Nic snadnějšího už není. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
psilocybe ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 3:17 pm Předmět: |
|
|
Pznám jeden online obchod kde ti také niečo môžu dokonca ja na tričko vyšiť, lebo potlač občas strác praním farbu.. _________________ [img]http://www.TickerFactory.com/exercise/wOv1k7j/]
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Shahlah >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 3:17 pm Předmět: |
|
|
Já jsem stále pro metr, který se tu řešil a myslím, že měl dost příznivců - akurát jsme se zasekli u vymýšlení popisků k jednotlivým úsekům metru, napadlo mi, co tam jen nechat pojmenování délek ve stylu DV? Mám na mysli ty, které se dají zvlolit v profilu...
Abych jen neplkala, tak zde jest: Neberte to, prosím, doslova, zvlášť ta čísla a čárky mezi jednotlivými úseky
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
*Tereza 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 3:23 pm Předmět: |
|
|
| Margarette napsal: | | To Tereza: Proč zručná? Soubor dáš na flash, eventuelně tam doplníš logo, doneseš do tiskárny, kde dělají potisk triček. Dáš jim třičko, soubor a oni to vytisknou. Nic snadnějšího už není. |
Jo? No jestli je to takhle, tak to k tomu fakt neni zapotrebi moc zrucnosti. A zkoušela jsi ten svůj černobílý návrh už tisknout na tričko?
Psilocybe: Neposlala bys mi, prosim, odkaz na ten obchod? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 3:44 pm Předmět: |
|
|
| Tereza napsal: | | Psilocybe: Neposlala bys mi, prosim, odkaz na ten obchod? |
Jasne, je to www.hiraxrecords.sk (može sa to sem písať?). Je to slovenský obchod, ale posielajú aj do Čiech. Tam pošleš návrh, a oni Ti napíšu či sú schopní to urobiť a za koľko. _________________ [img]http://www.TickerFactory.com/exercise/wOv1k7j/]
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Margarette 81-160

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 3:57 pm Předmět: |
|
|
To Shahlah: Týýý jo, dobrý, že by se to konečně rozjelo?
| citace: | | A zkoušela jsi ten svůj černobílý návrh už tisknout na tričko? |
Nezkoušela, u nás to jde poslat jen do fotolabu, kde mají jen jedno bílé tričko. A já chci černé a basta Ne vážně, tričko už mám, ale fakt je, že najít tiskárnu, kde ti udělají jeden potisk není až tak sranda. Většinou je náklad aspoň 3 trika. A mě o ten střih docela jde, přecejenom, aby se mi pak doma válelo triko a já ho nenosila...takových už mám dost. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
*Hanča >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 4:41 pm Předmět: |
|
|
mně se strašně líbí ten metr.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 8:37 pm Předmět: |
|
|
tak isto si vlastne tricko, aj s vlastnym motivom mozete urobit aj na
www.shirtnator.sk a maju rozne strihy a modely |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Aha Admin ADMIN

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 9:00 pm Předmět: |
|
|
| Shahlah napsal: | Já jsem stále pro metr, který se tu řešil a myslím, že měl dost příznivců - akurát jsme se zasekli u vymýšlení popisků k jednotlivým úsekům metru, napadlo mi, co tam jen nechat pojmenování délek ve stylu DV? Mám na mysli ty, které se dají zvlolit v profilu...
Abych jen neplkala, tak zde jest: Neberte to, prosím, doslova, zvlášť ta čísla a čárky mezi jednotlivými úseky
 |
Shah, problem je v tom, ze potisk trika muzes delat jen na omezene plose vepredu a vzadu. Cokoli dalsiho tisk hrozne prodrazi.
Jinak pokud se tu shodnete na nejakem designu (a me se bude libit ) zadam to vyrobit grafikum hezky pres sitotisk ve vetsim mnozstvi a pak budeme prodavat pres shopik, takze rozhodne cesta tudy vede, klidne pokracujte v rozvijeni myslenek  _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 9:05 pm Předmět: |
|
|
Alebo ak by sa nič nedohodlo, si každý dá vyrobiť vlastné, podľa svojho gusta, a na nejakom "tričkovom zraze" si možeme trička porovnať..  _________________ [img]http://www.TickerFactory.com/exercise/wOv1k7j/]
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|