La Roche - šampony

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=8d92e3f7d5bc803fe8f3ce34a298bf35Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lulu007
0-7
0-7


Založen: 28.10.2008
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: čt únor 25, 2010 4:26 pm    Předmět: La Roche - šampony Citovat

Zdravim
Máte někdo zkušenosti se šampóny La Roche?

Moje vlasy vypadají v pohodě,nejsou ani suché ani moc mastné,ale za to ta pokožka mě trápí (někdy fakt moc svědí). Vyzkoušela jsem jak šámpony z drogérky,tak i přírodní.Po přírodních šapónech mě však hlava začala svědět ještě více a po šampónech z drogérky mám vlasy zas splihlé.

Navíc jsem za boha nemohla najít v Pardubicích lékárnu,kde by tyto šampony (La Roche) prodávali a když už sem našla,tak je zas neměli na skladě a vzorky samozřejmě také ne.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ditule
0-7
0-7


Založen: 24.2.2010
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: čt únor 25, 2010 5:13 pm    Předmět: Citovat

Táta si ho nemůže vynachválit a to má pleť velmi citlivou. Dokonce je na něm napsáno,že je to jediný šampon,při kterém každodenní umývání nevadí ale naopak. jednou jsem si ho půjčila a zdálo se mi,že málo pění,ale vlasy jsem po něm měla pěkné. Zkusila jsem ho však jenom jednou,protože si ho táta hamouní, že bych ho vyplejtvala:D
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kopretinka
321-600
321-600


Založen: 12.4.2007
Příspěvky: 375

PříspěvekZaslal: pá únor 26, 2010 6:07 am    Předmět: Citovat

Tak to mně zase nevyhovují vůbec. Zkusila jsem na doporučení kožní ten Kerium proti padání. Jenomže na to, že se může používat na každodenní mytí, tak mně osobně po něm svěděla hlava, ne nějak extremně, ale svěděla a navíc se mi po něm hrozně rychle zmastili vlasy. Možná to bylo tím, že šampon je krémový a takové šampony mým jemným vlasům moc dobře nedělají, gelová konzistence by byla lepší. No a na padání vlasů efekt nula. Pak jsem zkusila vzoreček toho na citlivou pokožku, ten je tedy gelový, takže maštění u mě jako po kterémkoliv jiném šamponu, takže normál a hlava mi stejně svěděla, i když byl na citlivou pokožku. Ani se ale nedivím, ve složení je to samá chemie parabeny, sodium laureth sulfate,.. a když mám citlivou pokožku, tak tohle jí prostě dráždit může. Doporučuju ti tedy raději nejdříve sehnat vzorky a vyzkoušet. Ty šampony nejsou totiž zrovna nejlevnější. Každá dobrá větší lékárna by měla mít vzorky nebo by měla být schopná ti vzorky na požádání sehnat.
Jinak co se týká toho svědění, tak holky zde doporučují jalovcový šampon od Logony, tak ten chci vyzkoušet, dost si ho lidi chválí a nejen zde na foru. Jinak proti svědění mně celkem vyhovoval od Alverde ten šalvějový, ale zase délky vlasů jsem po něm měla fakt hrozný, takže už ho nepoužívám. No a dobrý je taky Cannaderm, po tom mně hlava taky nesvědí, na to je skvělý, délky vlasů taky dobrý, akorát moc nedodá objem, který nutně potřebuju, tak proto chci ještě zkusit ten jalovcový a když nic tak zůstávám u toho Cannadermu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.