|
✿
|
Autor |
Zpráva |
RUZOVaholkA 21-40

|
Zaslal: st březen 10, 2010 10:19 pm Předmět: Líčení.. |
|
|
Ahoj,
měla bych takový dotaz, řeším to už celkem dlouho, ani kamarád google nepomohl, tak to zkusím tady.
Mám pod očima takové menší vrásky nebo prostě rýhy, takže když se namaluju jakoukoli tužkou na oči (zkoušela jsem jich mnoho), tak po nějaké době..tak do hodinky mi to do té vrásky skoro všechno pěkně steče. Ono by to ani tak nevadilo, kdyby to nevypadalo strašně. Ono to ale strašně vypadá, ještě k tomu se ta tužka koncentruje ve vnitřním koutku oka, takže vypadám, jak po monoklu.
Když mě ale namalovala kosmetička jednou na ples, všechno zůstalo tak, jak to tam napatlala, takže musí být chyba někde u mě.
Nemáte někdo nějakou radu, jak se toho zbavit? Nenamalovaná chodím pořád, tak bych chtěla změnu. .-)
Díky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Morganna ***moderátorka***

|
Zaslal: st březen 10, 2010 10:56 pm Předmět: |
|
|
Zkus tenhle dotaz hodit do Poradny, Nicole ti urcite pomuze  _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
RUZOVaholkA 21-40

|
Zaslal: st březen 10, 2010 11:19 pm Předmět: |
|
|
Morganna napsal: | Zkus tenhle dotaz hodit do Poradny, Nicole ti urcite pomuze  |
Tak jsem učinila, snad se někdo ozve .-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|