|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Lalaith >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út prosinec 08, 2009 9:07 am Předmět: |
|
|
chomin: souhlasím, taky mi z nich bylo blbě, i když asi ne tolik jako tobě. Oni mě totiž po chvíli, co jsem je uzobávala přestaly chutnat - tělo si řeklo, že už je nechce, ale stejně řeklo pozdě |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Slavuš 21-40
|
Zaslal: út prosinec 29, 2009 11:24 pm Předmět: |
|
|
Tak to je dobrý.. Zrovna jsem sem chtěla napsat, že po dýňových semínkách je mi špatně. Jednu dobu jsem se do nich nutila a teď už je nemůžu ani vidět . To raději zobu slunečnici, mandle nebo vlašáky . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Chatny >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 7:20 am Předmět: |
|
|
Jo já jednou pod vidinou krásných vlasů a nehtů(táta mi to poradil) jsem se rozhodla sníst pytlík na posezení. Po chvilce už to nešlo, tak mě napadlo to jíst společně s čokoládou...následky asi nemusím popisovat a dýňový semínka jsem nemohla hezkejch pár let vidět. Nehty nenechty...teď tak akorát na nějakým celozrným pečivu, to mi chutná jak jsou křupavý.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 9:42 am Předmět: |
|
|
Heh Takových lidí se dalo napálit s vidinou krásných vlasů... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
girl.or.element >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne květen 09, 2010 11:42 am Předmět: hlouhý dotaz? |
|
|
ahoj dámy,
možná mám blbej dotaz, ale když jsem tak tady četla o tý dýni, našla jsem si dýňový olej na netu a napadlo mě, co by se stalo, kdybych ten olej pila? ve složení píšou, že obsahuje hodně zinku (jako prášky na růst vlasů a tak) .. někdo pije preventivně olivovej, myslíte, že by to šlo i s dýňovym? nezkoušela jste to některá? .. (asi blbej dotaz, ale co kdyby) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Herminka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne květen 09, 2010 12:00 pm Předmět: |
|
|
Zkoušela, ale nebyla jsem dostatečně důsledná, takže jsem na sobě výsledky nepoznala. Ale pít se samozřejmě dá, není problém. Snad jediné oleje, které se ke konzumaci nedoporučují, jsou jojobový (je to vlastně vosk a trávicím ústrojím projde prý nezměněn) a ricinový (protože je to fungující projímadlo).
Klidně si ho dávej i do salátu; někdo tu psal, že si ho nakape na sousto chleba a pak sní. Já jsem ho jedla jen tak na lžičce, ale hned jsem ho musela zapít čajem -- mám trochu problém polykat olej. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: ne květen 09, 2010 12:26 pm Předmět: |
|
|
no, tak já to zkusim, myslíš, že mám jíst celou lříci? nebo spíš lžičku? je mi trochu blbý se ptát na to v krámě . .. a jak dlouho jsi to jedla, žes nepoznala změnu? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Herminka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne květen 09, 2010 1:43 pm Předmět: |
|
|
Jez, kolik zvládneš Já jsem jedla čajovou lžičku, víc bych nedala, a přistupovala jsem k tomu dost liknavě, určitě to nebylo každý den. Jak dlouho jsem ho jedla, už nevím, ale moc dlouho ne. Dýňák si raději dávám na vlasy nebo na pleť. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jitul 41-80
|
Zaslal: ne květen 09, 2010 4:06 pm Předmět: |
|
|
dýňový olej mi doporučila paní ve zdravé výživě, na užívání je skvělý a dokonce i chutná používám ho do salátů, rýže, těstovin, do vlasů k henně ,chutná a voní mi víc než olivový |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: ne květen 09, 2010 4:37 pm Předmět: |
|
|
a pozoruješ po užívání nějákou změnu? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|