|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Armelle 161-320
|
Zaslal: so červen 05, 2010 9:33 am Předmět: Změna kvality vlasů po henně |
|
|
Sice tu máme téma týkající se změny kvality vlasů věnující se zejména otázce vlivu hormonů a věku, ale změna vlivem henny se tam trochu ztrácí, přičemž se domnívám, že je to celkem důležitý "oříšek".
Hennuji už skoro půl roku, poměrně intenzivně, někdy i jednou za 14 dni. Vlasy jsou:
- pevnější
- lesklejší
- netřepí se mi konečky
- nemastí se
Celkově vypadají zdravě a dobře. Ale má to přeci jen jeden háček: začínám mít pocit, že mi čím dál tím méně drží vlnky. Natočím vlasy na noc, ráno mám krásnou vlnkatou hřívu, po níž za několik hodin není ani památky. Zůstanou mi jen vlasy rovné tak, jak mi je nadělila příroda.
Nemáte někdo podobný problém? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jenne ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: so červen 05, 2010 10:11 am Předmět: |
|
|
Všechno potvrzuji, včetně toho nedržení vlnek. Akorát s tím maštěním to mám přesně naopak - mastí se mi teď víc, i když to samozřejmě nemusí být po henně, zkoušela jsem milión dalších věcí (včetně vysazení HA nedávno, to taky může udělat pěknej bordel) _________________ Swooping... is... bad. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
porcelainswan >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so červen 05, 2010 10:26 am Předmět: |
|
|
já si všimla, že po hennění se mi vlasy více pramínkovatí, tohle mi nikdy nědělaly, moc se mi to nelíbí pár dnů po henně mám vlasy krásné, ale konečky se mi třepí stále, nehledě na hennu. ale hennovala jsem jen 2x a přemýšlím, zda-li ještě budu. odstín mám do rezava, který vůbec nechci. takže uvidím.
ale abych jen nenadávala- krásně mi zklidní pokožku hlavy takže mě pak dlouho nesvědí |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Yoshiwara 41-80
|
Zaslal: so červen 05, 2010 12:57 pm Předmět: |
|
|
Mne sa po henne síce vlasy spamätali, sú krásne lesklé, hebké, ale vyrovnali sa mi vlny vlasy sú rovné, prilepené ku hlave (doslova ) a objem mám asi ako Glum z Pána Prsteňov..čiže som hennu vysadila a nedostatky doháňam amlou...tá mi vrátila vlny, ale vlasy stmavila. nevadí |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Gina 321-600
|
Zaslal: so červen 05, 2010 1:13 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem po prvním hennování měla pocit, že mi nedrží zvlněné vlasy, ale zjistila jsem, že henna stačí tak jednou za 2 měsíce. Vlásky se spraví, zatáhnou a jsou lesklé, přičemž se dají i vlnit a drží to. Jen ne hned ten první týden po henění, ale to už přežiju |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Iwin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so červen 05, 2010 2:29 pm Předmět: |
|
|
mě teda i ta henna z dm udělala nádherně lesklý vlasy, takový heboučký...zatím nejlepší co jsem kdy měla a nemám už tak roztřepený a zlámaný vlasy...nemůžu si stěžovat |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jenne ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: so červen 05, 2010 3:15 pm Předmět: |
|
|
Gina napsal: | Taky jsem po prvním hennování měla pocit, že mi nedrží zvlněné vlasy, ale zjistila jsem, že henna stačí tak jednou za 2 měsíce. Vlásky se spraví, zatáhnou a jsou lesklé, přičemž se dají i vlnit a drží to. Jen ne hned ten první týden po henění, ale to už přežiju |
A nemáš pak moc velký odrosty, když henníš jen jednou za dva měsíce? _________________ Swooping... is... bad. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lúthien >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so červen 05, 2010 7:44 pm Předmět: |
|
|
Yoshiwara napsal: | Mne sa po henne síce vlasy spamätali, sú krásne lesklé, hebké, ale vyrovnali sa mi vlny vlasy sú rovné, prilepené ku hlave (doslova ) a objem mám asi ako Glum z Pána Prsteňov..čiže som hennu vysadila a nedostatky doháňam amlou...tá mi vrátila vlny, ale vlasy stmavila. nevadí |
Připláclé k hlavě A já si myslela jakou nedělám svým jemným vlasům hennou službu a doufala jsem, že objem mi minimálně udrží stejný s přibývající délkou a tíhou vlasů |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
morbidprincess 161-320
|
Zaslal: so červen 05, 2010 7:44 pm Předmět: |
|
|
mne tiež menej držia vlny
a končeky sa mi štiepia trocha menej, ale neviem či je to hennou alebo inými vecami, ktoré používam..tuto je ťažko zistiť, čo spôsobuje ktorý prípravok |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Gina 321-600
|
Zaslal: so červen 05, 2010 7:56 pm Předmět: |
|
|
Jenne napsal: | Gina napsal: | Taky jsem po prvním hennování měla pocit, že mi nedrží zvlněné vlasy, ale zjistila jsem, že henna stačí tak jednou za 2 měsíce. Vlásky se spraví, zatáhnou a jsou lesklé, přičemž se dají i vlnit a drží to. Jen ne hned ten první týden po henění, ale to už přežiju |
A nemáš pak moc velký odrosty, když henníš jen jednou za dva měsíce? |
Jenne nemám, ono to totiž na mých tmavých vlasech prakticky nejde vidět, jestli jsou hennované nebo ne. A to jsem je chtěla mít nazrzlé Používám čistou hennu s olivovým olejem a citronovou šťávou, nechávám to na hlavě v teple celou noc a vypadám pořád stejně. Ale na dotek je hodně poznat rozdíl. I konečky jsou zdravější, i když teď mi je poškubalo štěně |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|