|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Berušák 321-600
|
Zaslal: čt červen 24, 2010 10:19 am Předmět: |
|
|
Hanča napsal: | tady se nebojím proto, že mě tu nikdo nezná osobně.. paradox, já vím.. | ¨
Tím si nikdy nemůžeš být jistá |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Hanča >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt červen 24, 2010 10:22 am Předmět: |
|
|
Berušák napsal: | Hanča napsal: | tady se nebojím proto, že mě tu nikdo nezná osobně.. paradox, já vím.. | ¨
Tím si nikdy nemůžeš být jistá |
bohužel, či bohudík, tady v tom docela jo.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Berušák 321-600
|
Zaslal: čt červen 24, 2010 10:49 am Předmět: |
|
|
Hanča napsal: |
No nechci ti to kazit, ale nikdy nevíš, kdo si to tu čte a prohlíží |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ceresnicqa_3 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt červen 24, 2010 12:13 pm Předmět: |
|
|
Som uz raz taká, napr. v autobuse tiez nahlas nehovorim ze Jozko Mrkvicka je taky a taky a ze podvadza zenu, ze Zuzanka Hraškovie sa vláči každý deň s iným a bla bla, nemám to rada, aj keď kamoška do mna štuchá nech jej poviem čo som chcela, tak jej poviem, počkaj kým vystúpime.. Nikdy nemoze clovek vediet kto si to v autobuse vypocuje, nahoda je blbec.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Hanča >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt červen 24, 2010 12:50 pm Předmět: |
|
|
Berušák napsal: | Hanča napsal: |
No nechci ti to kazit, ale nikdy nevíš, kdo si to tu čte a prohlíží |
to sice ne, ale vzhledem k tomu, že stále stojím mimo těch okruh známých a oni mě zatím drbou jen proto, že se jim nesvěřuju, tak ti sem asi vážně nechodí.. to bych už byla praná jak špinavé prádlo pro jiné věci.. viděli jste pomádu ne? jak tam ta jedna prošla kolem aut a než došla, tak už o jejím těhotenství věděli všichni..
tak takto to funguje i u nás.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: čt červen 24, 2010 6:21 pm Předmět: |
|
|
No samozřejmě postrach je toto: http://www.youtube.com/watch?v=n9eIqtziINY&NR=1
Ale třeba s facebookem mám problém. Osobní. Přihlásila jsme se tam jednou a ono mi to řeklo, že se znám s nějakýma lidma. A trefilo se to. A já nechci, aby nějaký blbý program vyvěštil, kdo jsou mí známí a kamarádi (pokud mu to já sama neřeknu). Tak jsem se zas nechala odhlásit a víckrát mě tam nikdo nedostane.
Navíc... jak to kurňa může vědět, koho znám a kdo zná mě? Byl tam mimo jiné i člověk, co na mě nemá ani mail ani telefon a já na něj taky ne, jen se známe od vidění. V životě jsem se o něm nikde na netu nezmiňovala a nepředpokládám to ani od něj. _________________ A co hadi, krtek a vypelichany sokol? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sadako 321-600
|
Zaslal: čt červen 24, 2010 6:35 pm Předmět: |
|
|
Bonemína: Předpokládám, že facebook prostě jede přes známé, jejich známé a známé jejich známých etc. stylem maily, stejné školy, zaměstnání, města a pak nabízí. Myslím, nevím, na jakém principu to přesně funguje.
Nu, já se ohledně citlivých dat, informačních technologií a dalších věcí řídím heslem, že je lepší být včas paranoidní, než se později divit. _________________ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: čt červen 24, 2010 6:52 pm Předmět: |
|
|
Jo, jenže tohohle člověka to našlo a nabídlo hned mezi těmi prvními x (6? 8? nevím), ačkoli nemáme společné ani město, profesi, koníčky... Takže jsem ani nedokončovala registraci či co a požádala jsem osobu co tomu rozumí víc, ať mě odtama dostane pryč. _________________ A co hadi, krtek a vypelichany sokol? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sadako 321-600
|
Zaslal: čt červen 24, 2010 8:02 pm Předmět: |
|
|
Ono je vlastně na bůčku docela složité zrušit si profil, že? Aspoň mám dojem, že jsem něco takového četlo. _________________ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: čt červen 24, 2010 8:16 pm Předmět: |
|
|
Sadako napsal: | Ono je vlastně na bůčku docela složité zrušit si profil, že? Aspoň mám dojem, že jsem něco takového četlo. |
Neni. _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|