|
✿
|
Autor |
Zpráva |
girl.or.element >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st září 01, 2010 10:55 am Předmět: |
|
|
no, to asi jo, ale já to radši nařežu na fakt hodně tenký plátky a nechám o dýl louhovat, než to potom ještě cedit sem lenoch |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Meritka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 26, 2010 6:42 pm Předmět: Zazvor |
|
|
Juuuu, zazvor ten ja muzu .... Vsem ho doporucuju jak na piti, tak na vlasky. Ja ho pouzivam i do vareni (strouham misto citronove kury treba do perniku atd., ale jenom malilinko) .... No a na vlasy delam odvar i s matou, citronem a dalsima vecickama.
Chtela sem se zeptat - kdyz vyluhem vlasy splachujete tak az po myti? nebo pred mytim? a pokud po - jak dlouho vymyvate? a da se do te kombinace nejak propasovat i kondicioner:D? ne ze bych si uplne nevedela rady, ale spis shanim tipy:) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Marye 81-160
|
Zaslal: út březen 08, 2011 11:37 pm Předmět: |
|
|
hmm, zázvor... já osobně si vlasy "oplachuju" po umytí zázvorem, občas ho míchám ještě s heřmánkem nebo citronem a už jej z vlasů neoplachuju, akorát je potom zabalím do turbanu a konečná, miluju totiž tu jeho vůni a navíc se mi zdálo, že je zbytečné ten výluh ještě oplachovat, když je to vlastně čistý výluh bez dalších přísad (myslím tím třeba med), které by vadily vlasům po uschnutí, nehledě na to, že velká část výluhu se poté vsákne do ručníku a vlasy si nechají jen to nezbytné. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
weronica.highs >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt květen 12, 2011 2:22 pm Předmět: |
|
|
Marye napsal: | hmm, zázvor... já osobně si vlasy "oplachuju" po umytí zázvorem, občas ho míchám ještě s heřmánkem nebo citronem a už jej z vlasů neoplachuju, akorát je potom zabalím do turbanu a konečná, miluju totiž tu jeho vůni a navíc se mi zdálo, že je zbytečné ten výluh ještě oplachovat, když je to vlastně čistý výluh bez dalších přísad (myslím tím třeba med), které by vadily vlasům po uschnutí, nehledě na to, že velká část výluhu se poté vsákne do ručníku a vlasy si nechají jen to nezbytné. |
Taky jsem to tak dělávála, proč to plachovat A chtěla bych zase začít, protože si pamatuju, že mi to vlásky fakt zlepšilo |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
MarkétaMaláková >RADA STARŠÍCH<
Založen: 6.11.2010 Příspěvky: 702 Bydliště: Ceske Budejovice
|
Zaslal: čt květen 12, 2011 2:29 pm Předmět: |
|
|
Holky, v jakým obchodě kupujete ten zázvor? Já ho nikde nemůžu sehnat.. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt květen 12, 2011 2:54 pm Předmět: |
|
|
Já mám normálně čerstvej, taťka mi ho nosí z práce ale mají ho snad v každém obchodě s potravinami |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt květen 12, 2011 3:14 pm Předmět: |
|
|
Já ho tam právě nikde neviděla Třeba ho zrovna neměli, tak to oběhnu znovu a uvidím.. A co třeba ve zdravé výživě mletý zázvor.. Ale čerstvý je určitě lepší.. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
porcelainswan >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt květen 12, 2011 3:32 pm Předmět: |
|
|
MarkétaMaláková napsal: | Já ho tam právě nikde neviděla Třeba ho zrovna neměli, tak to oběhnu znovu a uvidím.. A co třeba ve zdravé výživě mletý zázvor.. Ale čerstvý je určitě lepší.. |
nevím jak v menších potravinách, ale v v tescu a takovýchto velkých obchoďácích ho mají vždy, v sekci ovoce-zelenina;-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt květen 12, 2011 3:41 pm Předmět: |
|
|
To víš že je čerstvý nejlepší Ale fakt v těch větších obchodech ho musí mít Hledej |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt květen 12, 2011 3:42 pm Předmět: |
|
|
porcelainswan napsal: | MarkétaMaláková napsal: | Já ho tam právě nikde neviděla Třeba ho zrovna neměli, tak to oběhnu znovu a uvidím.. A co třeba ve zdravé výživě mletý zázvor.. Ale čerstvý je určitě lepší.. |
nevím jak v menších potravinách, ale v v tescu a takovýchto velkých obchoďácích ho mají vždy, v sekci ovoce-zelenina;-) |
já byla v takovém menším Tescu (moc tam toho nemaji) a v Penny.. Tak zítra zaběhnu do velkého¨Tesca.. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|