|
✿
|
Autor |
Zpráva |
yeuop 0-7
|
Zaslal: so červen 30, 2007 11:12 pm Předmět: ..prosim o kritiku |
|
|
http://youtube.com/watch?v=ZZM5jT-zxqA
pokud je to to nejhorsi, co jste v zivote slyseli, napiste mi to, prosim, na rovinu.. napiste konkretne, co bylo v poradku, co nebylo ok.. potrebuji znat nazory, potrebuji kritiku.. dekuji
PS: jde mi o kritiku teto skladby, ne mych vlasu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: ne červenec 01, 2007 6:42 am Předmět: |
|
|
Mně se to líbilo!!! Jsi šikovný a talentovaný!!! (a vlasy máš pěkné ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kopretina >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne červenec 01, 2007 8:57 am Předmět: |
|
|
Není to vůbec špatný, spojit elektrickou kytaru s dechovou sekcí, je výrobný nápad. Škoda, že nemůžeš hrát na kytaru a klávesy zároveň,to by byl výborný závěr. Jen ještě jedna věc, celý motiv se mi zdá takový nejednoznačný, jednotlivé nápady nejsou vůbec špatné, ale chtělo by to je nějak ucelit, skladba by měla v určitých částech např. víc gradovat. Rozhodně se mi to celé líbilo ale asi bych zapracovala na dílčích částech a trochu to celé sjednotila, vyzdvihla hlavní motiv....
Ale celkově fakt dobrý....jo a nevim proč ale mě by se tam líbil saxofon...
PS:snad jsem moc nekritizovala.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Awerin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne červenec 01, 2007 9:52 am Předmět: |
|
|
podle mě jsi dobrý! A mého názoru si ceň jsem také hudebník jako ty
Ta hudba je taková zasněná a jak už tady ostatní řekli velmi zajímavě pojatá |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
epona 41-80
|
Zaslal: ne červenec 01, 2007 2:44 pm Předmět: |
|
|
ja som tiez hudobnik a uprimne obdivujem ze si napisal skladbu pre orchester a este takeho rozsahu... len jedna vec: myslim ze by mohla v niektorych pasazach viac gradovat ale to je asi vec nazoru. ale inak naozaj klobuk dolu bolo to naozaj ako iluzia |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Moirauwen 0-7
|
Zaslal: so leden 24, 2009 10:32 am Předmět: |
|
|
no, řekla bych, že to bylo fakt úžasný! bylo tam sice až moc motivů, který by potřebovaly spojit, ale byly fakt pěkný a mě se to hodně líbilo kytaroý sólo bylo fajn, to samý pak ty klávesy
gratuluju |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|