|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so říjen 16, 2010 1:50 pm Předmět: |
|
|
Zumba mi přijde skvělá, občas na ni zajdu. Také mě nebaví různé aerobiky apod., líbí se mi, že je to hodně taneční. Chodila jsem do Centra tance v Praze k Vilémovi Matyášovi, a byl výborný. Doporučuji. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so říjen 16, 2010 5:12 pm Předmět: |
|
|
Já bych docela chodila, na ten Mírák třeba, ale můžu jen ve ČT. Už jsi tam, Tibore, byla? _________________ Zdrav????????? m?????????©ho d?????????Ât???te je nejd??le??it???j??????????? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so říjen 16, 2010 7:42 pm Předmět: |
|
|
nebyla zatim sem se k tomu nedostala a furt tak nějak přemýšlím, jestli je to pro mě, pro totální prkno a netanečního typa, vhodný.... takhle video se mi líbí a líbilo by se mi to umět, ale sem prostě neohebnej drát....
sport, kterej je jako stvořenej pro mě, je joga _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so říjen 16, 2010 9:46 pm Předmět: |
|
|
Tak to já se při józe nudím
Miluju balet, ale chtěla bych zkusit zase něco nového.
Je zajímavé, že zumba se učí teď úplně všude, i u babičky na vesnici se pořádají kurzy
kdybys tam šla, dej vědět, jaký to bylo....Kouknu se, jestli je nějakej kurz i ve čtvrtek. _________________ Zdrav????????? m?????????©ho d?????????Ât???te je nejd??le??it???j??????????? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
rumjana 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 10:23 am Předmět: |
|
|
Káťa napsal: | Tak to já se při józe nudím
Miluju balet, ale chtěla bych zkusit zase něco nového.
Je zajímavé, že zumba se učí teď úplně všude, i u babičky na vesnici se pořádají kurzy
kdybys tam šla, dej vědět, jaký to bylo....Kouknu se, jestli je nějakej kurz i ve čtvrtek. |
Když Tě baví balet, tak prý Port de bras je něco jako balet + moderna...Mně to zatím nevyšlo, jít si zkusit, co to ve skutečnosti je (i když tu možnost mám, kupodivu ). Ale podle youtube mě to moc nenadchlo a hudba mě rozčilovala Na zumbě jsem byla 1x a byla jsem spokojená. Škoda, že jsem zatím neměla víc času na další lekce _________________ ....zivot je zazrak.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
neewe >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 4:11 pm Předmět: |
|
|
Taky bych se připojila k tomu názoru, že to pro záda nebude nic moc...
byla jsem teda jen na dvou hodinách (každá u jiné lektorky), ale ani na jedné se neřešilo technické provedení prvků. To sice mlže být pro někoho nuda, ale bez toho se člověk nevyvaruje chyb.
Aspoň takovou mám zkušenost z orientálních tanců, kde to bez trošky teorie nejde |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|