|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
Decapitated 601-1200. Guru III. kategorie

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 5:54 pm Předmět: |
|
|
| Lalaith napsal: | | Chválím deodoranty a antiperspiranty - mám zelený čaj a dnes jsem ještě přikoupila limetkový, ale je to ten nejlepší, jaký jsem kdy měla! Hezky voní, neosypávám se po něm a přijde mi, že vážně funguje - teda, pocení nijak extra neomezí, ale člověk, když se zpotí, tak vážně nesmrdí (pač některé klasické když se tak nějak smíchali s potem, tak to nevonělo, ale spíš smrdělo...) Jsem spokojená a odhodlaná všechny ostatní, co doma mám, vzít a zahodit (kromě krystalu...) Doporučuju! (a všechny vůně mají vážně pěkné a takové čisté, přírodní...) |
a co tie vsetky "skodlive latky" ktore sa spominaju pri deodorantoch? su tam? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
girl.or.element >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 6:14 pm Předmět: |
|
|
takže v šamponech od týhle firmy nejsou silikony? to by mohlo bejt fajn, celkem bych je i vyzkoušela  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 6:20 pm Předmět: |
|
|
Jo tak nevím, co všechno by mělo být škodlivé... Myslíš ty sloučeniny hliníku? Přepíšu ti složení...
Aqua, Aluminium Chlorohydrate (to je asi ta škodlivina, že...), PPG-15, Stearyl ether, Hammamelis Virginiana Water, Steareth-2, Steareth-20, Parfum, Limonene, Citral, Linalool, Geraniol |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 6:25 pm Předmět: |
|
|
| Lalaith napsal: | Jo tak nevím, co všechno by mělo být škodlivé... Myslíš ty sloučeniny hliníku? Přepíšu ti složení...
Aqua, Aluminium Chlorohydrate (to je asi ta škodlivina, že...), PPG-15, Stearyl ether, Hammamelis Virginiana Water, Steareth-2, Steareth-20, Parfum, Limonene, Citral, Linalool, Geraniol |
no myslim, ze tie zluceniny hliniku vraj sposobuju neprijemnosti, ale co a preco tak to presne neviem, mozno su to len dohady... a deodoranty od znaciek prirodnej kozmetiky by teda nic s hlinikom mat nemali, nie? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Paola ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 9:47 pm Předmět: |
|
|
| Ja som v nasej predajni Yves Rocher objavila sampon s chinonovnikom, tzv, quinquinou, a musim usudit, ze je to zatial jeden s najlepsich samponov, aky som mala. Krasne sa nanasa, optimalne peni, na vlasoch mam krasne a dost vyrazne cervene odlesky (co len ozivi tu vymyvajucu sa hnedu) a krasne vonia. Dnes rano som si s nim umyla vlasy, poobede sme boli v kaviarni, kde sa fajci a vona samponu vazne prebija ten cigaretovy puch. Vlasy su prijemne na dotyk, nadychane a zaroven hladke ako po maske. Nerobi mi ziadne lupiny. Som zvedava, ako dlho mu to vydrzi, ale po vsetkych doterajsich pokusoch je vaznym kandidatom TOP sampon. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Sendys 8-20

|
Zaslal: so říjen 23, 2010 8:43 pm Předmět: |
|
|
Chci se podělit o zkušenost s jejich novými přírodními šampóny bez silikonu.
Koupila jsem si:
šampón pro lesklé vlasy - určený je pro normalní vlasy, ale vlasy jsem měla
druhý den po umytí hodně mastné a zplihle.
Po cca sedmi umytí jsem ho darovala mámě.
Krásně, ale voní.
cena 79,-Kč
Expresní maska pro lesklé vlasy - krásně voní. Zatím nevidím cca po měsíci
žádné výrazne zlepšení. Znovu už asi
bohužel nekoupím.
cena - 189,-Kč
Malinový ocet pro lesklé vlasy- Nanaší se po umytí vlasů, též pro zvýšení
lesku. Nádherně voní a vydrží mi určitě
dlouho, stačí pár kapek. Jsem s ním moc
spokojená a určitě koupím znovu.
cena 169,-Kč |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
girl.or.element >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st listopad 03, 2010 5:28 pm Předmět: |
|
|
tak jsem dneska utratila asi 600 v tomhle krámku prostě jsem neodolala, kor když mě paní zavedla k nějáký řadě bez silikonů. tak mám doma:
Malinový ocet na vlasy - strašně krásně vonííí
potom nějákou Expresní výživovou masku na suché vlasy, je v tom hlavně nějákej oves nebo co
a Opravný balzám na konečky - nanáší se do suchých nebo vlhkých vlasů jenom do konekčů prý, a má pomoci proti třepení a lámání...
no, namlsaná jsem dost a cvelkem lituju, že jsem s včera umyla hlavu a budu muset čekat až na další mytí  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po listopad 15, 2010 11:46 am Předmět: |
|
|
| Holky asi to sem nepatří, ale koupili jsme si s přítelem oba šampon na mastné vlasy a kondicionér na suché z téhle řady: http://www.yves-rocher.cz/rostlinna_pece_o_vlasy oboum nám nevyhovuje, ráda to někomu za pár korun pošlu dál. Je to 2x šampon s mátou tuším a 2x kondicionér na suché vlasy |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Chatny >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po listopad 15, 2010 1:56 pm Předmět: |
|
|
| girl.or.element napsal: | tak jsem dneska utratila asi 600 v tomhle krámku prostě jsem neodolala, kor když mě paní zavedla k nějáký řadě bez silikonů. tak mám doma:
Malinový ocet na vlasy - strašně krásně vonííí
potom nějákou Expresní výživovou masku na suché vlasy, je v tom hlavně nějákej oves nebo co
a Opravný balzám na konečky - nanáší se do suchých nebo vlhkých vlasů jenom do konekčů prý, a má pomoci proti třepení a lámání...
no, namlsaná jsem dost a cvelkem lituju, že jsem s včera umyla hlavu a budu muset čekat až na další mytí  |
Můžeš udělat recenzi prosím? Vše co sis koupila, mě docela láká... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|