|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Annette1995 0-7

![]()
|
Zaslal: pá srpen 06, 2010 2:44 pm Předmět: Z krátkých vlasů do dlouhých... |
|
|
Ahoj všichni, tak se přidávám mezi vás, milovníky dlouhých vlasů. Jmenuju se Aneta a je mi 15 let. Ještě do června jsem měla vlasy zhruba po ramena, ale potom mi tak trochu "ruplo v bedně" a nechala jsem se ostříhat úplně na ježka. Teď už je to asi 2 měsíce, vlásky mám o trošku delší, ale samozřejmě ne o moc. Odbarvila jsem se na blond, tak vidím, že mi rostou celkem rychle, protože po necelém měsíci už mám zase centimetr svých tmavě hnědých vlasů. Teď si to chci obarvit zpět na hnědou a znovu ostříhat a pak už nechat jenom růst. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo z růstem vlasů z ježka zkušenosti. Je mi jasný, že jak je to za ušima, tak je vyhráno - takové vlásky už jsem taky měla a z toho už to dorůstá v pohodě. Jenže jak vydržet tu dobu, co mi to poroste z centimetrových na tyhle delší? Máte někdo nějaký tip? Na kadeřníka se úplně vykašlat a nechat to prostě naplano odrůstat nebo se mu svěřit do rukou a nechat ho zastřihávat do určitého tvaru? Nechce se mi 10 měsíců chodit s vrabčím hnízdem... Předem díky za odpovědi všem. Annette |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Majdal_e_e_nka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá srpen 06, 2010 3:24 pm Předmět: |
|
|
Ahoj vítám tě tady
Já bych to asi nechala růst a potom, až bys viděla, že ti třeba něco vadí nebo tak něco, tak bych se rozhodla nějak trochu šmiknout... Uvidíš sama jak to bude vypadat... Ale když chceš dlouhé vlasy, tak si myslím, že nějaké extra moc časté stříhání je zbytečné
Tak ať rostou  _________________ Touzime po tom, co nemuzeme mit a diky tomu nevidime to, co mame... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lenca 161-320

|
Zaslal: pá srpen 06, 2010 7:25 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, já bych taky moc nezastříhávala, ale uvidíš, jak to bude vypadat. Ono to určitě brzo doroste  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Eveline. 0-7

|
Zaslal: po srpen 09, 2010 10:15 am Předmět: |
|
|
Ahoj..:D stalo se mi to samé.V únoru milulého roku jsem se Nechala ostříhat na krátko a pak si uvědomila, že mi to vůbec nesluší a chtěla jsem zpět svě vlásky..Teďka je srpen? Vlasy mám pod prsa a jsem celkem skopojená. Nech si to trochu narůst a pak dej nějakej sestřih a zase nech růst..:)) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
medunka 321-600

|
Zaslal: út srpen 10, 2010 9:55 am Předmět: |
|
|
No já jsem z ježka zastříhávala o kousek každé dva měsíce a za půl roku už bylo mikádo. Ono to trvá, než dorostou vlasy z temene hlavy, takže se hodí stříhat aspoň to vzadu na krku a kolem uší, než ten vršek doroste. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
blesk963 161-320

![]()
|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 1:35 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím s Majdalenkou a Evelin kočko...vím,co je mít vlasy na ježka, alá Vlaďka Erbová..já měla krásné dlouhé zdravé vlasy pod lopatky, ale potřebovala jsem životní změnu, a tak jsem šla na mikádo - ze začátku se mi to líbilo,ale s odstupem dní,jsem se v něm přestala cítit a dostala jsem nabídku od jedné holčiny, že mohu mít dlouhé vlasy během pár hodin...jednalo se samozřejmě o umělé prodloužení vlasů(jsem typ člověka,co si musí vyzkoušet vše,ale nečekala jsem,že mi to tak zhuntuje vlasy)opět jsem měla úsměv na tváři a šla do toho.. po3týdnech, jsem je musela sundat, protože to tahalo a nedalo se v tom spát,přišlo mi to i šíleně asexuální (obdivuji holky,co je umí nosit roky)..jenže ona ji došla vodička na sundavání, a tak mi vlasy rvala a vím,že jsem určitě přišla o spoustu vlasů,a tak jsem musela jít na krátko alá Vlaďka Erbová ..do té doby vlasy ob den léčím Revalidem, odvarem z kopřiv, hennuji...řekla bych,že se mi srovnávají a myslím,že i poporostly,na štěstí, mi rostou v celku rychle..ale mám strach,že už nebudou,co bývaly...ale myslím si,že čím míň budeš stříhat, tak tím líp..můžeš je dávat do malého culíčku..dnes se nosí vše..jsou různé sponky,spinky..čelenky...které dost nahradí tu stojící kšitici...já4měsíce nestříhala ježka a už mi lehly...počítám,že do Vánoc budu mít mikádko...chce to strpení a čas...
..i když já ti tu radím a při tom koukám denně ráno do zrcadla..jestli už poporostly... to dáš  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|