|
✿
|
Autor |
Zpráva |
enkelinkiskanka 321-600

|
Zaslal: so listopad 06, 2010 5:42 pm Předmět: :) enuška zdraví |
|
|
Ahojí lidičky
Taky jsem propadle kráse dlouhých vlasů, jen škoda, že ty moje jsou jen k ramenům.. ale já to spravíím a oni poporostou! a rychle, věřím tomu
Co se týče délky, teď je mám jen o málo kratší než nejdelší co jsem kdy měla, tak se celkem bojím jak budou vypadat, až ještě trochu poporostou.. i když je pravda, že tenkrát jsem nějakou péči neřešila, takže doufám, že to nějak zvládnou..
Jo a.. mám hroznou averzi ke kadeřnicím! Nechápou co to znamená "zakrátit konečky"... posledně kdy jsem jednu z nich navštívila, vrátila jsem se domů bez 25cm vlasů (což znamenalo, že jsem měla na hlavě 10 čísel čehosi, co se téměř bojím nazvat vlasy).. ještě že je to pál let zpátky a už stihly narůst!
no, to je tak vše, co jsem vám teď chtěla zdělit, věřím, že vás to moje bezduchý plácání hodně obohatilo
Tak ať rostou!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Šugryna 321-600

|
Zaslal: so listopad 06, 2010 7:15 pm Předmět: Re: :) enuška zdraví |
|
|
enkelinkiskanka napsal: | Ahojí lidičky
Taky jsem propadle kráse dlouhých vlasů, jen škoda, že ty moje jsou jen k ramenům.. ale já to spravíím a oni poporostou! a rychle, věřím tomu
Co se týče délky, teď je mám jen o málo kratší než nejdelší co jsem kdy měla, tak se celkem bojím jak budou vypadat, až ještě trochu poporostou.. i když je pravda, že tenkrát jsem nějakou péči neřešila, takže doufám, že to nějak zvládnou..
Jo a.. mám hroznou averzi ke kadeřnicím! Nechápou co to znamená "zakrátit konečky"... posledně kdy jsem jednu z nich navštívila, vrátila jsem se domů bez 25cm vlasů (což znamenalo, že jsem měla na hlavě 10 čísel čehosi, co se téměř bojím nazvat vlasy).. ještě že je to pál let zpátky a už stihly narůst!
no, to je tak vše, co jsem vám teď chtěla zdělit, věřím, že vás to moje bezduchý plácání hodně obohatilo
Tak ať rostou!  |
Vitej!!At se ti tu lbi a najdes vsechno cos hledala..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
blesk963 161-320

![]()
|
Zaslal: po listopad 08, 2010 10:10 am Předmět: |
|
|
..i já tě tu Enkelin... vítám a jestli tě mohu uklidnit..mám ještě kratší vlasy,jak ty(mou blbostí)..a pracuji na délce vlásků,co máš ty ...takže věřím,že to dáš... ...a jak píše Šugryna ..tady máš spoustu dobrých nápadů,jak na krásné vlasy...good luck...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wolfishness >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 10:50 am Předmět: |
|
|
Vítám tě mezi námi, Enkelinkiskanko. Najdeš tady spoustu rad, jak se o vlasy starat, takže se neboj, že by ti vlasy neporostly dál než k ramenům. Ať se ti tu líbí.  _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 11:42 am Předmět: |
|
|
Ahojky Enkelinkiskanko a vítej u nás! A ať Ti vlásky pěkně rostou!
Já sama jsem zářnej příklad toho, jak i člověku, kterej nevěří, že mu poporostou dál než po ramena, díky zdejším radám a různejm experimentům momentálně vlasy sahají až pěknej kus pod lopatky a tvářej se, že jsou ochotný poporůst ještě kousek dál... Takže o to víc držím palce!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
barthezka ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 1:07 pm Předmět: |
|
|
Ahoj!
Při pravidelném navštěvování těchto stránek ti určitě vlasy hezky poposkočí, neboj  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
enkelinkiskanka 321-600

|
Zaslal: út listopad 09, 2010 2:56 pm Předmět: |
|
|
děkuju za přivítání  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|