:) enuška zdraví

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
enkelinkiskanka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so listopad 06, 2010 5:42 pm    Předmět: :) enuška zdraví Citovat

Ahojí lidičky Smile
Taky jsem propadle kráse dlouhých vlasů, jen škoda, že ty moje jsou jen k ramenům.. Sad ale já to spravíím a oni poporostou! a rychle, věřím tomu Very Happy
Co se týče délky, teď je mám jen o málo kratší než nejdelší co jsem kdy měla, tak se celkem bojím jak budou vypadat, až ještě trochu poporostou.. i když je pravda, že tenkrát jsem nějakou péči neřešila, takže doufám, že to nějak zvládnou..
Jo a.. mám hroznou averzi ke kadeřnicím! Nechápou co to znamená "zakrátit konečky"... posledně kdy jsem jednu z nich navštívila, vrátila jsem se domů bez 25cm vlasů (což znamenalo, že jsem měla na hlavě 10 čísel čehosi, co se téměř bojím nazvat vlasy).. ještě že je to pál let zpátky a už stihly narůst! Smile
no, to je tak vše, co jsem vám teď chtěla zdělit, věřím, že vás to moje bezduchý plácání hodně obohatilo Very Happy

Tak ať rostou! Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Šugryna
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so listopad 06, 2010 7:15 pm    Předmět: Re: :) enuška zdraví Citovat

enkelinkiskanka napsal:
Ahojí lidičky Smile
Taky jsem propadle kráse dlouhých vlasů, jen škoda, že ty moje jsou jen k ramenům.. Sad ale já to spravíím a oni poporostou! a rychle, věřím tomu Very Happy
Co se týče délky, teď je mám jen o málo kratší než nejdelší co jsem kdy měla, tak se celkem bojím jak budou vypadat, až ještě trochu poporostou.. i když je pravda, že tenkrát jsem nějakou péči neřešila, takže doufám, že to nějak zvládnou..
Jo a.. mám hroznou averzi ke kadeřnicím! Nechápou co to znamená "zakrátit konečky"... posledně kdy jsem jednu z nich navštívila, vrátila jsem se domů bez 25cm vlasů (což znamenalo, že jsem měla na hlavě 10 čísel čehosi, co se téměř bojím nazvat vlasy).. ještě že je to pál let zpátky a už stihly narůst! Smile
no, to je tak vše, co jsem vám teď chtěla zdělit, věřím, že vás to moje bezduchý plácání hodně obohatilo Very Happy

Tak ať rostou! Smile

Vitej!!At se ti tu lbi a najdes vsechno cos hledala.. Wink Wink
blesk963
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 10:10 am    Předmět: Citovat

Smile ..i já tě tu Enkelin... vítám Wink a jestli tě mohu uklidnit..mám ještě kratší vlasy,jak ty(mou blbostí)..a pracuji na délce vlásků,co máš ty Wink ...takže věřím,že to dáš... Rolling Eyes ...a jak píše Šugryna Smile ..tady máš spoustu dobrých nápadů,jak na krásné vlasy...good luck... Wink
wolfishness
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 10:50 am    Předmět: Citovat

Vítám tě mezi námi, Enkelinkiskanko. Smile Najdeš tady spoustu rad, jak se o vlasy starat, takže se neboj, že by ti vlasy neporostly dál než k ramenům. Ať se ti tu líbí. Wink

Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 11:42 am    Předmět: Citovat

Ahojky Enkelinkiskanko a vítej u nás! A ať Ti vlásky pěkně rostou!
Já sama jsem zářnej příklad toho, jak i člověku, kterej nevěří, že mu poporostou dál než po ramena, díky zdejším radám a různejm experimentům momentálně vlasy sahají až pěknej kus pod lopatky a tvářej se, že jsou ochotný poporůst ještě kousek dál... Takže o to víc držím palce! Cool
barthezka
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 1:07 pm    Předmět: Citovat

Ahoj!
Při pravidelném navštěvování těchto stránek ti určitě vlasy hezky poposkočí, neboj Laughing
enkelinkiskanka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2010 2:56 pm    Předmět: Citovat

děkuju za přivítání Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: