|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Breberka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st září 15, 2010 2:01 pm Předmět: |
|
|
jééé mě to taky nejde spustit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sadako 321-600

|
Zaslal: st září 15, 2010 2:33 pm Předmět: |
|
|
Caithlin napsal: | Jenom se musím trochu zastat tím, že mě Dove vyhovoval ( a to mi většina spousta jiných "silikoňáků" nevyhovuje)...Ne každému sedí příroda  |
Ano, třeba mně ne (ovšem mně nesedí ani Dove), nikdy jsem neměla tak hnusné vlasy, jako když jsem používala výhradně bezsilikonové přípravky.
A třeba pro mě je důležité i jak dlouho šampon vydrží, neb jich potřebuji používat víc druhů, o dobré rozčesávatelnosti nemluvě.
Ovšem ten test byl debilní, protože porovnávali neporovnatelné a "několik týdnů", což mohou být klidně jen dva, mi přijde jako trochu málo na nějaký konečný verdikt.
Nadto se nemohu zbavit dojmu, že veškeré takové testování kosmetiky je trochu nanic, protože x různých lidí může na jeden výrobek reagovat jinak. _________________ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
barthezka ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: út listopad 09, 2010 12:09 pm Předmět: |
|
|
Já hlavně nechápu to, proč by se měly vlasy po šamponu dát dobře rozčesat... já mám šampon od toho, aby mi jemně umyl vlasovou pokožku a vlasy, tudíž co nejméně dráždil atd. Na ten zbytek mám kondiš, ten může být chemií narvaný, to mi nevadí... Tudíž pro mě nic neříkající test. Kdyby radši udělali test na kondicionery...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Meritka >RADA STARŠÍCH<

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
egle ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: út listopad 09, 2010 1:32 pm Předmět: |
|
|
Já beru testy Černých ovcí s rezervou od té doby, co do testu termosek zařadili termohrnek a totálně ho zkritizovali (mimochodem je to hodně dobrý termohrnek ). Motání jablek s hruškama pro ně asi není nijak neobvyklé  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Meritka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út listopad 09, 2010 1:45 pm Předmět: |
|
|
egle napsal: | Já beru testy Černých ovcí s rezervou od té doby, co do testu termosek zařadili termohrnek a totálně ho zkritizovali (mimochodem je to hodně dobrý termohrnek ). Motání jablek s hruškama pro ně asi není nijak neobvyklé  |
To neni ani tak problem Cernych ovci, jako spis casopisu Test, myslim ze vetsinou prejimaji od nich, konkretne treba tenhle byl taky prejaty ... Casopis se tvari desne seriozne, ale na pravidla a podminky testu sem neslysela nic moc pozitivniho ... Napriklad to michani naprosto nesouvisejicich veci Kdyz sem cetla test pracich prasku, stezovali si tam lide, ze podle uvedenych podminek prali kazdou varku pri jine teplote, tak o cem to pak je, ze  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Aldariel 41-80

|
Zaslal: út listopad 09, 2010 4:34 pm Předmět: |
|
|
No co to je? to snad ani nemůžou myslet vážně. pokud se jedná o šampóny na zničené vlasy, proč je kritériem rozčesatelnost mokrých (!) vlasů, jejich upravitelnost a kazivost samotného šampónu? pokud vím, nejhůře upravitelné vlasy jsou ty zdravé, protože prostě nedrží. a neříkejte mi, že cien dopadl stejně dobře jako Loreal (a vůbec v těhle testech se výrobky z lídlu vždycky najdou v první pětici...). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
porcelainswan >RADA STARŠÍCH<

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út prosinec 14, 2010 11:20 am Předmět: |
|
|
Aldariel napsal: | neříkejte mi, že cien dopadl stejně dobře jako Loreal. |
Tak zrovna Cien vůbec není špatný Nevím jestli tam byl zrovna ten červený regenerační, asi ano - mám kondiš a je jeden z nejlepších, jaké jsem kdy měla. Loreal se proti němu může jít zahrabat (třeba profi Absolut repair, - nic moc, ještě zkouším i Vitamino Color, ale je to teda bída na to, že to má být profi
Moc to sem nepatří, ale zatím se mi nepovedlo postřehnout rozdíl mezi profi šampony a maskami od Lorealu a Elsevem z drogerie, což je taky Loreal, připadá mi to jako to samé, jen prostě jedna -dražší řada do kadeřnictví a druhá levnější do drogerky.
Se Cienem jsem spokojená hrozně moc, dělá hydratované vlasy, které tak vydrží.
Není to o nic horší než jiné drogerijní značky, jen Loreal má reklamu, která z něj ale nedělá o nic kvalitnější šampon,a to je celé. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lúthien >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: út prosinec 14, 2010 1:13 pm Předmět: |
|
|
Myslím si, že přírodní kosmetika dopadne velmi špatně proto, že lidé kteří jí testují s ní neumí zacházet. Tělová mléka nepoužívám, ale kdybych si třeba hutný růžový krém od Logony (nejlepší, nejlepší, nejlepší !!!!!) použila na suchý obličej a v množství v jakém jsem kdysy musela patlat Garnier, aby měl nějaký efekt, tak se z něj zbláznim, pleť bude spíš vysušená a tři hodiny ulepená. Taky hodnotit negativně to, že neobsahuje konzervanty je naprostá hovadina. No, už raději nebudu koukat na další test, nebo se akorát naštvu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|