|
✿
|
Autor |
Zpráva |
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá červenec 13, 2007 1:48 pm Předmět: |
|
|
A podívejte se třeba na Melanii Grifith jak vypadala dřív a co je to dnes. To potkat v lese večer, zahazuju peněženku a prchám.... Ale fakt je to spíš k politování než k smíchu. A Majkl se nám taky rozpadá, tuhle mu upadl nos.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kkk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá červenec 13, 2007 8:57 pm Předmět: |
|
|
A.d.é.l. napsal: | .... To potkat v lese večer, zahazuju peněženku a prchám.... .... |
....pak pověz, kudy půjdeš, já jí seberu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá červenec 13, 2007 9:24 pm Předmět: |
|
|
A.d.é.l. napsal: | A podívejte se třeba na Melanii Grifith jak vypadala dřív a co je to dnes. To potkat v lese večer, zahazuju peněženku a prchám.... Ale fakt je to spíš k politování než k smíchu. A Majkl se nám taky rozpadá, tuhle mu upadl nos.... |
Michael se sice rozpadá a je fakt, že je už hodně podivný ( asi mu trochu přeskočilo ), ale lidi zapomínají, že toho udělal hodně pro ostatní a pro celou Zemi, snažil se pomáhat chudým i přírodě a rozdal toho celkem dost.
Já nejsem nějaký zarytý fanda nebo něco, moc ho neposlouchám, jenom se mi od něj líbí několik písniček ( hlavně Earth song - ta nádherná písnička o zemi a změnách, co přijdou, určitě ji znáte )...
Jenom mě trochu mrzí, jak lidé rychle zapomínají...
Jestli někdo ze slavných pomáhal , tak on. Tak se do něj nenavážejte....
Teď už je to, jaké je, nic se s tím nenadělá a jeho život je jeho život, ale zůstalo po něm hodně krásného...to se u dost "celebrit" říct nedá.
Co nám tady zanechali? Nic. Pár planých písní o ničem, bez poselství, které jim napsal někdo jiný.
Jackson si psal písně sám. Třeba zrovna Earth song a Stranger in Moscow jsou písničky, kterých si vážím..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* 41-80
|
Zaslal: so červenec 14, 2007 7:31 am Předmět: |
|
|
A.d.é.l. napsal: | A Majkl se nám taky rozpadá, tuhle mu upadl nos.... |
fakt?? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červenec 18, 2007 5:34 pm Předmět: |
|
|
Déscantes napsal: | A.d.é.l. napsal: | A podívejte se třeba na Melanii Grifith jak vypadala dřív a co je to dnes. To potkat v lese večer, zahazuju peněženku a prchám.... Ale fakt je to spíš k politování než k smíchu. A Majkl se nám taky rozpadá, tuhle mu upadl nos.... |
Michael se sice rozpadá a je fakt, že je už hodně podivný ( asi mu trochu přeskočilo ), ale lidi zapomínají, že toho udělal hodně pro ostatní a pro celou Zemi, snažil se pomáhat chudým i přírodě a rozdal toho celkem dost.
Já nejsem nějaký zarytý fanda nebo něco, moc ho neposlouchám, jenom se mi od něj líbí několik písniček ( hlavně Earth song - ta nádherná písnička o zemi a změnách, co přijdou, určitě ji znáte )...
Teď už je to, jaké je, nic se s tím nenadělá a jeho život je jeho život, ale zůstalo po něm hodně krásného...to se u dost "celebrit" říct nedá.
Co nám tady zanechali? Nic. Pár planých písní o ničem, bez poselství, které jim napsal někdo jiný.
Jackson si psal písně sám. Třeba zrovna Earth song a Stranger in Moscow jsou písničky, kterých si vážím..... |
Taky se mi líbí pár písniček a hlavně Earth song. Tím, co jsem napsala, neshazuji to, jaký je uvnitř - i když, těžko říct, jaksi ho neznám a z toho, co napsal bulvár, bych musela usoudit, že je padlý na hlavu, což si nemyslím. Ale se vzhledem to jaksi nepodchytil (spíš to vyumělkovaně zbytečně přehnal). Toť můj názor |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
|
Zaslal: st červenec 18, 2007 7:14 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Klarusa dne st červenec 18, 2007 7:25 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: st červenec 18, 2007 7:14 pm Předmět: |
|
|
No, nevim, nevim, mně teda Jackson jako až takový spasitel nepřipadá...No ale budiž, toť jen můj osobní názor, nechci se o tom hádat. Každopádně s tím jeho "vylepšováním" se mu to poněkud vymklo z ruky, to se asi dá těžko popřít...
Victoria Beckh...no zrovna nedávno jsem viděla jakousi fotku -vypadá teda fakt děsně, tak šíleně vychrtlá a k tomu ty prsa...
Paris, no, na tu škoda slov, pořád ještě jaksi nechápu, co je na ní tak zajímavého, že ji pořád někam cpou... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červenec 18, 2007 7:22 pm Předmět: |
|
|
Klarusa napsal: | No, nevim, nevim, mně teda Jackson jako až takový spasitel nepřipadá...No ale budiž, toť jen můj osobní názor, nechci se o tom hádat. Každopádně s tím jeho "vylepšováním" se mu to poněkud vymklo z ruky, to se asi dá těžko popřít...
Victoria Beckh...no zrovna nedávno jsem viděla jakousi fotku -vypadá teda fakt děsně, tak šíleně vychrtlá a k tomu ty prsa...
Paris, no, na tu škoda slov, pořád ještě jaksi nechápu, co je na ní tak zajímavého, že ji pořád někam cpou... |
ješmarjá, Ty seš tu tolikrát |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: st červenec 18, 2007 7:24 pm Předmět: |
|
|
Ježíííš, no jooo... to je nějaký errror... A ani to nejde smazat...Tak prosím někoho zodpovědného, ať případně ty tři nadbytečné příspěvky smaže... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 5:47 pm Předmět: |
|
|
A.d.é.l. napsal: | Déscantes napsal: | A.d.é.l. napsal: | A podívejte se třeba na Melanii Grifith jak vypadala dřív a co je to dnes. To potkat v lese večer, zahazuju peněženku a prchám.... Ale fakt je to spíš k politování než k smíchu. A Majkl se nám taky rozpadá, tuhle mu upadl nos.... |
Taky se mi líbí pár písniček a hlavně Earth song. Tím, co jsem napsala, neshazuji to, jaký je uvnitř - i když, těžko říct, jaksi ho neznám a z toho, co napsal bulvár, bych musela usoudit, že je padlý na hlavu, což si nemyslím. Ale se vzhledem to jaksi nepodchytil (spíš to vyumělkovaně zbytečně přehnal). Toť můj názor |
Beru, že s tím vzhledem to asi opravdu nepodchytil...asi nevěděl přesně, co se za několik let stane. To je pravda, nedopadlo to dobře.
Ale nejdůležitější je to , co po něm zbylo, ne to , co píše bulvár. Ve srovnání s ostatníma "celebritama" aspoň něco uměl. Co dokázala taková Paris, nebo Victoria Beckham ( kromě spoúčast na Spicegirls...ale to jich bylo pět ) ?
Celkem nic.
Teď nepíšu o vzhledu ( mě je fuk, jak kdo ze slavných vypadá, a nechci to rozebírat ).
Ale jestli tu někdo nechal odraz duševní práce, který má určitou hodnotu, tak je Jackson.
Ať už se rozpadá nebo ne. Na vzhledu nesejde a na tom, co píše bulvár, tím méně... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|