|
✿
|
Autor |
Zpráva |
blyskavka 21-40

|
Zaslal: st listopad 10, 2010 10:44 am Předmět: |
|
|
no tak takové vlasy mít....tu barvu....tu bych chtěla... ale jak toho docílit nevím.........ta henna na tetování, to je jinačí jak ta epyptská,...nějak se v těch hennách nevyznám :-/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
jitty ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: st listopad 10, 2010 11:04 am Předmět: |
|
|
blyskavka napsal: | no tak takové vlasy mít....tu barvu....tu bych chtěla... ale jak toho docílit nevím.........ta henna na tetování, to je jinačí jak ta epyptská,...nějak se v těch hennách nevyznám :-/ |
měla by to být henna nejvyšší kvality,nejjemněj mletá,nejvíc barvící..
u nás se dá sehnat tato,možná i jiné http://shop.imix-studio.cz/?p=productsMore&iProduct=858&sName=Henna-prasek
ale myslím,že i egyptská a z prodejbylin bude asi podobná,i cena je podobná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
MarkétaMaláková >RADA STARŠÍCH<

Založen: 6.11.2010 Příspěvky: 702 Bydliště: Ceske Budejovice
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 4:59 pm Předmět: |
|
|
Alionia napsal: | Já jsem používala hennecolor ohnivě červenou i bordó a obě chytaly hezky do červena. Rozhodně bych se nebála použít tuto barvu na vlasy barvené hennou z DM. Aby ti henna víc voněla, přidej do ní trochu éterického oleje. Mě vůně sena nevadí. Jen mi koníci po barvení vždy chtěli sežrat vlasy  |
Jéé mě je doma okusuje králík vždycky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|