|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: so listopad 11, 2006 3:28 pm Předmět: Článek Cop a jeho varianty, díl 1 a 2 |
|
|
Poznámky a komentáře pište sem
Naposledy upravil Aha Admin dne ne prosinec 10, 2006 4:06 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Chaluzska 321-600
|
Zaslal: po listopad 13, 2006 8:31 am Předmět: |
|
|
Děkuju . Hodně jsem dumala na tím,co je to ten opačnej francouzskej cop, teď už to konečně vím - co nejdřív to musím vyzkoušet . Ale ten pětipramennej...nevím, nevím,zda bych zvládla. Ale to už je o praxi. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nika >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po listopad 13, 2006 10:14 am Předmět: |
|
|
suepr článek, jenom nevám, jestli jsem na realizaci těh copů dostatečně zručná a trpělivá
já jsem si u toho pětiprameného pořád říkala, co mi připomíná a teď sem na to asi přišla! neplete ona se takhle nějak vánočka???? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Ještěrka 161-320
|
Zaslal: po listopad 13, 2006 11:08 am Předmět: |
|
|
Nika napsal: | suepr článek, jenom nevám, jestli jsem na realizaci těh copů dostatečně zručná a trpělivá
já jsem si u toho pětiprameného pořád říkala, co mi připomíná a teď sem na to asi přišla! neplete ona se takhle nějak vánočka???? |
Plete, plete, to je přesně ono a s trochou praxe je to docela jednoduchý, ty dvě verze francouzského copu si pletu dnes a denně sama a čas od času i ten pětipramenáč jen to chce se naučit plést si vánočku za hlavou |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: po listopad 13, 2006 11:13 am Předmět: |
|
|
Ještěrka napsal: | Nika napsal: | suepr článek, jenom nevám, jestli jsem na realizaci těh copů dostatečně zručná a trpělivá
Plete, plete, to je přesně ono a s trochou praxe je to docela jednoduchý, ty dvě verze francouzského copu si pletu dnes a denně sama a čas od času i ten pětipramenáč jen to chce se naučit plést si vánočku za hlavou |
mne kdyby nekdo nutil uplest rekneme ne vanocku, ale pomlazku za hlavou, tak to budu mit hotove nekdy v lete, misto na prislusne pomlazkove pondeli mate muj obdiv |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: čt listopad 23, 2006 9:02 pm Předmět: |
|
|
Ještěrka napsal: | Nika napsal: | suepr článek, jenom nevám, jestli jsem na realizaci těh copů dostatečně zručná a trpělivá
.......ježíš, tak to bych fakt nezvládla!!!
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: čt listopad 23, 2006 9:04 pm Předmět: |
|
|
táák a už jsem do půlky zad- kdyby to tak bylo i ve skutečnosti, to by bylo fajné!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kopretina >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt listopad 23, 2006 11:20 pm Předmět: |
|
|
Ten pěti pramenáč je moc pěkný,ale asi bych ho nezvládla sama si umím uplést francouzský cop,ale ten opačný - to by se mi zapletly ruce Umím to prostě plést jen na jednu stranu... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 24, 2006 8:31 am Předmět: |
|
|
Hm, tyhle složitější copy prostě chtějí šikovného pomocníka. I kdybych to nakonec nějak umotala sama na sobě, nevěřím, že by to vypadalo tak pěkně a čistě, jako kdyby mi to pletl někdo jiný. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Day 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: pá listopad 24, 2006 5:56 pm Předmět: |
|
|
Přitom ty návody vypadají tak jednoduše...prostě oddělíte vlasy, pak přidáváte a je to. Jenže to co mi pak na lavě vznikne vypadá z nějakého důvodu úplně jinak než na té fotce, safra, safra:-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|