Nerostoucí vlasy..:/
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=6d101eedfda54e436bdbece5826e90e9Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Yasmmine
0-7
0-7


Založen: 17.11.2010
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: po listopad 22, 2010 10:55 am    Předmět: Citovat

Někde jsem četla nebo slyšela, že kofein pomáhá sám o sobě. Takže akorát uvařit kafe a naťapkat logr ke kořínkům. Akorát je tady možnost, že to zbarví vlasy, takže na blond vlasy určitě ne. Jinak existuje kofeinový šampón, který je sice proti vypadávání, ale podporuje růst vlasů - nových. Ale pokud má tento účinek, určitě podpoří růst vlasů i těch stávajících. Já mám teď nějaké šampony rozdělané, ale až mi dojdou, tak ten šampón vyzkouším osobně - Alpecin se jmenuje.

Pivovarské kvasince jsou super věcička, ale přibírá se po nic, anebo spíš podporují chuť k jídlu. Jinak pozitiva určitě jsou, že obsahují snad všechny skupiny vitaminu B, což je hlavní stavební kámen pro vlásky. Prodává se to normálně v lékárně a stojí to pár kaček. Akorát tedy bacha na kila.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
knihomol5
321-600
321-600


Založen: 16.10.2010
Příspěvky: 368

PříspěvekZaslal: ne listopad 28, 2010 1:26 pm    Předmět: Citovat

ja mám ten kofeínový šampón od TRINITY a ak mám pravdu povedať, tak mne pomáha, síce ho mám len krátko a len na skúšku, ale pomáha;
a čo sa týka toho, že vlasy nerastú, tak podľa mňa vlasy rastú stále, len buď sa lámu, keď sa človek nesprávne o ne stará, alebo to skrátka nevidno, keď narastú, keď pri krátkych vlasoch (cca 15 - 20 cm dlhých podrastú vlasy o 5 cm, tak to vidno oveľa viacej, ako keď pri vlasoch dlhých 80 cm podrastú o 5-10 cm...)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Pawluška
>RADA STARŠÍCH<


Založen: 27.8.2009
Příspěvky: 1758
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st prosinec 01, 2010 11:21 am    Předmět: Citovat

Mě narúst vlasu hodne pomohl šampon od alverde ten kofeinový a pak bioaquanol U po tom se mě hodně rozrostly vlasy..hlavně vyrašilo spousta nových vlásku.Biohar není špatný..taky jsem ho jednu dobu použivala..ale s vlastní zkušenosti je pro mě lepší ten bioaqvanol U.Uvidíš něco vyzkoušej a uvidíš jak ti to sedne.. Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
urgona
81-160
81-160


Založen: 29.12.2008
Příspěvky: 97

PříspěvekZaslal: st prosinec 01, 2010 8:20 pm    Předmět: Re: Nerostoucí vlasy..:/ Citovat

TýNi* napsal:
Ahoj všichni, chtěla bych poradit jak na růst vlasů, před prázdninama jsem byla stříhaná.. a asi 2krát barvená .. vlasy jsou často mastné a ubec mi nerostou, chtěla bych se zeptat co použít nato, aby mi vlasy narostli a začali se zregenerovávat .. moc mě štve, že mi nerostou .. chtěla bych je mít dlouhé Smile Prosím poraďte mi děkuju Smile Dávám na vaši radu a né kadeřníků.

Pokud chceš dlouhý vlasy, přestaň je barvit chemickýma barvama (od kadeřnice, palette a podobný kejdy), protože ty ti vlasy tak zlikvidují, že ti neporostou, ani kdybys na to kydala boží dar. (leda bys měla fakt dobrou genetiku a pevný vlásky, kterým barvení neškodí, i takových lidí pár je.) Ale podle výše popsaného asi bohužel ebudeš ten případ.
A prolez si tu fóra, já di díky tipům z těchto stránek vlasy hodně srovnala do ,,krásy" Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.