|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
girl.or.element >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po listopad 15, 2010 5:51 pm Předmět: |
|
|
noo, tak ten krém na konečky mi příjde dost fajn, je takovej lehkej a nemastí vlasy, když to s nim teda nepřeženeš ta maska je taky dobrá, vlásky vyživí a uhladí.. no a ten malinovej ocet strašně krásně voní .. ale někdy ho musim zkusit použít samotnej, pač ho používám i po masce a tak, tak nvm jak působí pořádně ale žádnou neplechu nedělá |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Decapitated 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: po listopad 15, 2010 6:05 pm Předmět: |
|
|
| ake ma zlozenie ten ocot? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
girl.or.element >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po listopad 15, 2010 6:32 pm Předmět: |
|
|
Aqua, vinegar, parfum, palmitamidopropyltrimonium, chloride, caprylyl, propylene, glycol, salicyl acid, aroma, cetrimonium, alcohol, chloride, citric acid
tyjo, asi to nebude jenom přírodní "octík" ale z toho dlouhýho slova fakt nemužu  ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
* 321-600

|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 2:20 pm Předmět: |
|
|
| Zdravím, dneska jsem koukala na šampony a nevím, ony jsou jen netestované a ne moc přírodní nebo jak je to? A které byste popř doporučili na sušší vlasky? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 2:49 pm Předmět: |
|
|
| Odette napsal: | | Zdravím, dneska jsem koukala na šampony a nevím, ony jsou jen netestované a ne moc přírodní nebo jak je to? A které byste popř doporučili na sušší vlasky? |
od prirodneho maju podla mna daleko... mozno su trochu kvalitnejsie nez drogeriove, ale to je asi vsetko... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
* 321-600

|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 7:43 pm Předmět: |
|
|
| Decapitated napsal: | | Odette napsal: | | Zdravím, dneska jsem koukala na šampony a nevím, ony jsou jen netestované a ne moc přírodní nebo jak je to? A které byste popř doporučili na sušší vlasky? |
od prirodneho maju podla mna daleko... mozno su trochu kvalitnejsie nez drogeriove, ale to je asi vsetko... |
Aha, takže jen jméno? :/ hm, tak to teda radši zkusím Alverde. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 8:21 pm Předmět: |
|
|
| Odette napsal: | | Decapitated napsal: | | Odette napsal: | | Zdravím, dneska jsem koukala na šampony a nevím, ony jsou jen netestované a ne moc přírodní nebo jak je to? A které byste popř doporučili na sušší vlasky? |
Aha, takže jen jméno? :/ hm, tak to teda radši zkusím Alverde. |
Hlavne treba vyskusat - Alverde urcite - to je cenovo velmi prijatelne No a z Yves si jeden sampon kupujem hlavne kvoli voni. Mala som aj par inych veci (nie na vlasy) a bola som spokojna. Vsak porovnaj zlozenia a uvidis  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
weronica.highs >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 1:13 pm Předmět: |
|
|
Máte někdo zkušenost s tím novým "přírodním" na objem?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
MissTeena 81-160

|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 6:01 pm Předmět: Palec nahoru |
|
|
Hodně z vás tu píše, že je šampóny od Yves Rocher nijak nenadchly. Ale já jsem si nedávno koupila šap. pro suché vlasy a pro větší objem a oba jsou naprosto úžasné! ) Vlasy mám po nich krásně hebké, lesklé a nadýchané. Prostě super.
Ale pokud jsou tam opravdu silikony (jakože jsem je tam nenašla), tak ho asi zase vystřídám. Jenže mi zase přijde, že přírodní a organické šampóny moje vlasy hodně vysušují. YR mi zatím vyhovuje asi nejvíc
Nicméně na Vánoce mám dostat nějaké "puky" od lush a další, tak je vyzkouším ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
MissTeena 81-160

|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 6:05 pm Předmět: |
|
|
| Decapitated napsal: | | Odette napsal: | | Zdravím, dneska jsem koukala na šampony a nevím, ony jsou jen netestované a ne moc přírodní nebo jak je to? A které byste popř doporučili na sušší vlasky? |
Já používám na suché vlásky, tento: http://www.yves-rocher.cz/vyzivujici_sampon_na_suche_vlasy ) Přijde mi hodně dobrý a i příjemně voní. I okolí si všimlo změny
Ale jak už víme, každému sedí něco jinačího  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|