|
✿
|
Jste spokojeni s PayPal? |
Ano! |
|
36% |
[ 14 ] |
Ne! |
|
2% |
[ 1 ] |
Občas. |
|
2% |
[ 1 ] |
Nemám účet. |
|
57% |
[ 22 ] |
|
Celkem hlasů : 38 |
|
Autor |
Zpráva |
Cris 321-600
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 1:34 pm Předmět: |
|
|
Nicole napsal: | Viděli jste včera zprávy? Od března nám chce váda zatnout tipec. Všechno nad 550,- korun koupené mimo EU bude podléhat DPH. Clo zůstává na těch 3000 nebo tak nějak. Prý, abysme se sjednotili s EU.
Já se nechci sjednocovat! Odmítám kupovat zboží dovezené do ČR s 300% horskou přirážkou a ještě se tvářit vděčně, že mi sem ty džíny někdo dovezl |
Tak z tohohle se mi zatmívá před očima.
Já nechci žádné sjednocování, a když už, tak všeho - včetně platů, způsobu odměňování zaměstnanců, důchodů atd. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 1:42 pm Předmět: |
|
|
víla Amálka napsal: | Objednávali ste niekto z amerického Amazonu knihy alebo DVD? Na koľko vás asi vyšlo poštovné |
Před rokem jsem objednávala. Pokud si dobře vzpomínám, systém je jednoduchý: co kus, to 3,50 dolaru poštovného. Letos jsem chtěla objednávat taky, ale pořád zřejmě žijou v představě, že do ČR se smí posílat jen ty knihy a CD,DVD. Chtěla jsem kosmetiku, štětce a jiné věci. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kataska >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 1:52 pm Předmět: |
|
|
Tak mě napadá k anketní otázce: s PayPal jsem vcelku spokojená, jediné, co se mi dost nelíbí je, že mi nepřijde moc bezpečné, zprovoznit PayPalu propojení s mým účtem, takže nějakému šikovnému hackerovi stačí přijít na jméno a heslo (u bankovních účtů by to byla velice chabá ochrana) a může mi tahat z účtu jednoduše prachy
Není tam nějaké nastavení, že po každé platbě to propojení zruším a zprovozním ho teprve až chci zase platit? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
vloucak 81-160
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 5:35 pm Předmět: |
|
|
Kataska: Tak to nevím založila jsem si ho teprv nedávno a platila jsem způsobem, že jsem si z banky převedla peníze na paypal ( kreditku jsem si taky aktivovala, ale jen kvůli zrušení limitů plateb) mohla bych se zeptat jak tím paypalem platíš? Taky tím zdlouhavým převodem peněz na paypal? Nejde to nějak jinak? Slyšela jsem že se dá přes paypal platit bez těhle převodů a on si ty peníze sám strhne 1x za měsíc z banky ... máte s tím někdo zkušenosti? _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kataska >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 5:42 pm Předmět: |
|
|
No já si zprovoznila propojení, to ti PayPal pošle na účet kód, který pak zadáš do PayPalu a tím pádem to máš propojené s účtem.
Já teda objednávala zatím jen z ebaye a tam stačí dát jen zaplatit přes PayPal, takže PayPal ti sám stáhne přesně tu částku z účtu a pošle na příslušný účet, aniž musíš někam vypisovat nějaká čísla, jenom to potvrdíš v tom PP, je to v podstatě přednastavené.
Možná je to klasicky (tj. když máš k dispozici jen číslo účtu) složitější, nevím, ještě jsem to řešit nemusela, takže neporadím
Ale myslím, že by to PP právě měl stahovat z tvého účtu a ty do něj nemusíš vůbec lézt a něco převádět ručně. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
víla Amálka 81-160
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 7:26 pm Předmět: |
|
|
Nicole napsal: | víla Amálka napsal: | Objednávali ste niekto z amerického Amazonu knihy alebo DVD? Na koľko vás asi vyšlo poštovné |
Před rokem jsem objednávala. Pokud si dobře vzpomínám, systém je jednoduchý: co kus, to 3,50 dolaru poštovného. Letos jsem chtěla objednávat taky, ale pořád zřejmě žijou v představě, že do ČR se smí posílat jen ty knihy a CD,DVD. Chtěla jsem kosmetiku, štětce a jiné věci. |
Ďakujem Nicole, to je dobrý systém |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
porcelainswan >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne prosinec 05, 2010 9:37 am Předmět: |
|
|
nenašla jsem vhodnější vlákno, tak se podělím tady. Přes DV jsem se registrovala na http://www.bigbrands.cz/. dlouho jsem si u nich nic nekoupila, pak mě zaujal batoh, tak jsem objedanala. a popravdě řečeno uvažuju, zda-li si u nich něco znovu objednám . To že mi batoh přišel po měsíci až včera pominu. Ovšem to, že jsem jim musela psát jestli tam vůbec došly peníze, to už mi přijde divné, a že neposílají ani email, že zboží bylo odesláno taktéž. takže informovanost nula. asi jsem zvyklá z jiných eshopů na jiný přístup. takže co se týče přístupu docela zklamání.
co vy, máte zkušenost? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne prosinec 05, 2010 11:42 am Předmět: |
|
|
Já od nich objednala už 4x. Vždycky na dobírku a s PPL. Prostě objednám s tím, že to někdy přijde a už se o to nestarám. Kdyby nepřišlo, ušetřím |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
porcelainswan >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne prosinec 05, 2010 11:47 am Předmět: |
|
|
Nicole napsal: | Já od nich objednala už 4x. Vždycky na dobírku a s PPL. Prostě objednám s tím, že to někdy přijde a už se o to nestarám. Kdyby nepřišlo, ušetřím |
nj, pokud bude rozhodně nějaké příště tak rozhodně na dobírku ať se nestresuju |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jadesss >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne prosinec 05, 2010 8:22 pm Předmět: |
|
|
Porcelainsw: Zatím jsem u jich brala jednou (dobírka) a všechno bylo bez problému akorát ta dodací lhůta byla delší _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|