Obecné poznámky k péči
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Péče o dlouhé vlasy
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lučnívíla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so červenec 14, 2007 6:50 pm    Předmět: Citovat

Ja jsem mela ten s gardenii. Tu vuni zboznuju, ale citlivejsim jedincum muze zpusobovat bolehlav. Ja mam "zakazano" pro priste si koupit cokoliv z gardenii Laughing[/quote]

Tak ja mam prave zalusk na tu gardenii,ale chci vzit napred sveho tygrika aby mi to schvalil)preci jenom on ke me cucha vic Very Happy )a pak me vonela i ta druha kvetina,ale nepamatuju si jmeno,ale jedno vim jiste ze si jeden z tech kokosaku jakmile budou penize poridim Very Happy uz aby to bylo.Pak sem jeste objevila tyto stranky http://www.yinyang.cz/monoi-tiare-tahiti/ a moc me to taky laka,na tahiti se ten olej jinak pripravuje,ale nevim kde bych ho nasla v pevnem obchodu a pres net nerada kupuju(musim si to ocuchat a ochmatat)tak urcite napred pujdu do te purifiji Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Soufflet
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2007 6:41 pm    Předmět: Citovat

Nedávno jsem zjistila dost zásadní věc pro moje vlasy-silikony potřebuju!!
Zní to blbě, když se tu pořád tak zavrhují, ale já bych se bez zlatých silikonů neučesala. Na soustřeďko jsem si nevzala svůj silikonový balzám na vlasy (mám ho v litrové flašce, takže jsem ho prostě vzít nemohla a říkala jsem si, že to chvíli vydržím) a po těch dvou týdnech jsem se vyloženě těšila na to, až si na vlásky zase dám ten svůj milovaný zasilikonovaný balzám Exclamation Prostě jsem bez něj měla vlasy nečesatelné, hrubé, pořád se cuchaly, pro mě nic příjemného. A že mám zplihlé vlasy, to mi nevadí, na to už jsem si prostě zvykla, dřív jsem používala šampon pro objem a bylo to úplně stejné, ty vlasy se pod tíhou délky prostě nezvednou!!
Awerin
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2007 11:19 pm    Předmět: Re: šampon z Heny Citovat

Amarilla napsal:
Ahoj asi pred tydnem jsem narazila na tuto stranku a zacla jsem ji kousek po kousku procitat a ted jsem se i zaregistrovala. Musim rict ze za tu kratkou dobu se zmenil muj pohled na kosmetiku a uz se nemuzu dockat az vyzkousim vami doporucovane znacky-Dolivu a Unterkram, chtela bych se zeptat jake mate zkusenosti s pouzíváním Hena samponu a kondicioneru, chtela bych si vlasy heno totiz i obarvit, uz jsem to kdysi zkousela, ale vubec mi nechytla(dam ji ale jeste jednu sanci), vlasy mam vlnite a huste konecky jsou sušši, jinak jsem si vlasy nikdy nebarvila a barevne prelivy na par umyti mi nechytaji. Zda se mi, ze se mi vlasy po rozcesani zase rychle zacuchaji-nebo se mi zacuchany zdaji, takze budu vdecna za kazdou radu.

S tou hennou jak dlouho jsi jí měla na hlavě?Pokud chceš vlasy obohatit o její odstín doporučuju ji mít na hlavě nejméně 6 hodin(já s ní i spim).A také sí vybírej tmavší odstíny světlé nechytají téměř vůbec jen dodají vlasům regeneraci nejvíce chytají červené odstíny ale mě chytl i odstín hněné(mám na mysli hennu z DM)
A používáš kondicionér že se ti vlasy tak cuchají?Pokud ano zkus nějaké vlasové masky mě se osvědčila gliss kur.Jak už tu někdo psal tak se mi po ní vlasy občas také lehce zkroutí ale zase jsou nadýchané heké a lesklé.A to kroucení brzy vymizí =)
galadriel
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2007 1:33 pm    Předmět: Citovat

Ahoj holky,

delam revizi v koupelne a rozhodla jsem se ustalit uz konecne na 2 samponech. Zbytek rada nekomu daruji, je mi lito to vyhodit a treba nekomu poslouzi:

http://www.nevo-spa.com/product.asp?id=18

http://www.pro-vlasy.cz/p/schwarzkopf-bc-bonacure-light-volume-shampoo-sampon-pro-vice-objemu

http://www.pro-vlasy.cz/p/schwarzkopf-bc-bonacure-restoring-q10-shampoo-obnovujici-sampon-s-koenzymem-q10

http://www.goldwell.cz/index.php?typ=GWA&showid=55&from=5 (ten Light)

Jo a jeste zluty sampon Vichy

Kdyztak mi pisnete.

Naposledy upravil galadriel dne so červenec 28, 2007 1:38 pm, celkově upraveno 1 krát.
Awerin
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2007 7:32 am    Předmět: Citovat

Ahoj já se teď vrátila z jazykového soustředka a už bych tu ted mohla být déle akorát pak jedu ke kamarádce na venkov a mám kraso soustředění =).No já jsem si s sebou táhla lopušáka a všechny gliss kury asia beauty(včetně kůry) a lopušáka jsem nepoužila ani jednou(nebyl čas) a šampony jednou a to mám děsivou historku.V celém campu teklo děěěěsně málo teplé vody.Takže jsme se chodili sprchovat obden(skupiny malých dětí 1,2,3,4 jeden den a skupiny dorostů 5,6,7 jsme se chodili sprchovat v den druhý.)Až na to že sprchy byly vždycky přeplněné a špinavé tak jsem se tak nechodila sprchovat jen jsem si dycky v umyvadle umyla ruce nohy a...vlasy.Jenže teplá voda tekla POUZE ve sprchách od 20:00 do 21:00, ty byly do té doby zamčené a všude v umyvadlech tekla voda studenááá ne-li mrazivá.Jenže já si nutně potřebovala jít umýt vlasy tak jsem to riskla a s pomocí jedné kamarádky jsme to zvládly...Já držela rukou odpad a patlala si na vlasy šampony a ona mi to pak smývala.Nakonec to dopadlo dobře.Holky odtamtud mi zapletly 7 copů se kterými jsem spala a ráno jsem měla hustou vlnitou hřívu mimochodem drží mi to doteď musim si to dneska umýt =)
*Leontýnka*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 8:39 pm    Předmět: Citovat

Začala jsem používat šampony jako Panthenol a Baronka. Vlasy které byly dost drasticky zatíženy silikonovýma šamponama tuto změnu dobře přijaly. Časem si chci pořídit Urtekram a něco s konopím. Tak jsem se chtěla zeptat jestli někdo už zkoušel třeba šampon se 70% aloe vera, nebo šampon na www.aloeinfo.cz Je sice drahý- 600kč je fakt děsná pálka,ale zajímalo by mě co si o tom myslíte.Abych věděla zda to vyzkoušet až budu chtít vyhazovat penízky ve velkém Razz
Lenna
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2007 7:32 am    Předmět: Citovat

*Leontýnka* napsal:
Začala jsem používat šampony jako Panthenol a Baronka. Vlasy které byly dost drasticky zatíženy silikonovýma šamponama tuto změnu dobře přijaly. Časem si chci pořídit Urtekram a něco s konopím. Tak jsem se chtěla zeptat jestli někdo už zkoušel třeba šampon se 70% aloe vera, nebo šampon na www.aloeinfo.cz Je sice drahý- 600kč je fakt děsná pálka,ale zajímalo by mě co si o tom myslíte.Abych věděla zda to vyzkoušet až budu chtít vyhazovat penízky ve velkém Razz

Ahoj, tak muj pritel poutiva pouze tento sampon. Jeho sestra je totiz distributorka Very Happy Ja ho samosebou take obcas najeji na vlasy a musim rict, ze te vyborny. Vlasy vubec nevysusuje, jsou po nem takove mekke a pruzne a hlavne hydratovane. Ja mam od teto firmy (FLP) krem a nemuzu si ho vynachvalit. Obecne je tato znacka velmi kvalitni, te ceny bych se az tak nelekala, nebot baleni jsou velika, sampon ma myslim temer 300 ml.
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2007 9:26 am    Předmět: Citovat

Od Forever Living Products máme doma deodorant s aloe a mamka si ho taky nemůže vynachválit...
Takže věřím, že ten šampon bude prima. Ale šest stovek za šampon je celkem dost Confused ačkoli asi bude stát za to.
Awerin
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 9:34 am    Předmět: Citovat

Zdravíím! Tak jsem se vrátila z Itálie a od kamarádky bylo to něco úžasného!Mořská voda byla pro vlasy jako oživující kůra, vlasy lesklé hebké na dotek nadýchané no krása.Akorát se hůře rozčesávaly.Jinak opět jsem u své "přírodní" kamarádky vyzkoušela nový šampon jmenoval se Botanicus a je úžasný.Je ručně dělaný a nádherně voní.Já vyzkoušela šampon s vůní růžové silice a druhý šampon a balzám s konopím pro zlepšení růstu vlasů..Nádhera...Nevim jestli se dá říct zda je lepší ten od Neva nebo tenhle....Ta vůně si mě fakt získala Smile Smile
galadriel
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 8:47 pm    Předmět: Citovat

No uvidim, pokusim se ty intervaly natahnout na co nejdele, koupila jsem si takove cucaci kremikove tablety v DM, kdyz jsem zila v Nemecku, kupovala jsem si je a myslim, ze mi pomahaly.

Taky jsem uvazovala, jestli nedat jenom nejaky preliv, aby vlasy byly takove lesklejsi a celistvejdi. Zda se mi, ze josu pak i pevnejsi. Akorat ze ty stupne dva dela jenom palette a to chytaji strasne odstiny. A u kadenice mi Wella chytla taky jinak nez jsem chtela. Mozna Loreal neco v mem odstinu.

Sice vim, ze se tady diskutovalo, ze vseobecne chemie vlasum neprospiva, ale kolegyne a kamaradky ji pouzivaji a vlasy maji podle mne lepsi nez ja,i kdyz na tom s kvalitou taky nrjsou nic moc. Nen tolik po chemii videt, ze maji tak jemne vlasy.
Jeste o tom popremyslim, zase je fakt, ze se mi nechce kazdy mesic davat penize za prelivy a z drogerky Palettky brat nebudu Sad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: