Yves Rocher
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 40, 41, 42  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=374430d6ee97425ee00f2cca52924803Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Karmilla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 10:19 pm    Předmět: Citovat

Pozor, YR nie je prírodný Smile niektoré výrobky síce majú s certifikátom BIO a Ecocert, ale tie ostatné v sebe majú len bio výťažky (ktoré si vraj pestujú sami, aj som videla v La Gacilly nejaké políčka. škoda, že tam vtedy nemali sprístupnené niektoré tie laboratóriá. moju alchymistickú dušičku by to potešilo Very Happy).. aj prístup sa snažia mať ekologickejší a zdá sa mi, že netestujú nič, ale za to neručím.

dnes som si kúpila z tej bio rady balzám na pery a zatiaľ som viac než spokojná Smile celkom dlho drží, aj v mrazoch a odkedy si ho patlem, tak pery vyzerajú o dosť lepšie (mala som ich v strašnom stave, rozpraskané, vysušené, dokonca niečo ako opar aj napriek intenzívnemu mazaniu všetkým možným)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Myskha
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: ne leden 16, 2011 6:50 pm    Předmět: Citovat

girl.or.element napsal:
tak jsem si dneska šla koupit vonavku no a s vonavkou jsem přikoupila i šampon za 75 korun ve slevě Very Happy.. nějákej měsíčkovej, bez silikonů a parabenů prý
http://www.yves-rocher.cz/sampon_pro_leskle_vlasy
.. Smile tak sem strašně zvědavá na něj.. Smile

Ten mám doma už asi 3 týdny a vyhovuje mi moc - na začátku jsem sice měla tendence ho vyhodit, protože mi přišlo, že jsou po něm vlasy takové těžké a připlácané k hlavě, ale po pár umytích si ho nemůžu vynachválit... Krásně mi voní a nemastí se po něm tolik kořínky vlasů (do délek šampony nepoužívám)...
girl.or.element
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne leden 16, 2011 7:21 pm    Předmět: Citovat

jo, taky jsem zjistila, že mi vyhovuje Smile
Adluska
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 1:20 am    Předmět: Citovat

Myskha napsal:
girl.or.element napsal:
tak jsem si dneska šla koupit vonavku no a s vonavkou jsem přikoupila i šampon za 75 korun ve slevě Very Happy.. nějákej měsíčkovej, bez silikonů a parabenů prý
http://www.yves-rocher.cz/sampon_pro_leskle_vlasy
.. Smile tak sem strašně zvědavá na něj.. Smile

Ten mám doma už asi 3 týdny a vyhovuje mi moc - na začátku jsem sice měla tendence ho vyhodit, protože mi přišlo, že jsou po něm vlasy takové těžké a připlácané k hlavě, ale po pár umytích si ho nemůžu vynachválit... Krásně mi voní a nemastí se po něm tolik kořínky vlasů (do délek šampony nepoužívám)...

A jaké má složení...docela se mi líbí ta lahvička a začínám uvažovat, že bych nějaký vyzkoušela, třeba tento nebo ten proti lupům, ale nevím nějak. Za chvíli budu potřebovat, zvažuji ještě alverde. Teď doplácávám růžový urtekram a už nikdy, ale to si postěžuji do příslušného vlákna Sad
SilkyJane
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 2:22 pm    Předmět: Citovat

tak ten mandlový a ovesný (nebo co to je Laughing ) co má být vyživující, tak nevim jak je to možný, ale rozhodně dělá všecko jen ne vyživuje Laughing Laughing objem mám jak za tornáda Laughing Laughing Laughing nic moc teda Rolling Eyes
plavunik
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 3:17 pm    Předmět: Citovat

Skušal niekto tento šampon? http://www.yves-rocher.cz/vlasy/ostatni_sampony/sampon_pro_zarive_vlasy

Obsahuje výťažky z citrona, mohol by teda pomocť proti masteniu vlasov, s tým mám fakt problém Mad
A strašne sa mi páči, že kúpou tohto šamponu zasadím 1 strom Laughing Len aby to nebolo ako s Humanou, ktorá "posiela" peniaze z predaja do Afriky Laughing
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 3:30 pm    Předmět: Citovat

plavunik napsal:
Skušal niekto tento šampon? http://www.yves-rocher.cz/vlasy/ostatni_sampony/sampon_pro_zarive_vlasy

Obsahuje výťažky z citrona, mohol by teda pomocť proti masteniu vlasov, s tým mám fakt problém Mad
A strašne sa mi páči, že kúpou tohto šamponu zasadím 1 strom Laughing Len aby to nebolo ako s Humanou, ktorá "posiela" peniaze z predaja do Afriky Laughing

Podla mna neuskodi. Od prirody ma daleko, ale moze byt dobry Smile Ja som mala tento http://www.yves-rocher.cz/hygiena/hamamelis/jemny_sampon_s_vytazkem_z_vilinu a bola som velmi spokojna. Zaklad tych samponov bude podla mna rovnaky/podobny.
Soniczka
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 3:35 pm    Předmět: Citovat

Máme doma šampon Hamamelis a pak ještě kondicionér ovesný... Mě přijdou moc dobré!!! A krásně voní.
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 12:22 pm    Předmět: Citovat

Mě i přítele z Yves Rocher pěkně kousala hlava. I kondicionér byl hrozný, to už je co říct
SilkyJane
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 1:21 pm    Předmět: Citovat

Denynka napsal:
Mě i přítele z Yves Rocher pěkně kousala hlava. I kondicionér byl hrozný, to už je co říct

mě nekousala, ale moc dobrý pocit jsem asi po 3. použití neměla Crying or Very sad řekla bych, že mě vysušuje.. a to dost Crying or Very sad přitom mě ten ovesný tak krásně voní Evil or Very Mad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 40, 41, 42  Další

Přejdi na: