|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
Karmilla >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út leden 04, 2011 10:19 pm Předmět: |
|
|
Pozor, YR nie je prírodný niektoré výrobky síce majú s certifikátom BIO a Ecocert, ale tie ostatné v sebe majú len bio výťažky (ktoré si vraj pestujú sami, aj som videla v La Gacilly nejaké políčka. škoda, že tam vtedy nemali sprístupnené niektoré tie laboratóriá. moju alchymistickú dušičku by to potešilo ).. aj prístup sa snažia mať ekologickejší a zdá sa mi, že netestujú nič, ale za to neručím.
dnes som si kúpila z tej bio rady balzám na pery a zatiaľ som viac než spokojná celkom dlho drží, aj v mrazoch a odkedy si ho patlem, tak pery vyzerajú o dosť lepšie (mala som ich v strašnom stave, rozpraskané, vysušené, dokonca niečo ako opar aj napriek intenzívnemu mazaniu všetkým možným) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Myskha 161-320

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 6:50 pm Předmět: |
|
|
| girl.or.element napsal: | tak jsem si dneska šla koupit vonavku no a s vonavkou jsem přikoupila i šampon za 75 korun ve slevě .. nějákej měsíčkovej, bez silikonů a parabenů prý
http://www.yves-rocher.cz/sampon_pro_leskle_vlasy
.. tak sem strašně zvědavá na něj..  |
Ten mám doma už asi 3 týdny a vyhovuje mi moc - na začátku jsem sice měla tendence ho vyhodit, protože mi přišlo, že jsou po něm vlasy takové těžké a připlácané k hlavě, ale po pár umytích si ho nemůžu vynachválit... Krásně mi voní a nemastí se po něm tolik kořínky vlasů (do délek šampony nepoužívám)... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
girl.or.element >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 7:21 pm Předmět: |
|
|
jo, taky jsem zjistila, že mi vyhovuje  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Adluska >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po leden 17, 2011 1:20 am Předmět: |
|
|
| Myskha napsal: | | girl.or.element napsal: | tak jsem si dneska šla koupit vonavku no a s vonavkou jsem přikoupila i šampon za 75 korun ve slevě .. nějákej měsíčkovej, bez silikonů a parabenů prý
http://www.yves-rocher.cz/sampon_pro_leskle_vlasy
.. tak sem strašně zvědavá na něj..  |
Ten mám doma už asi 3 týdny a vyhovuje mi moc - na začátku jsem sice měla tendence ho vyhodit, protože mi přišlo, že jsou po něm vlasy takové těžké a připlácané k hlavě, ale po pár umytích si ho nemůžu vynachválit... Krásně mi voní a nemastí se po něm tolik kořínky vlasů (do délek šampony nepoužívám)... |
A jaké má složení...docela se mi líbí ta lahvička a začínám uvažovat, že bych nějaký vyzkoušela, třeba tento nebo ten proti lupům, ale nevím nějak. Za chvíli budu potřebovat, zvažuji ještě alverde. Teď doplácávám růžový urtekram a už nikdy, ale to si postěžuji do příslušného vlákna  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
SilkyJane ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt leden 20, 2011 2:22 pm Předmět: |
|
|
tak ten mandlový a ovesný (nebo co to je ) co má být vyživující, tak nevim jak je to možný, ale rozhodně dělá všecko jen ne vyživuje objem mám jak za tornáda nic moc teda  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
plavunik >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt leden 20, 2011 3:17 pm Předmět: |
|
|
Skušal niekto tento šampon? http://www.yves-rocher.cz/vlasy/ostatni_sampony/sampon_pro_zarive_vlasy
Obsahuje výťažky z citrona, mohol by teda pomocť proti masteniu vlasov, s tým mám fakt problém
A strašne sa mi páči, že kúpou tohto šamponu zasadím 1 strom Len aby to nebolo ako s Humanou, ktorá "posiela" peniaze z predaja do Afriky  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Decapitated 601-1200. Guru III. kategorie

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Soniczka ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt leden 20, 2011 3:35 pm Předmět: |
|
|
Máme doma šampon Hamamelis a pak ještě kondicionér ovesný... Mě přijdou moc dobré!!! A krásně voní. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá leden 21, 2011 12:22 pm Předmět: |
|
|
| Mě i přítele z Yves Rocher pěkně kousala hlava. I kondicionér byl hrozný, to už je co říct |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
SilkyJane ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: pá leden 21, 2011 1:21 pm Předmět: |
|
|
| Denynka napsal: | | Mě i přítele z Yves Rocher pěkně kousala hlava. I kondicionér byl hrozný, to už je co říct |
mě nekousala, ale moc dobrý pocit jsem asi po 3. použití neměla řekla bych, že mě vysušuje.. a to dost přitom mě ten ovesný tak krásně voní  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|