|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
ilcas 81-160

|
Zaslal: so leden 08, 2011 6:00 pm Předmět: |
|
|
| jojo presne tak, staci zadat cislo karty, datum platnosti a trojcisli, ktere je na rubu karty...ale musi mit clovek aktivovane platby kartou pres internet...ono to vetsinou aktivovane je, ale ja si to vzdy po platbe deaktivuju, aby mi to nikdo nemohl zneuzit |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
*Tereza 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: po leden 10, 2011 10:11 am Předmět: |
|
|
Ahoj holky, mám doma téměř nedotčený deodorant Aromarant, nechtěla byste jej některá? Ráda jej vyměním za něco jiného z Lushe, nebo klidně i daruji, stejně ho nebudu používat.
Za prvé na mně nefunguje a za druhé jsem otěhotněla a ta vůně mi nějak začala vadit...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
wolfishness >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po leden 17, 2011 8:47 pm Předmět: |
|
|
Dneska vyzkoušen kondicionér Okra, dostala jsem vzorek. Parádní vůně, dost intenzivní bylinková, ale na vlasech se zjemní a je nevtíravá. Vlasy jsou krásné, pevné, lesklé a vyživené. Určitě koupím celé balení. _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
kowka 321-600

|
Zaslal: po leden 17, 2011 8:56 pm Předmět: |
|
|
Tak ja mám pár vecí z Lushu ešte nie všetky odskúšané ale môžem teraz povedať,že milujem American Cream a moje vlasy sú po ňom lesklé,hebké a voňavé aj dva dni. Celý vankúš mi po ňom vonia tak vždy,keď len tak ležím tak si fetnem inak aj v škole si ich furt čuchám a aj kamarátkam vonie. Je to taká vanilkovo-jahodová vôňa neviem ju charakterizovať,ale je dosť výrazná. No každopádne som zamilovaná  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Morganna ***moderátorka***

|
Zaslal: po leden 17, 2011 8:58 pm Předmět: |
|
|
Nevíte nahodou, co by mi z LUSHe sedlo za šampon? šampuky pry dost vysušují a ja radši klasický pěnivý.
Mám jemné cuchací vlasy, co je třeba mýt každý druhý den, bo se mastí a lupinujou.
Koukala jsem tam po Dady-O, anebo Cynthia Stoutu, ci jak se to jmenuje. Mate je nekdo vyzkusane?  _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Jadesss >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po leden 17, 2011 9:02 pm Předmět: |
|
|
| Morganna napsal: | Nevíte nahodou, co by mi z LUSHe sedlo za šampon? šampuky pry dost vysušují a ja radši klasický pěnivý.
Mám jemné cuchací vlasy, co je třeba mýt každý druhý den, bo se mastí a lupinujou.
Koukala jsem tam po Dady-O, anebo Cynthia Stoutu, ci jak se to jmenuje. Mate je nekdo vyzkusane?  |
Na jemný cuchající sem si koupila Daddy-O na první umytí byl v pohodě ale pak začal hrozně vysušovat a i ruce! musela jsem ho poslat dál... Pokus bys chtěla můžu ti trochu odlít abys věděla do čeho bys si šla  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
wolfishness >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po leden 17, 2011 9:04 pm Předmět: |
|
|
| Morganna napsal: | Nevíte nahodou, co by mi z LUSHe sedlo za šampon? šampuky pry dost vysušují a ja radši klasický pěnivý.
Koukala jsem tam po Dady-O, anebo Cynthia Stoutu, ci jak se to jmenuje. Mate je nekdo vyzkusane?  |
Mám vyzkoušený I love Juicy (ten skvěle odmastí) a Big (prodlouží interval mytí), oba perfektní, vlasy se mi taky cuchají, ale ne tak extrémně, takže jsem je rozčesala i bez kondiše. Samozřejmě jsou to jen mé zkušenosti, takže zkus nejdříve vyzkoušet vzorky.  _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: út leden 18, 2011 9:14 am Předmět: |
|
|
Já mám Big a Sylvia Stout - ale moje zmlsaná pokožka hlavy má občas výhrady k oboum (tj, musím dost zuřivě střídat - na druhou stranu ona má vůbec výhrady k věcem s pěnidlama, takže Lush za to asi až tak nemůže a není to nijak strašný). Oby ty šampony mám ráda, nádherně mi voní. Big dělá super objem a přijde mi, že vlasy se pak o něco míň mastí, ale musím říct, že si po něm do dýlek přece jenom raděi plácnu trochu lehoučkýho kondicionéru (můj favorit je teď veganese, mám vzoreček a časem určitě půjdu do celýho balení). Sylvia Cynthia (nebo jak se to jmenuje) je taky fajn - napoprvý jsem měla pocit, že ty vlasy trochu vysušila, ale pak se to srovnalo a vyhovuje mi. A kondiš po ní nedávám.
Ale samozřejmě každejm vlasům chutná něco jinýho... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
porcelainswan >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út leden 18, 2011 9:46 am Předmět: |
|
|
| já měla štěstí, že jsem mohla vyzkoušet Big. neumím si představit, že bych si rovnou koupila velké balení-tak hrozně mě nesvědila hlava už dlouho...další Lush šampon jsem neměla možnost vyzkoušet, a popravdě řečeno mám docela strach... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Alka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út leden 18, 2011 9:56 am Předmět: |
|
|
tak já mám hlavu celkem dost citlivou, ale po Lushi mě hlava nesvědila, ale zase jsem z nich vždycky měla lupy , ale vlasy po nich byly pokaždé super  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|