Technika na urychlení růstu vlasů

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Angelonios
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 8:56 am    Předmět: Technika na urychlení růstu vlasů Citovat

Ahoj, přihlásil jsem se zde, abych našel pár rad o vlasech obecně. Momentálně jsem na ježka a moc bych si přál dlouhé vlasy. Již jednou jsem měl po ramena, ale když bylo jednou v léťě horko a veselo tak jsem se nechal ostříhat. měl jsem ježka asi 2-3 roky a zjistil jsem, že někdy vlasy po ostřihání rostly rychleji a nekdy pomaleji. Nekde jsem cetl ze je období kdy vlasy po zastřižení rostou rapidně ale právě si nepamatuju jak to přesně bylo. Chtěl bych se zeptat jestli někdo o tom něco neví.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mashlee
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 6:51 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, vítám tě zde na DV, snad se ti tu bude líbit Smile

Návod na dlouhé vlasy najdeš zde http://dlouhevlasy.cz/top-tema/top-tema-jak-udelat-aby-vlasy-narostly.html a zabývají se zde tím i některá vlákna...

Jinak - jestli jsou vlasy ostříhané by nemělo mít vliv na jejich růst... nejspíž je to asi jen pocit Very Happy

Hodně štěstí v dlouhovlasosti ! Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: