|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Soufflet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červenec 18, 2007 12:22 pm Předmět: |
|
|
To olejování není špatný nápad. Předkoupáním pořádně naolejovat (i když budou vypadat mastně, u vody to nevadí) a po dobu koupání se bude olej pomalu vymývat, ale přitom vlásky chránit, takže když pak vylezeš z vody, tak nebudou snad vlásky tak poničené a olej už bude vymytý, takže ho nemusíš zvlášť vymývat šamponem. A mě osobně se po oleji taky vlásky líp rozčesávají |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne srpen 05, 2007 5:15 pm Předmět: |
|
|
Soufflet napsal: | To olejování není špatný nápad. Předkoupáním pořádně naolejovat (i když budou vypadat mastně, u vody to nevadí) a po dobu koupání se bude olej pomalu vymývat, ale přitom vlásky chránit, takže když pak vylezeš z vody, tak nebudou snad vlásky tak poničené a olej už bude vymytý, takže ho nemusíš zvlášť vymývat šamponem. A mě osobně se po oleji taky vlásky líp rozčesávají |
Přesně takhle jsem to praktikovala já letos u moře. Každý den jsem je proolejovávala- před-i po koupání jojobovým olejem. Vypatlala jsem za 10 dní skoro celou lahvičku. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne srpen 05, 2007 5:20 pm Předmět: |
|
|
já myslim že vlasy to chvíli vydrží,asi záleží na tom jak jsou tvoje vlasy silný,ale já myslim že pár dní se jim nic nestane... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po srpen 06, 2007 1:24 pm Předmět: |
|
|
Kaťo a pomohlo to ,byl ucinek a ochrana znat?Ja jedu k mori v zari a premyslim nad tim jak ty vlasky ochranit a olej mi prijde njlepsi,rozhodne nehodlam kupovat zadne ty pripravky z drogerek. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po srpen 06, 2007 1:49 pm Předmět: |
|
|
lučnívíla napsal: | Kaťo a pomohlo to ,byl ucinek a ochrana znat?Ja jedu k mori v zari a premyslim nad tim jak ty vlasky ochranit a olej mi prijde njlepsi,rozhodne nehodlam kupovat zadne ty pripravky z drogerek. |
Myslím, že mám vlasy stejné ( možná lepší), než před odjezdem. Rozhodně nejsou zničené a to jsme ve vodě řádili dost :-)Olej mi připadá jako nejlepší ochrana, rozhodně lepší, než drogerie( a to nemám vůči drogerijním přípravkům žádné předsudky,naopak mi mnohé vyhovují). |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: po srpen 06, 2007 2:27 pm Předmět: |
|
|
Kaťo tak to moc dekuju a ted si me uplne utvrdila v tom,ze budu olejit a olejit,jen at se vlasy zrekreuji A olejila si po cele delce,nebo jen spodni cast ke koneckum(ja mela v planu hlavne konecky,ale mozna neuskodi i cela delka |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po srpen 06, 2007 2:55 pm Předmět: |
|
|
lučnívíla napsal: | Kaťo tak to moc dekuju a ted si me uplne utvrdila v tom,ze budu olejit a olejit,jen at se vlasy zrekreuji A olejila si po cele delce,nebo jen spodni cast ke koneckum(ja mela v planu hlavne konecky,ale mozna neuskodi i cela delka |
Vílko jak kdy.Když jsem věděla, že budeme dlouho v moři tak po celé délce ( kromě hlavy, samozřejmě. Byly po koupání takové hnusné ulepené( moře tam bylo docela špinavé) a já jsem se v nich štítila spát, takže jsem je tam myla skoro každý den šamponem a po umytí ( večer) ještě za mokra dala do konečků( tak 10 cm počítám konečky) asi kávovou lžičku. Konce mi schnou asi 1/2 dne, jak po nich stéká voda, nevím, jak to máš Ty- psala jsi, že dáváš olej do suchých, ale já jsem je tam za těch 10 dní neměla suché snad ani minutu, furt jsem byli v moři, tak neměli kdy uschnout. Takže po umytí na noc do konečků, ráno před koupáním po celé délce. Ještě bych dodala, že mokré a mastné nešly vůbec rozčesat a kdybych 10 dní nečesala, tak bych mohla jít dohola... Tak držím palečky. Ale já mám vlasy husté do půlky stehen a miluju potápění a řádění ve vodě... snad to budeš mít snažší |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: út srpen 07, 2007 6:33 pm Předmět: |
|
|
Kaťo dekuju moc za takovou radu. To ja dvam nekdy do suchych a nekdy do mokrych vlasu,ono je to ruzne a do konecku to v tiram i za sucha nekolikrat dene.Tak ja mam vlasy kratky a ne moc husty,tak to asi mit snazsi budu ,ale zase radeni a delfinove skotaceni v mori miluju,takze suchy je asi taky moc mit nebudu dekuju,zkusim tve rady a snad to bude fajn(preci jenom jak je mam pomerne kratke,tak o ne nechci prijit,chci aby spis narostly ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Mišena 161-320
|
Zaslal: st srpen 08, 2007 6:33 pm Předmět: |
|
|
Příští týden jedeme do termálů, takže samá rezavá a chlorová voda, koupila jsem si od Sansilk tu letní nesmývatelnou péči...ještě nevím jak funguje, ale voní moc pěkně...tak kokosově |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
jklumpik 81-160
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 9:54 am Předmět: Lázně,pomáhaji našim vláskům??? |
|
|
Lidičky, máte někdo zkušenost,jak působí lázeňská voda,plná minerálů,síry atd, na naše vlásky
Já osobně mám třeba po lázeňske vodě vlasy tvrdé jak rohoška a né a né je rozčesat,ale když si je pak umyju šamponem,tak je mám lesklé a hladké a možná i o trochu delší |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|