|
✿
|
Autor |
Zpráva |
katy.cerna 0-7

|
Zaslal: po leden 31, 2011 12:29 pm Předmět: Jsem nová Potřebuji radu- dlouhé blond chemie |
|
|
Dobrý den, velice mě zaujala vaše stránka, mám dlouhé po pas blond chemicky barvené vlasy s roztřepenými konečky a lupy =) . Chtěla bych proto použít henu ... Ale jakou? Přemýšlela jsem bezbarvou nebo potom nějakou regenerační kůru ale šla bych i do nějakého zesvětlovače nebo barvy od henny. Potřebovala bych poradit jakou značku henny a zda-li mi neodpadnou vlasy a nebo jak je možno jinak zregenerovat vlasy - momentálně mám na hlavě jogurt bílý oliv. olej, žloutek, citrón . Prosím poraďte jak vlasy nejlépe vyživit. Četla jsem že hodně žen tady má spíše vlasy do červena a nebo do černa. Já mám přírodní barvu světle hnědou s odlesky blond. Děkuji za každou radu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Mikineczka 81-160

|
Zaslal: po leden 31, 2011 3:53 pm Předmět: Re: Jsem nová Potřebuji radu- dlouhé blond chemie |
|
|
Ahoj a vítej,
henna je na vlásky určitě dobrá. Existují bezbarvé i vitamínové henny, určitě se koukni do Top téma ohledně henny. Jenom si dej pozor, po jak dlouhé době od chemického barvení si na vlasy dáš hennu. Pokud vím, mělo by se určitě pár týdnů počkat. Já zatím vyzkoušela hennu z DM a opravdu nic moc, i když někteří si ji pochvalují. Mě osobně vyhovuje francouzská hennecolor.
Henna vlasy vždycky pouze ztmaví, zesvětlení může být, ale je to spíš jen tím, že vlásky mají zlatavý nebo načervenalý nádech a odlesky. Henna vždy barví do rezava, zvlášť na světlých vlasech. Existují různé rady jak tuto barvu potlačit(černý čaj, káva pro hnědé a tmavé vlasy, pro světlé se spíše hodí heřmánek)
Nemusíš se bát, vlásky ti po henně nevypadnou, jen někomu (spíše většině) vlásky vysušuje, proto je lepší jí míchat s nějakým olejem (např. olivový, kokosový...)
Co se týče regenerace, podle mě, a někteří se mnou možná nebudou souhlasit, se na chemicky zničené vlasy hodí zase jenom chemie. Roztřepené konečky už bohužel nic nezachrání ani ,,neslepí", nejlepší je je odšmiknout, ať se vlas dále netřepí po délce. Ale nemusí to být razantní zkrácení, někteří si zase naopak roztřepených konečků nevšímají a zastřihují po centimetru třeba jednou za 3-4 měsíce.
No a na lupy mě osobně nejlépe zabírá lopuchový výluh.
Nejlepší je pročíst fóra, ptát a zkoušet. Nikdy ti nikdo nedá 100% odpověď, vždy musíš sama vyzkoušet co ti sedne, protože co jinému zabírá úžasně, druhému vadí.
Doufám, že jsem ti snad alespoň trochu poradila, určitě se ptej, každý ti tu rád poradí nebo nasměruje kam se kouknout.  _________________
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|