|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***
|
Zaslal: út srpen 10, 2010 2:58 pm Předmět: |
|
|
Já o něm taky uvažovala, o tom mandlovém, ale pak jsem k němu čichla a měla jsem jasno, že tenhle ne, i kdyby měl sebezázračnější účinky... _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Eiddwen 321-600
|
Zaslal: út srpen 10, 2010 3:57 pm Předmět: |
|
|
Ja mám s týmito šampónami podobnú skúsenosť ako ostatní tu, svrbiaca pokožka (to by sa aj dalo prežiť) ale tie lupiny to bolo strašné nikdy som ich nemala a po tomto šampóne už po druhom umytí. Nikdy viac :-/ a tiež mi nevonal ( mala som tú radu proti padaniu vlasov) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
rakave 81-160
|
Zaslal: čt únor 03, 2011 2:10 pm Předmět: |
|
|
Odzkoušela jste už některá Klorane Papyrus? Byl by vhodný na vlnité vlasy? Je na něm napsáno na uhlazení nepoddajných vlasů.Už jsem ho měla v lékárně v ruce,ale dala jsem ho zpět.Měla jsem obavy že mi vlnité vlasy uhladí a vyrovná.A teď jsem si na netu v jedné poradně přečetla jeho doporučení na vlnité vlasy. Takže prosím o Vaše zkušenosti,byl by vhodný na vlnité vlasy? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Eiddwen 321-600
|
Zaslal: čt únor 03, 2011 3:28 pm Předmět: |
|
|
rakave napsal: | Odzkoušela jste už některá Klorane Papyrus? Byl by vhodný na vlnité vlasy? Je na něm napsáno na uhlazení nepoddajných vlasů.Už jsem ho měla v lékárně v ruce,ale dala jsem ho zpět.Měla jsem obavy že mi vlnité vlasy uhladí a vyrovná.A teď jsem si na netu v jedné poradně přečetla jeho doporučení na vlnité vlasy. Takže prosím o Vaše zkušenosti,byl by vhodný na vlnité vlasy? |
Teda nie že by som chcela byť zlá voči tejto značke ale klorane podľa mňa nesadne nikomu
odporúčam si vypýtať vzorku v lekárni a ked tak vyskúšať najskôr takto. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
rakave 81-160
|
Zaslal: čt únor 03, 2011 5:31 pm Předmět: |
|
|
Tak z toho obavy nemám.Měla jsem mandlový a mým vlnitým vlasům prospíval. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Eiddwen 321-600
|
Zaslal: čt únor 03, 2011 5:43 pm Předmět: |
|
|
rakave napsal: | Tak z toho obavy nemám.Měla jsem mandlový a mým vlnitým vlasům prospíval. |
no čo teraz gúglim, tak som našla že vlnité vlasy nevyrovnáva, ale krásne ich uhladí, tak to skús a uvidíš. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
rakave 81-160
|
Zaslal: pá březen 18, 2011 8:53 am Předmět: |
|
|
Kloran Papyrus jsem si tedy koupila a je výborný.Používám jej už 3 týdny. Vlasy uhladí a vlnky podpoří. Jediné co bych změnila je jeho vůně.Ale tu cítím jen při umývaní,hlavně že mám po něm pěkné vlasy |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
morana 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 7:16 pm Předmět: |
|
|
ja by som teda vôňu papyrusového šampónu nezmenila. vonia úplne nádherne a je vážne skvelý na vlasoch mám aj chinínový, ten je fajn, len je na môj vkus riedky. ja radšej krémovejšie alebo gélovejšie konzistencie. zato kondicionéry od nich sú teda nič moc... na mojich vlasoch nulový účinok...
ale šampóny chválim, zatiaľ som vyskúšala 4 druhy a všetky boli super |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
EvulinkaH 321-600
|
Zaslal: so prosinec 31, 2011 12:56 pm Předmět: |
|
|
morana napsal: | ja by som teda vôňu papyrusového šampónu nezmenila. vonia úplne nádherne a je vážne skvelý na vlasoch mám aj chinínový, ten je fajn, len je na môj vkus riedky. ja radšej krémovejšie alebo gélovejšie konzistencie. zato kondicionéry od nich sú teda nič moc... na mojich vlasoch nulový účinok...
ale šampóny chválim, zatiaľ som vyskúšala 4 druhy a všetky boli super |
Souhlasím, mám chininový šampon poté co jsem si zvykla na vůni je fajn, nicméně nějaké účinky proti padání vlasů nepozoruji,ale kondiš je na prd-nepozoruji žádný účinek (ještě že byl k tomu šamponu zadarmiko ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lillypad 161-320
|
Zaslal: so leden 07, 2012 2:29 pm Předmět: |
|
|
Na podzim mi dost padaly vlasy, koupila jsem si Klorane chininový a padání se nezastavilo, ale vlasů padá daleko méně. Hlavně při mytí hlavy.
Jinak vůně nic moc, ale dá se to. A balzám jsem k tomu dostala taky, ale asi bych si ho už nekoupila. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|