|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Nika >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá prosinec 08, 2006 1:51 pm Předmět: Jak se muze udelat suk na vlasu? |
|
|
ja sem zjistila, ze mam na nekteych vlasech suky nebo uzliku nebo jako to nazvat.... To je ale zahada!!! jak se tam muzou udelat?
delaji se i Vam nebo jenom mne? (ze bych se fakt malo cesala? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
hapers2 161-320
|
Zaslal: pá prosinec 08, 2006 2:04 pm Předmět: |
|
|
občas se mi taky dělají, když jsem byla malá, tak mamka říkala, že mám ve vlasech skřítky taky nevím, kde se tam berou.... ale to rozčesávání... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 10:34 pm Předmět: |
|
|
Tak zrovna tomuhle jsem se divila v neděli večer- jak je možný, že mám po umytí součky na konečcích vlasů... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 4:56 pm Předmět: ? |
|
|
myslíte tím uzlíky na jednotlivých vlasech?no jestli jo,tak umě se jich najde...a myslím,že to neni tolik tím česání,vlasy jak se vlní a jsou živé,tak se zauzlují,nechápu jak no... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 6:41 pm Předmět: |
|
|
No vidíte a já když se nad tím zamyslím, tak si říkám, jakto že je jich tam tak málo To se nezdá, ale ty vlasy jsou pořád tak nějak v pohybu, hlavně když jsou rozpuštěné a to je pak hned... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Awerin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so srpen 11, 2007 10:01 am Předmět: |
|
|
Ha to já dycky po probuzení..........těch uzlůů.Hlavně vzadu u krku....Strašný ale dělá se mi to jen když nepoužiju kondicionér nebo jak jsem ted byla u moře.......no a sem tam se mi také jinak udělají i přes den.............Zvlášť se dělají uzlíky po melírech...Když jsem si je jako menší dělávala těch bylo... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so srpen 11, 2007 10:31 am Předmět: |
|
|
jo je to blbý) ale zase,já v tom nevidím takový hrozný problém,ikdyž chápu že to asi vadí při česání... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Awerin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 12:01 pm Předmět: |
|
|
No ono ne jenom při česání...... Vlasy se nedají ani pořádně prohrábnout vypadá to děsně a v mnoha případech se ten uzlík utrhne když se rozčesává takže škoda vlásků |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 12:15 pm Předmět: |
|
|
Víte co se mi teď nedávno stalo? Dva jednotlivé vlásky se mi spolu zasukovaly konečkama a pak se jeden z nich vyškubl. Já když jsem pak prstama projela vlasy a objevila to, tak jsme napřed docela čuměla co to je Protože jsem si nevšimla toho malinkého uzlíku a vypadalo to jak jeden vlas, který mi sahá až někam po kolena. Zdálo se mi divné, tak jsem ho pořádně prozkoumala, našla ten uzlík a zjistila, že jsou to dva vlasy napojené na sebe |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Awerin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 12:21 pm Předmět: |
|
|
No jo To mně se stalo něco podobného jako luční víle byla jsem v drogerii a hrála jsem si s vlasama a najednou uvidím dlooouhý vlas sahající až k tříslům.Ale taky jsem ho vyškubla nakonec ale vážně jenom jeden.Že by znamení?Vílka to zažila tak mi uvěří |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|