Harvester zdraví
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kathory
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 10:06 pm    Předmět: Citovat

A někdo to nepřehání, ani neničí, a takových vlasů nikdy prostě nedosáhne Razz

Jinak zdravím! Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
fructia
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 11:17 am    Předmět: Citovat

hrv83k napsal:
fructia napsal:
Zdravím Tě!

Já to říkám pořád, že chlapi mají lepší vlasy než ženský. Pěkně nespravedlivý Evil or Very Mad Very Happy

Když to bereš takhle Smile
Na takovou hlášku si vždycky řeknu "nesparvedlnost? Proč? To jako chlapi musí být hnusáci??"
Mnohdy by stačilo, aby ženy neexperimentovaly se svojí hlavou a nebylo by co řešit Smile

Mně se líbí chlapi s krátkými vlasy, i když vidím chlapa s pěknými vlasy, hustými a silnými, tak si to pomyslím a to z toho důvodu, že většina chlapů si občas vlasy jen umyje a má je takhle pěkné. Ženské se většinou snaží jim dopřávat, a pěknější vlasy mít nemůžou. Je na tom něco špatného? Confused
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Klarusa
*** šéfredaktorka serveru ***

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 11:47 am    Předmět: Citovat

Taky zdravím a přeju nadále krásné vlasy Wink
Meeesha
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 11:53 am    Předmět: Citovat

hrv83k napsal:
fructia napsal:
Zdravím Tě!

Já to říkám pořád, že chlapi mají lepší vlasy než ženský. Pěkně nespravedlivý Evil or Very Mad Very Happy

Na takovou hlášku si vždycky řeknu "nesparvedlnost? Proč? To jako chlapi musí být hnusáci??"
Mnohdy by stačilo, aby ženy neexperimentovaly se svojí hlavou a nebylo by co řešit Smile

Jestli ono to nebude i tím, že chlapi mají od přírody lepší předpoklady k tělesnému porostu Wink
Jinak vítám a obdivuji Smile (už jsem ti nakukovala do galerky)
hrv83k
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 9:01 pm    Předmět: Citovat

fructia napsal:
hrv83k napsal:
fructia napsal:
Zdravím Tě!

Mně se líbí chlapi s krátkými vlasy, i když vidím chlapa s pěknými vlasy, hustými a silnými, tak si to pomyslím a to z toho důvodu, že většina chlapů si občas vlasy jen umyje a má je takhle pěkné. Ženské se většinou snaží jim dopřávat, a pěknější vlasy mít nemůžou. Je na tom něco špatného? Confused

Není na tom nic špatného. Já jen, že to poslouchám celkem často a kolikrát mi nad tím stojí rozum. Zní to, jako by chlap měl vypadat jako bezďák, aby bylo vše OK. Ale je to jen "vjem" z takového výroku.
Na druhou stranu je to dané geneticky. Ty vlasy jsem zdědil po mamině Smile, takže tohle si vyřiďte s ní Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: