|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Kathory >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st únor 16, 2011 10:06 pm Předmět: |
|
|
A někdo to nepřehání, ani neničí, a takových vlasů nikdy prostě nedosáhne
Jinak zdravím!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
fructia 321-600

|
Zaslal: čt únor 17, 2011 11:17 am Předmět: |
|
|
hrv83k napsal: | fructia napsal: | Zdravím Tě!
Já to říkám pořád, že chlapi mají lepší vlasy než ženský. Pěkně nespravedlivý  |
Když to bereš takhle
Na takovou hlášku si vždycky řeknu "nesparvedlnost? Proč? To jako chlapi musí být hnusáci??"
Mnohdy by stačilo, aby ženy neexperimentovaly se svojí hlavou a nebylo by co řešit  |
Mně se líbí chlapi s krátkými vlasy, i když vidím chlapa s pěknými vlasy, hustými a silnými, tak si to pomyslím a to z toho důvodu, že většina chlapů si občas vlasy jen umyje a má je takhle pěkné. Ženské se většinou snaží jim dopřávat, a pěknější vlasy mít nemůžou. Je na tom něco špatného?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: čt únor 17, 2011 11:47 am Předmět: |
|
|
Taky zdravím a přeju nadále krásné vlasy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Meeesha >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt únor 17, 2011 11:53 am Předmět: |
|
|
hrv83k napsal: | fructia napsal: | Zdravím Tě!
Já to říkám pořád, že chlapi mají lepší vlasy než ženský. Pěkně nespravedlivý  |
Když to bereš takhle
Na takovou hlášku si vždycky řeknu "nesparvedlnost? Proč? To jako chlapi musí být hnusáci??"
Mnohdy by stačilo, aby ženy neexperimentovaly se svojí hlavou a nebylo by co řešit  |
Jestli ono to nebude i tím, že chlapi mají od přírody lepší předpoklady k tělesnému porostu
Jinak vítám a obdivuji (už jsem ti nakukovala do galerky) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
hrv83k 0-7

|
Zaslal: čt únor 17, 2011 9:01 pm Předmět: |
|
|
fructia napsal: | hrv83k napsal: | fructia napsal: | Zdravím Tě!
Když to bereš takhle
Mně se líbí chlapi s krátkými vlasy, i když vidím chlapa s pěknými vlasy, hustými a silnými, tak si to pomyslím a to z toho důvodu, že většina chlapů si občas vlasy jen umyje a má je takhle pěkné. Ženské se většinou snaží jim dopřávat, a pěknější vlasy mít nemůžou. Je na tom něco špatného?  |
Není na tom nic špatného. Já jen, že to poslouchám celkem často a kolikrát mi nad tím stojí rozum. Zní to, jako by chlap měl vypadat jako bezďák, aby bylo vše OK. Ale je to jen "vjem" z takového výroku.
Na druhou stranu je to dané geneticky. Ty vlasy jsem zdědil po mamině , takže tohle si vyřiďte s ní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|