|
✿
|
Autor |
Zpráva |
yama 81-160

|
Zaslal: st březen 09, 2011 1:21 pm Předmět: Novicka zdraví |
|
|
Zdravím všechny víly a víláky, co se tu pohybují.
Na DV jsem narazila náhodou, kdy jsem hledala, jak zachránit moje vlasy. Chudákům jsem jim nikdy nevěnovala moc péči, kondocionér jsem použila za život snad 3x, masku nikdy, olej taky nikdy...teda teď už vlastně díky tomuto fóru prvně, sedím tu s naolejovanou hlavou
Střídala jsem krátké i dlouhé a protože jsem zrovna ve fázi že dlouhé, tak jsem je prostě nechala růst, aniž bych je 3 roky aspoň zastřihla. Což se projevilo suchými konečky a třepením, do toho stres a padání a lámání vlasů a najednou mám pocit, že přece vlasy jsou na mě to nejdůležitější a že bych se o ně měla starat.
Takže jako úplný začátečník to tu hltám a dozvídám se, že jsem vlastně vše dělala blbě - mytí, česání, úpravu, péči, no prostě vše co vás napadne.
Je tu tolik zajímavého a plno zkušeností. Doufám, že jednou budu i já mít čím moudrým přispět.
Vlasům zdar! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***

|
Zaslal: st březen 09, 2011 2:30 pm Předmět: |
|
|
Zdravím! Ať najdeš, co Tvým vlasům sedne!  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: st březen 09, 2011 8:35 pm Předmět: |
|
|
Taky Tě tu vítám a přeju, ať brzo najdeš něco, po čem Ti hříva pookřeje!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
neewe >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt březen 10, 2011 7:39 am Předmět: |
|
|
Ahoj yamo,
taky tě tu vítám!!
Jak jsem ti mrkla do galerky, tak bych to ale rozhodně tak tragicky neviděla. Máš krásné husté vlásky!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sidonie ADMIN

|
Zaslal: čt březen 10, 2011 8:34 am Předmět: |
|
|
Ahoj, také tě u nás vítám. Pěkné čtení přeji.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
yama 81-160

|
Zaslal: čt březen 10, 2011 12:36 pm Předmět: |
|
|
Dekuji za privitani. No vlasy jsem si nikdy s nikym nepomerovala, tak to beru jen podle predchoziho stavu, kdy byly zdravejsi a bylo jich asi o polovinu vic. Asi jsem podedila geny po mamce, ktere jeji huste vlasy kolem 30ti vypadaly a nove uz nenarostly, tak jak se ta 30 blizi, tak zacinam byt opatrnejsi.
Ale kdyz tady vidim nektere galerie, tak jen co se vlasy trochu zlepsi, tak je urcite motivace aby byly mnohem delsi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Leilla 81-160

|
Zaslal: čt březen 10, 2011 1:06 pm Předmět: |
|
|
Taky tě tu vítám A taky jsem tu nová, aa.. taky jsem zjistila, že hodně věí dělám špatně A taky jsem tu seděla s naolejovanou hlavou Snažím se přejít z chemické barvy na hennu, ta barva je asi největší důvod, proč mám vlasy takové... nijaké.. Tak snad se ti tu bude líbit a načerpáš zde mnoho nových informací, stejně jako já  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Iwin >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt březen 10, 2011 10:33 pm Předmět: |
|
|
taky tě tady vítám, koukla jsem ti do galerky a podle mě máš nádherný vlasy ale porozhlédni se tady, určitě tu najdeš spostu užitečných rad  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
yama 81-160

|
Zaslal: pá březen 11, 2011 8:53 pm Předmět: |
|
|
Leilla:
Tak budu držet palce, aby byl přechod co nejsnazší a nejšetrnější. Kdysi jsem měla barvené vlasy, ale protože jsem líná je dobarvovat, tak radši mám svoje i se šedinama
Obdivuju, že na to má někdo trpělivost.
Iwin:
no především jsem v různých galerkách objevila plno motivačních obrázků  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|