Chcem mať svetloplavé vlasy

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
babatko
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 6:12 pm    Předmět: Chcem mať svetloplavé vlasy Citovat

Ahojte komunita, som tu nová, viem že toto je český portál, ale dúfam že nevadí, ak budem písať po slovensky, aby som sa vyhla omylom pri pokuse hovoriť po česky:)

Moje prirodzené vlasy sú špinavo blonďavé, taký myšací odtieň, na koncoch sú vyblednuté od slnka a mám asi 10 cm vyrastajúci melír.

Asi pred 2 mesiacmi som sa zafarbila Lorealkou Casting Creme Gloss, odtieň 1021. Vlasy mi to trochu zosvetlilo a výsledný odtieň je niečo medzi svetlou špinavou blond a ryšavou:-((

Mne sa to nehodí k pleti (v zime je moja tvár úplne biela až šedá, ale v lete sa ľahko opáli), chcela by som získať plavú až svetlejšiu špinavú blond, ale BEZ RYšAVýCH ODTDIEňOV! Možno niečo také, ako mala Sarah Jessica Parker v Sex and the city.

Tak by som si vlasy chcela znovu zafarbiť.
Aké máte skúsenosti s týmito svetlými farbami od Palette?

Ja uvažujem nad jednou z týchto 3:
-Intensive color creme N 7 - svetloplavý
-color and gloss - 8-5
-deluxe 400 - stredneplavý

Alebo mi odporučíte nejakú inú? Ďakujem za odpovede, pekný deňSmile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kataska
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 11:47 am    Předmět: Citovat

Vítej, určitě nevadí, když píšeš slovensky, tady je to stejně tak nějak napůl CZ/SK Very Happy

Jinak co se týče blond barvení, nakoukni sem, myslím, že tady se tyhle věci řešily, ale bude to chtít trpělivost, vlákno je docela dlouhé Wink

http://dlouhevlasy.cz/phpbb/viewtopic.php?t=660&postdays=0&postorder=asc&start=610
jitty
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 4:26 pm    Předmět: Re: Chcem mať svetloplavé vlasy Citovat

babatko napsal:
Ahojte komunita, som tu nová, viem že toto je český portál, ale dúfam že nevadí, ak budem písať po slovensky, aby som sa vyhla omylom pri pokuse hovoriť po česky:)

Moje prirodzené vlasy sú špinavo blonďavé, taký myšací odtieň, na koncoch sú vyblednuté od slnka a mám asi 10 cm vyrastajúci melír.

Asi pred 2 mesiacmi som sa zafarbila Lorealkou Casting Creme Gloss, odtieň 1021. Vlasy mi to trochu zosvetlilo a výsledný odtieň je niečo medzi svetlou špinavou blond a ryšavou:-((

Mne sa to nehodí k pleti (v zime je moja tvár úplne biela až šedá, ale v lete sa ľahko opáli), chcela by som získať plavú až svetlejšiu špinavú blond, ale BEZ RYšAVýCH ODTDIEňOV! Možno niečo také, ako mala Sarah Jessica Parker v Sex and the city.

Tak by som si vlasy chcela znovu zafarbiť.
Aké máte skúsenosti s týmito svetlými farbami od Palette?

Ja uvažujem nad jednou z týchto 3:
-Intensive color creme N 7 - svetloplavý
-color and gloss - 8-5
-deluxe 400 - stredneplavý

Alebo mi odporučíte nejakú inú? Ďakujem za odpovede, pekný deňSmile)

ani jednu nedoporučuju,palete chytají hrozně tmavě a nezbavila by ses toho.středně plavý chytá někomu vyloženě hnědě.
spíš zkus ty blond odstíny od castingu,měly by být šetrné a určitě nejsou nijak extra zesvětlující
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: