|
✿
|
Autor |
Zpráva |
babatko 0-7

|
Zaslal: so březen 19, 2011 6:12 pm Předmět: Chcem mať svetloplavé vlasy |
|
|
Ahojte komunita, som tu nová, viem že toto je český portál, ale dúfam že nevadí, ak budem písať po slovensky, aby som sa vyhla omylom pri pokuse hovoriť po česky:)
Moje prirodzené vlasy sú špinavo blonďavé, taký myšací odtieň, na koncoch sú vyblednuté od slnka a mám asi 10 cm vyrastajúci melír.
Asi pred 2 mesiacmi som sa zafarbila Lorealkou Casting Creme Gloss, odtieň 1021. Vlasy mi to trochu zosvetlilo a výsledný odtieň je niečo medzi svetlou špinavou blond a ryšavou:-((
Mne sa to nehodí k pleti (v zime je moja tvár úplne biela až šedá, ale v lete sa ľahko opáli), chcela by som získať plavú až svetlejšiu špinavú blond, ale BEZ RYšAVýCH ODTDIEňOV! Možno niečo také, ako mala Sarah Jessica Parker v Sex and the city.
Tak by som si vlasy chcela znovu zafarbiť.
Aké máte skúsenosti s týmito svetlými farbami od Palette?
Ja uvažujem nad jednou z týchto 3:
-Intensive color creme N 7 - svetloplavý
-color and gloss - 8-5
-deluxe 400 - stredneplavý
Alebo mi odporučíte nejakú inú? Ďakujem za odpovede, pekný deň ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kataska >RADA STARŠÍCH<

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
jitty ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: út březen 22, 2011 4:26 pm Předmět: Re: Chcem mať svetloplavé vlasy |
|
|
babatko napsal: | Ahojte komunita, som tu nová, viem že toto je český portál, ale dúfam že nevadí, ak budem písať po slovensky, aby som sa vyhla omylom pri pokuse hovoriť po česky:)
Moje prirodzené vlasy sú špinavo blonďavé, taký myšací odtieň, na koncoch sú vyblednuté od slnka a mám asi 10 cm vyrastajúci melír.
Asi pred 2 mesiacmi som sa zafarbila Lorealkou Casting Creme Gloss, odtieň 1021. Vlasy mi to trochu zosvetlilo a výsledný odtieň je niečo medzi svetlou špinavou blond a ryšavou:-((
Mne sa to nehodí k pleti (v zime je moja tvár úplne biela až šedá, ale v lete sa ľahko opáli), chcela by som získať plavú až svetlejšiu špinavú blond, ale BEZ RYšAVýCH ODTDIEňOV! Možno niečo také, ako mala Sarah Jessica Parker v Sex and the city.
Tak by som si vlasy chcela znovu zafarbiť.
Aké máte skúsenosti s týmito svetlými farbami od Palette?
Ja uvažujem nad jednou z týchto 3:
-Intensive color creme N 7 - svetloplavý
-color and gloss - 8-5
-deluxe 400 - stredneplavý
Alebo mi odporučíte nejakú inú? Ďakujem za odpovede, pekný deň ) |
ani jednu nedoporučuju,palete chytají hrozně tmavě a nezbavila by ses toho.středně plavý chytá někomu vyloženě hnědě.
spíš zkus ty blond odstíny od castingu,měly by být šetrné a určitě nejsou nijak extra zesvětlující |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|