Prosím o radu
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=c4385a5021baf84795a62883828d3999Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Decapitated
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie


Založen: 8.4.2009
Příspěvky: 868

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 10:03 pm    Předmět: Citovat

Zo skusenosti s mojimi extra jemnymi vlasmi mozem povedat, ze ta henna naozaj spravi vela. Bez nej by mi nenrastli dalej nez po lopatky (i ked mozno narastli, ale vyzerali by neznesitelne). Ale okamzite zazraky henna nespravi. Treba mat trpezlivost a pouzivat ju pravidelne - postupne by mala na vlasoch vytvorit ochrannu vrstvu a spevnit ich.

Co sa tyka otrhanych vlasov okolo tvare, tak pri jemnych vlasoch sa toho uplne zbavit neda. Hlavne teraz po zime je to strasne. Co moze pomoct je naolejovat si vlasy (primerane) pred kazdym umytim a samponovat iba pri pokozke hlavy, ostatne vlasy sa umyju pri oplachovani. Potom sa vlasy az tak nenicia mechanicky. Moze to zniet absurdne, ale olejovanie pred umyvanim moze pomoct pri nadmernom masteni. Spominalo sa to aj v nejakej diskusii tu na stranke. Treba skusit.

No a konceky olejovat aj po umyti. Mne sa najlepsie osvedcil kokosovy olej. Staci ho trocha a dobre sa vpije. Je ovela lepsi nez vsetky mozne kury na konceky.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SashaCornix
8-20
8-20


Založen: 22.3.2011
Příspěvky: 13

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 11:53 pm    Předmět: Citovat

Ďakujem...skúsim...tá henna je celkom drahá, ale mám ju v pláne používať pravidelne..ako často asi to treba?...
Na to trhanie vlasov si chcem kupit kefu z kancich stetin, lebo ta moja dost trha vlasy...pri rozcesavani priam pocut ako ich driape a ako sa natahuju a trhaju...mohlo by to hadam pomoct...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Decapitated
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie


Založen: 8.4.2009
Příspěvky: 868

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 9:14 am    Předmět: Citovat

Vacsinou ju tu ludia pouzivaju tak zhruba raz za mesiac - aj kvoli odrastom ak pouzivaju farebnu. Henna nie je najlacnejsia, to je pravda. Ale treba sa pozriet na nete. Tu http://www.hennayvette.sk/henna-bezfarebna-250-g-p-41.html maju 250 g za 8,60 euro. Tu v BA sa ju bezne v obchode kupovat neoplati. Ta z DM vraj nie je najlepsia. A potom sa daju zohnat napr. Logona alebo Sante a tie stoja cca 10 euro za 100 g. Takze dost rozdiel Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kataska
>RADA STARŠÍCH<


Založen: 11.8.2008
Příspěvky: 2214

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 4:36 pm    Předmět: Citovat

Koukala jsem do Tvé galerie na ty kouty a mám podobné kouty, jestli tě to uklidní - taky ráda nosím vlasy takhle stažené do vyššího copu, takže ty kouty musím vždycky maskovat. Osobně si myslím, že je to prostě genetika, Biohar mi na to nepomohl (ale určitě zkus, tím tě neodrazuju, naopak, mohl by ti dost pomoct na hydrataci pokožky na hlavě Wink ).
Určitě se přimlouvám za změnu šampónu, často ani ten sebelepší šampón nedělá při dlouhodobějším použití dobrotu, natož Elséve na objem (šampóny na objem vysušují, takže je možné, že ti to rychlejší maštění ještě víc provokuje).
A kančí kartáč je na jemné, cuchavé, trhavé vlasy parádní, vůbec neškube, krásně rozčesává, jen trošku maličko víc přispívá k maštění, takže je dobré nečesat přímo od hlavy, spíš jen délky.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Meritka
>RADA STARŠÍCH<


Založen: 26.8.2010
Příspěvky: 1377

PříspěvekZaslal: so březen 26, 2011 8:53 pm    Předmět: Citovat

Taky bych se primlouvala za zmenu samponu - tim bych urcite zacala. Elseve neni buhvijaka kvalita a navic je (pokud vim) nabouchany silikony, po kterejch me konkretne se treba vlasy mastily a plihly jako blazen.
Pokud hledas levnejsi hennu, ale zaroven kvalitni, zkus kouknout na www.predajbylin.sk, je tu o ni i vlakno, maji barevnou i bezbarvou (cassii) a za slusnou cenu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.