|
✿
|
Autor |
Zpráva |
mischa 0-7

|
Zaslal: út březen 29, 2011 8:38 pm Předmět: trvalá po jaké době? |
|
|
Dobrý den, jsem tu nová (jak vidno ). Přišla jsem na toto fórum za jediným účelem. Potřebuji poradit (překvapení ).
Než uvedu situaci, chtěla bych vás poprosit, aby jste mě hned neodsoudili, prosím prosím.
V lednu jsem byla na trvalé, chodím pravidelně asi po půl roce. Mám problém sehnat kadeřnici podle mých představ, takže poslední dobou zkouším... Trvalá mi ale bohužel nechytla. Jelikož mám rovné jemné vlasy (po ramena) a nesnáším foukání vlasů, nezbylo mi nic jiného, než po měsíci, kdy už byla moje vlasová sitauce k nevydržení, nakmitat ke kadeřnici, že chci trvalou (čili podruhé jsem byla v únoru). Byla to prý nějaká šetrnější (pěnové natáčky). Bohužel mi ale potom začly rapidně padat (resp. lámat se) vlasy. To jsem vyřešila regeneračními přípravky a nyní je to dá se říct v pořádku...
Bohužel mi to vyšlo tak, že se na konci června vdávám a poté jedeme na svatební cestu a chtěla bych mít novou trvalou. Do toho si ještě barvím vlasy (na hnědo).
Prosím o radu, zda je možné udělat trvalou dejme tomu hned na začátku června, po čtrnácti dnech nabarvit vlasy tak, abych 30. června mohla jít na svatbu.
Nechci, aby se mi vlasy opět hromadně lámaly. Děkuji za vyjádření. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Adluska >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út březen 29, 2011 11:22 pm Předmět: |
|
|
Vítej u nás
Já osobně bych se asi bála a nešla do toho, když už se ti jednou lámaly. Možná bys tu mohla načerpat dost dobrých rad, abys vlásky zregenerovala a možná i něco na natáčení. Sice to nebude dlouho držet jako ta trvalá, ale bude to šetrnější.
Zkus to tu počíst, určitě odepíše ještě někdo trvalé znalejší. A přeji, aby ses rozhodla správně  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út duben 12, 2011 9:20 am Předmět: |
|
|
Vítej
Počkej, pokud to chápu dobře, tak poprvé ti trvalá nechytla, podruhé ti po ní odlítaly konce a ty to chceš zkusit ještě po třetí?
Přeju hodně štěstí, může to vyjít, proč ne, ale riziko naprosto zničených vlasů je vysoké. Raději bych vlasy jenom barvila a vlny si udělala dodatečně, když je budu zrovna potřebovat - buď ze zapletených vlasů, šneků, nebo na tu svatbu třeba žehličkou, to dělá pěkné vlny a projednou se ty vlasy zas tak nezničí ( ale jinak bych žehličku a kulmu vynechala úplně ). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: út duben 12, 2011 3:36 pm Předmět: |
|
|
Hmm, z toho, co popisuješ, bych se trvalý asi taky docelabála. A asi bych taky zkusila nějaký šetrnější natáčení, jak už psaly holky. Nicméně pokud bys na tý trvalý trvala , asi bych Ti poradila, abys už nezkoušela žádnou tu takzvaně šetrnější. Já měla trvalou třikrát v životě, vždycky na vlasech cca po ramena (a taky je mám jemný) - a vždycky to bylo až potom, co předchozí trvalá úplně odrostla, takže po několika letech. Ty první dvě byly normální trvalý a byly celkem v pohodě (akorát se mi moc nelíbíl styl natočení, ale to je spíš taková prkotina), ta třetí právě byla ta takzvaně šetrnější, a ta mi vlasů udělala přesušenou slámu, kterou jsem regenerovala ještě hodně dlouho.
Držím palce!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|