nováček + prosba o radu

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Misqui
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 7:57 am    Předmět: nováček + prosba o radu Citovat

Ahoj, na toto fórum jsem narazila před pár týdny, když jsem hledala informace o barvení hennou. To už mám víceméně úspěšně za sebou, barva sice zatím nechytla podle představ, ale věřím, že to časem vychytám. Problém je v tom, že pokaždé (zatím to bylo dvakrát) jsem při smývání henny měla vlasy extrémně zacuchané, takže bych se chtěla zeptat, jestli je v pořádku na to dát třeba Gliss-Kur rozčesávadlo nebo něco podobné. Asi je to hloupost, ale když mám ty vlasy po henně tak hezky zregenerované, tak mám strach to hned zadusit chemií. Pokusy rozčesat to hřebenem jsou však za trest.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wolfishness
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 8:27 am    Předmět: Citovat

A přidáváš do henny olej? Zkus to třeba ještě s nějakým bezsilikonovým kondišem, když hennu vymýváš, tak ho naplácat do délek a projet prsty, aby vlasy nebyly tak zacuchané.

Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like
Misqui
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 8:40 am    Předmět: Citovat

Oleje jsem tam dávala docela hodně. Zkusím teda příště nějaký ten kondicionér. Děkuju
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: