Ahojka, prosím o radu

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anulisek
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 2:35 pm    Předmět: Ahojka, prosím o radu Citovat

Jsem tady přihlášena od 1 května, tak nevím kam mám pisat, našla jsem tohle ppíši sem Smile
jinak jak už sem tady pisala jestli by mi někdo prosím mohl doporučit nějaký šampon popřípadně nějakou masku od značky averde Smile a ještě jestli jsou nějaké dobré vitámínky na vlásky Smile děkuji, jinak ještě mám dotaz proč když jsem psala tak se mi nad foto objeví nápis, že mám vlasy na ramena, když je mám rochu delší, předem moc děkuji Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Majduschka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 2:46 pm    Předmět: Citovat

o tý dýlce je tu v tom nováčkovským foru taky diskuze, je to od počtu příspěvků ve foru...
jinak s tím ostatním neporadím, ale když budeš hledat najdeš Very Happy taky zatím tu hledám
wolfishness
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 3:18 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Anulisku, vítám tě mezi námi. Smile O šamponech Alverde už jsi vlákno našla, jak vidím. Ikonka s nápisem "Po ramena" se odvíjí, jak už psala Majduschka, od počtu příspěvků, které tady vložíš. Nesouvisí to nijak s tvou opravdovou délkou. Wink

Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: