|
✿
|
Autor |
Zpráva |
zetonek ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: út květen 31, 2011 2:58 pm Předmět: |
|
|
Já jsem měla při posledním měření 177 cm a taky se občas hrbím abych nevyčnívala
Jinak jsem poměrně štíhlá - máme to v rodině a musím říct, že dlouhý úzký kalhoty a trička s dlouhým rukávem aby byly uplé a minimálně pod pupík se skoro sehnat za rozumnou cenu nedají
Za život jsem potkala asi 4 lidi vyšší, než jsem já a štve mě to Ale nohy si kvůli tomu řezat nebudu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Barbastelle 41-80
|
Zaslal: út květen 31, 2011 3:39 pm Předmět: |
|
|
Mám 183 cm. =) Jako malá jsem se se svou výškou nemohla vyrovnat, hrila jsem se, teď jsem zjistila, že je to vlastně skoro jedno, ač mám pocit, že menší slečny jsou prostě většinou hezčí, ale to je asi vcelku jedno.=)
A když mi jako menší říkali ve škole žirafo, koupila jsem si tričko se žirafami a tak je to přestalo bavit.=) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: út květen 31, 2011 3:49 pm Předmět: |
|
|
Barbastelle napsal: | Mám 183 cm. =) Jako malá jsem se se svou výškou nemohla vyrovnat, hrila jsem se, teď jsem zjistila, že je to vlastně skoro jedno, ač mám pocit, že menší slečny jsou prostě většinou hezčí, ale to je asi vcelku jedno.=)
A když mi jako menší říkali ve škole žirafo, koupila jsem si tričko se žirafami a tak je to přestalo bavit.=) |
Žirafí období taky znám |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Dalarius et Laixi >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út květen 31, 2011 5:07 pm Předmět: |
|
|
Mně takhle teda naštěstí nikdo neříkal.
Ale fajn, jde vidět, že existují. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Herminka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út květen 31, 2011 8:31 pm Předmět: |
|
|
Měřím 182 cm a nechtěla bych být menší Jedinou nevýhodu vidím ve zmíněném nakupování oblečení, ale jinak mi připadá fajn být vysoká. Ale mám raději, když je partner vyšší, abych si vedle něj mohla připadat křehce (manžel má 193 cm). |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: út květen 31, 2011 9:12 pm Předmět: |
|
|
Dalarius et Laixi napsal: | Mně takhle teda naštěstí nikdo neříkal.
Ale fajn, jde vidět, že existují. |
No u chlapů je výška právě žádaná. Žena si připadá víc křehce a žensky než kdyby měla chlapa, kterej jí bude po ramena
Ještě jsem neslyšela žádnou negativní připomínku k vyššímu klukovi, že je "žirafák" |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bluey 8-20
|
Zaslal: út květen 31, 2011 10:17 pm Předmět: |
|
|
pridavam sa, mam 175, aj ked to nie je nejaka extremna vyska, dost casto mam pocit ze vycnievam z davu, co potom kompenzujem hrbenim sa . v skole som sedela so spoluziackou ktora bola odo mna o 20 cm nizsia, takze aby som velmi nevytrcala stale som "lezala" na stolicke. ale na druhej strane som nechcela byt nikdy nizka, a ani kvoli vyske neodmietam nosit vysoke topanky, iba obcas v spolocnosti nizsich ludi bojujem s takym tym pocitom "obrovskosti ". asi to bude vsetko o schopnosti "vediet nosit svoju vysku" a o sebavedomi samozrejme
no a nevyhody ma teraz napadaju : ked sa chcem prikryt perinou az ku krku tak mi trcia nohy , ked raz za cas dlho cestujem v aute (16 hod) a chcem si pospat tak nemam kde vtrepat nohy a väcsinou aj strpnu a potom kvoli tomu zastavujeme kazdu chvilu, v noci mi trcia nohy z postele (a pod postelou ziju rozne strasidla, ktore mi ich mozu odkusnut ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út květen 31, 2011 11:18 pm Předmět: |
|
|
baby nehrbte sa a uz vobec nie pri vyske, aku pisete a neni to ani pekne, vystried chrbat vypnut hrud a ide sa na to
a dalarius, su velmi vysoke baby aj bezne, napr ja poznam aj jednu co je vyssia od teba _________________ Ak sa nechce?? c???????????Âti?? s??m, o??e?? sa. Ak sa nechce?? c???????????Âti?? smutn??, opi sa. Ak nechce?? by?? nikdy zraden??-zadov???? si psa. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
wolfishness >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červen 01, 2011 3:26 am Předmět: |
|
|
Bluey napsal: | v noci mi trcia nohy z postele (a pod postelou ziju rozne strasidla, ktore mi ich mozu odkusnut ) |
_________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ceresnicqa_3 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červen 01, 2011 7:28 am Předmět: |
|
|
wolfishness napsal: | Bluey napsal: | v noci mi trcia nohy z postele (a pod postelou ziju rozne strasidla, ktore mi ich mozu odkusnut ) |
|
Bluey: Moj brat ma priblizne 2 metre.. A ked idem okolo jeho postele, tak sa musim vyhybat jeho trciacim noham. Ja by som sa asi pokakala keby mi nohy trcali z postele, prave kvoli bubakom Lebo ja musim byt perinou zakryta od hlavy po paty _________________ Nikdy nebolo tak, aby nemohlo byt este horsie... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|