|
✿
|
Autor |
Zpráva |
katka1989 8-20

|
Zaslal: ne březen 06, 2011 10:54 am Předmět: Něco o mě... |
|
|
Ahojky lidičky jmenuju se Katka a jsem tady už asi 4měsice a nevěděla jsem co tady psat tak pišu až teď.Na vaši stranku jsem narazila přes google,mam vlasy po ramena a nechavam si narust po tom co jsem se zamilovala do jehlic do vlasu a lituju toho,že jsem nepoznala jehlice dřiv než jsem se nechala ostřihat na kratko... Co mě bavi?Tak třeba tvořivost př.vimyslela jsem si par jehlic do vlasu nebo jsem si uďala kolaž z fotek s veršema,rada fotim zajimavi ukazy,...adt.a nedavno jsem doma narazila na hulky na jidlo asi tak 20ks a tak jsem si řekla kdyby se tochu upravili tak by z nich byli pěkny jehlice do vlasu,ale ne tak jako od HP.Tak jsem se do toho dala nejdřiv jsem zbrousila špičku,aby šli pěkně zapichnout do drdolu nebo drdulku a pak je zkratila na necelich 18cm a vihladila brusnym papirem,aby byli hladky a neďali neplechu.A timto zpusobem bych vam je chtěla nabidnout za maly peniz.(fotky jsou v me galerii) Ahoj Katka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Guinevere 81-160

|
Zaslal: út červen 07, 2011 5:02 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Katko, vítám tě.  _________________ Budoucnost patri tem, kdo veri svym krasnym snum. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
katka1989 8-20

|
Zaslal: út červen 07, 2011 5:18 pm Předmět: |
|
|
ahoj dik...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|