Něco o mě...

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
katka1989
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 10:54 am    Předmět: Něco o mě... Citovat

Ahojky lidičky jmenuju se Katka a jsem tady už asi 4měsice a nevěděla jsem co tady psat tak pišu až teď.Na vaši stranku jsem narazila přes google,mam vlasy po ramena a nechavam si narust po tom co jsem se zamilovala do jehlic do vlasu a lituju toho,že jsem nepoznala jehlice dřiv než jsem se nechala ostřihat na kratko... Crying or Very sad Co mě bavi?Tak třeba tvořivost př.vimyslela jsem si par jehlic do vlasu nebo jsem si uďala kolaž z fotek s veršema,rada fotim zajimavi ukazy,...adt.a nedavno jsem doma narazila na hulky na jidlo asi tak 20ks a tak jsem si řekla kdyby se tochu upravili tak by z nich byli pěkny jehlice do vlasu,ale ne tak jako od HP.Tak jsem se do toho dala nejdřiv jsem zbrousila špičku,aby šli pěkně zapichnout do drdolu nebo drdulku a pak je zkratila na necelich 18cm a vihladila brusnym papirem,aby byli hladky a neďali neplechu.A timto zpusobem bych vam je chtěla nabidnout za maly peniz.(fotky jsou v me galerii) Ahoj Katka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Guinevere
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 5:02 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Katko, vítám tě. Wink
katka1989
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 5:18 pm    Předmět: Citovat

ahoj dik... Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu