Yves Rocher
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 40, 41, 42  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=5ac95ab79043d35f3d09bb911eae930cZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Alča
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 9:22 pm    Předmět: Citovat

http://www.yves-rocher.cz/doplnky_stravy/krasa/mon_capital_beaute/pevne_nehty_a_krasne_vlasy

Má některá zkušenost slečny?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlatushiq
1201-2400. Guru II. kategorie
1201-2400. Guru II. kategorie

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 10:38 pm    Předmět: Citovat

Alča napsal:
http://www.yves-rocher.cz/doplnky_stravy/krasa/mon_capital_beaute/pevne_nehty_a_krasne_vlasy

Má některá zkušenost slečny?

Na to co ten "zazrak" obsahuje sa mi zda, ze je az prilis predrazeny - kup si v lekarni B-komplex a zinok a mas to to iste za polovicnu cenu. Wink
girl.or.element
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 11:07 am    Předmět: Citovat

zkoušel jste někdo tyto šampony ? Smile
http://www.yves-rocher.cz/sampon_podporujici_rust_vlasu
http://www.yves-rocher.cz/sampon_s_chinovnikem_na_kastanove_vlasy

docela mě to zaujalo Smile
zatím jsem od nich vyzkoušela ten měsíčkovej a je fajn, a ten malinovej ocet na vlasy taky ujde, ale zázraky po něm teda nevidim Smile
MissTeena
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 6:39 pm    Předmět: Citovat

Doma máme spoustu šampónů od Y. Rochera - já sice už žádné nepoužívám. Ale kdysi jsem používala na suché vlasy (http://www.yves-rocher.cz/vyzivujici_sampon_na_suche_vlasy). Prý jsem je měla hezké a hebké. Ale mně moc nevyhovoval.
Neměla jsem moc ráda ani jejich vůni. Byla taková chemická. Ale moje máti si je vychvaluje a stále je používá - ale ta si vlasy myje každý den...

Jak už jsem tu psala, měla jsem ráda malinový ocet. Ten pěkně voněl. Ale raději sáhnu po jablečném a přidám esenciální olej podle svého gusta Smile)

Jejich výrobky na vlasy bych použila jen výjimečně. To se asi nic nestane Wink) Často bych je ale rozhodně nepoužívala.
girl.or.element
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2011 9:14 am    Předmět: Citovat

tak jsem po dlouhý době vyzkoušela zase to "Opravné sérum na konečky", mělo by být bez parabenů a tak celkově "přírodnější". Po radikálnim zástřihu jsem se rozhodla je něčim mazat, tak zatím tímhle než najdu něco lepšího. Smile nemužu alwe říct, že by to bylo něják špatný. Vlasy to nemastí - když se vychytá množství a konečky vážně nejsou tak suchý Smile takže docela spokojenost
MissTeena
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2011 10:33 am    Předmět: Citovat

girl.or.element napsal:
tak jsem po dlouhý době vyzkoušela zase to "Opravné sérum na konečky", mělo by být bez parabenů a tak celkově "přírodnější". Po radikálnim zástřihu jsem se rozhodla je něčim mazat, tak zatím tímhle než najdu něco lepšího. Smile nemužu alwe říct, že by to bylo něják špatný. Vlasy to nemastí - když se vychytá množství a konečky vážně nejsou tak suchý Smile takže docela spokojenost

To myslíš to s tím ovsem? Nebo s čím to je?
Také ho mám doma a nebylo vůbec špatné, ale přestala jsem ho používat a místo toho si tam dávám olejíčky Smile) to mi přijde mnojem lepší.
Udělala jsem si takovou směs do rozstřikovače. 1/4 jojobový olej a 3/4 voda s 10 kapkami levandulového (bio primaverového) éterického oleje. Je to skvělý jak na vlasy, tak i na obličej Smile) Vždycky se krásně lesknou a hezky voní. možná by tam šel dát i ocet. Trochu Very Happy
Alča
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2011 11:02 am    Předmět: Citovat

Dnes pojedu pravděpodobně do Prahy, tak si asi koupím ten malinový ocet, jestli to nebude fungovat, aspoň budou vlásky voňavý Very Happy Jinak ceny na internetu a v obchodě(pokud to neni přímo uvedeno) by se neměly lišit, ne?
girl.or.element
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2011 11:09 am    Předmět: Citovat

MissTeena napsal:
Doma máme spoustu šampónů od Y. Rochera - já sice už žádné nepoužívám. Ale kdysi jsem používala na suché vlasy (http://www.yves-rocher.cz/vyzivujici_sampon_na_suche_vlasy). Prý jsem je měla hezké a hebké. Ale mně moc nevyhovoval.
Neměla jsem moc ráda ani jejich vůni. Byla taková chemická. Ale moje máti si je vychvaluje a stále je používá - ale ta si vlasy myje každý den...

Jak už jsem tu psala, měla jsem ráda malinový ocet. Ten pěkně voněl. Ale raději sáhnu po jablečném a přidám esenciální olej podle svého gusta Smile)

Jejich výrobky na vlasy bych použila jen výjimečně. To se asi nic nestane Wink) Často bych je ale rozhodně nepoužívala.

jojo, přesně ten.. Smile mě taky nepříjde nějákej extra uchvatnej, ae tak říkám si, že lepší než nic. Spíš pokuju po tom R and B od Lushe, ale než ho objednám a než příjde, tak budu asi používat tohle Smile
teri007
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2011 8:44 am    Předmět: Citovat

Tak jsem vyzkoušela tento šampón http://www.yves-rocher.cz/hygiena/hamamelis/sampon_pro_snadne_rozcesavani_vlasu_3_v_1 původně jsem ho koupila milému a naprosto mě nadchnul, mám po něm vlasy jakoby lehčí a pružnější, trošku víc se vlní, no super pocit. Furt hledám něco přírodního, alverďácké šampony mi nesedí a teď mi sedne toto, co se tváří přírodně, ale asi moc není co... Rolling Eyes
Alča
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2011 9:21 am    Předmět: Citovat

Tak myslim, že za další vejplatu budu v jejich e-shopu strkat do košíku jak šílená Very Happy S YR jsem byla vždycky spokojená, teda až na jednu vyjímku- tělové mléko s pivoňkou. Pálila mě kůže a jak to vypadalo krásně, tak to smrdělo jak čert Very Happy Ještě pořád to mám na skřínce, občas použiju, když neni nic po ruce, ale teda dvakrát to nemusim.. Pak jsem od nich měla květinové odličovací mléko a to bylo naprosto výborný Wink jinak pak už lesky na rty, mejdlíčka a tak..
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 40, 41, 42  Další

Přejdi na: