|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Tereza.photography 0-7
|
Zaslal: út červenec 12, 2011 4:39 pm Předmět: Hledam muze a zeny s dlohymi vlasy pro vytvarny projekt |
|
|
Dobry den,
jsem studentkou fotografie na Royal College of Art v Londyne a momentalne pracuji na projektu o lidech s extreme dlohymi vlasy. Jde o fotografie ve studiu i v pleneru a inspiraci my jsou predevsim Viktorianske portrety zen s dlouhymi vlasy. Fotografuji s velkformatovym fotoaparatem na film (nikoliv digitalne atp.)
Jako student si nemohu dovolit honorar, ale rada docestuji kamkoliv, kde je treba, a nebo proplatim jizdne. Take dodam vysledne fotografie v digitalni podobe.
V Londyne jsem vyhrala nekolik soutezi pro mlade fotografy a byla jsem vybrana jako jedna z nejlepsich fotografek mezi studenty fotografie ve Velke Briatnia. Svou praci jsem jiz vystavovala ve Velke Britania, USA, Francii, Cesku a Svycarsku.
Foceni by probehlo nekdy v prubehu leta a nebo na podzim.
Pokud mate zajem, kontaktujte mne prosim na me emailove adrese: tereza.photography@googlemail.com a zaslete prosi aspon jednu fotografii.
Predem dekuji za jakoukoliv pomoc!
S pozdravem,
Tereza |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út červenec 12, 2011 7:35 pm Předmět: |
|
|
Čau, možná by pomohlo, kdybys sem dala odkaz na nějaké své práce. Případně se spojila s adminem (Aha) a dala nějaké fotky sem do galerie coby hostující fotograf;-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tereza.photography 0-7
|
Zaslal: st červenec 20, 2011 10:28 am Předmět: |
|
|
Zdravim,
tak tady jsou me webove stranky:
www.terezazelenkova.com
Nevim, zda-li to pomuze, nebot normalne dlouhe vlasy nefotim. Nicmene aspon pro predstavu...
T. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*MrE >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červenec 20, 2011 4:45 pm Předmět: Re: Hledam muze a zeny s dlohymi vlasy pro vytvarny projekt |
|
|
Tereza.photography napsal: | jsem studentkou fotografie na Royal College of Art v Londyne a momentalne pracuji na projektu o lidech s extreme dlohymi vlasy. Jde o fotografie ve studiu i v pleneru a inspiraci my jsou predevsim Viktorianske portrety zen s dlouhymi vlasy. |
Welcome to DV, Tereza
Photographing long hair, and even in a 19th-century way, is quite popular. I know of some photographers -from different EU countries - who already started such a project If you look at the galleries of some our members, you will see some Victorian-inspired photos
I can give you a link for a website that has British long-haired women [it's quite an international community though]. Maybe you will find some models there, but I wish you luck in finding some models here, too |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tereza.photography 0-7
|
Zaslal: st červenec 20, 2011 5:51 pm Předmět: Re: Hledam muze a zeny s dlohymi vlasy pro vytvarny projekt |
|
|
MrE napsal: | Tereza.photography napsal: | jsem studentkou fotografie na Royal College of Art v Londyne a momentalne pracuji na projektu o lidech s extreme dlohymi vlasy. Jde o fotografie ve studiu i v pleneru a inspiraci my jsou predevsim Viktorianske portrety zen s dlouhymi vlasy. |
Welcome to DV, Tereza
Photographing long hair, and even in a 19th-century way, is quite popular. I know of some photographers -from different EU countries - who already started such a project If you look at the galleries of some our members, you will see some Victorian-inspired photos
I can give you a link for a website that has British long-haired women [it's quite an international community though]. Maybe you will find some models there, but I wish you luck in finding some models here, too |
would be great if you could send me the link for the british website! regarding the fact that many people are photographing long hair people, i hope to do it a bit differently;)
T. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|