Proč jsem se zaregistrovala právě tady

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=a0862257c38d007a3a9c886e14483b24Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
fallen_angel
0-7
0-7


Založen: 7.8.2011
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2011 3:00 pm    Předmět: Proč jsem se zaregistrovala právě tady Citovat

Ahoj, tak trochu se představím. Před rokem jsem se rozhodla, že změna je život a nechám si vlasy dorůst alespoň trochu pod ramena. Do té doby jsem měla vlasy asi 15 let krátké. A dostala jsem se do fáze, kdy mám vlasy na ramena, sestříhané, a najednou nevím co s nimi. Dělám s nimi tedy dost špatných věcí, zesvětluji na blond, myju si je obden a pokaždé si je upravuji pomocí fénu. Občas, ale teď už to omezuji, používám žehličku. Vlasy mám jemnější, nadto se mi začaly na ,,stará" kolena vlnit (tedy jen od uší dolů), takže si umíte představit,jak asi vypadjí. Hlavně ty konce. Chodím se stříhat 1x za tři měsíce, snažím se používat kvalitní kosmetiku. Ale tak doufám, že tady najdu rady co s nimi. V současné chvíli mě trápí, jaký styling používat po mytí. Mám na vyhlazení emulze, ty neudrží tvar, po tužidle je mám zase krepatější. Když dám oboje, mám na hlavě bábovku. Sad Takže, jak je zkrotit a čím je přemluvit, aby poslouchaly?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wolfishness
>RADA STARŠÍCH<


Založen: 12.2.2010
Příspěvky: 2787

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2011 3:05 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, vítám tě mezi námi. Smile Tady najdeš spoustu rad, jak vlasy dát dokupy a uzdravit je, aby odbarvováním tolik netrpěly. Možná, že se rozhodneš pro změnu a odbarvovat přestaneš. Smile Na styling bych ti doporučila gel ze lněných semínek, více o něm najdeš zde: http://dlouhevlasy.cz/phpbb/viewtopic.php?t=2150 Třeba ti bude vyhovovat. No a co bych ti doporučila do začátku, hlavně číst číst a číst, nejvíce Top témata, ve kterých je obecné shrnutí všeho, na co se začátečníci nejčastěji ptají. Wink
_________________
http://kocicinadeje.cz/

Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.