Zabila bych svou kadeřnici! Aneb z dlouhých vlasů mám prd.

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Devilian
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 12:56 pm    Předmět: Zabila bych svou kadeřnici! Aneb z dlouhých vlasů mám prd. Citovat

Dobrý den, předem se omlouvám jestli to tu nepatří, jsem tu nová Smile

Ještě před více než měsícem jsem měla nádherné vlasy sestříhané do půlky zad, byly skoro do pasu. Ale řekla jsem si že si je nechám na léto trošku zkrátit.

No a co se nestalo? Šla jsem ke kadeřnici s tím, že chci vlasy o 10cm zkrátit. Nebyla řeč o změně střihu, čistě jen zkrácení o 10cm, které by na té hřívě nebylo ani až tak moc poznat.
Kadeřnice se chopila nůžek a střihla. Ustřihla mi všechny vlasy které byly delší než po lopatky a ještě k tomu všechno do rovna. Myslela jsem že ji zabiju.
Místo 10cm střihla nejméně 30cm. Mad Ještě teď mě to štve a nejraději bych dotyčnou šla uškrtit! Evil or Very Mad

A tak jsem zahájila pracné pěstování vlasů.
O svých vlasech můžu říct, že jsou celkem kvalitní, nikdy se mi netřepily konečky ani nijak zvlášť nevypadávaly, byly vždy krásně lesklé. Jediným jejich nedostatkem je maštění - musím je mýt každý den. To bych přežila, ale můj dotaz je - jak urychlit jejich růst?
Svoji hřívu jsem ,,pěstovala" asi dva a půl roku. Ale nijak zvlášť jsem se o ně nestarala - spíše naopak. Každý den mytí, rozčesávání na mokro, šmodrchání ručníkem, fénování horkým vzduchem, ... Nebrala jsem na ně žádné přípravky. A trvalo to dva a půl roku s jediným ostříháním, aniž by se i přes toto hrůzné zacházení začaly třepit nebo padat. Laughing

Prakticky hned po této katastrofě, která se přihodila, jsem začala jíst 2 tabletky biosilu, používat jednou denně Bioaquanol H, 2x denně pít syrovátku, ovoce a zelenina je u mě prakticky na denním pořádku, stravu mám, myslím si, pestrou.

Myslíte, že by mi mohla moje hříva vyrůst rychleji? Co by mi na ni ještě případně pomohlo? Máte také podobnou hrůznou zkušenost?
Je tady HROMADA témat a příspěvků, ale opravdu je nad moje síly to vše přečíst a udělat si ,,výcuc" toho nejlepšího. Doporučíte mi ještě něco?
Předem ale musím upozornit na fakt, že jsem chudá studentka. Laughing

Myslíte že bych to později mohla obohatit třeba lopuchovým výluhem o kterém tu slyším jen samou chválu (je účinnější než Bioaquanol?) nebo si našetřit i na opěvovaný Revalid?

Děkuji za jakékoliv názory, reakce, doporučení, budu za ně opravdu vděčná. Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HairyGirl19
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 2:54 pm    Předmět: Re: Zabila bych svou kadeřnici! Aneb z dlouhých vlasů mám pr Citovat

Devilian to mi je fakt luto Sad ja mam podobnu skusenost ako ty..len ostrihat som sa nechcela ale som musela Sad proste mala som krasne dlhe vlasy po pas a v nich melir..proste mala som super vlasy..ale stale som nebola spokojna a chcela som ich mat este krajsie..tak som si povedala ze si ich zafarbim cele na blond..lenze nepacilo sa mi to ..a tak som si to isla prefarbit znova ale na hnedo aby som si mohla dat znova do nich melir..lenze vlasy sa mi hrozne znicili tak som chodila kazdy jeden mesiac pravidelne cely rok ku kadernicke na podstrihavanie..a z vlasov mi zostala len polka Sad bolo to strasne obdobie,vlasy suche znicene a este ktomu kratke..ale uz je potom a mam ich zase dlhe..sice nie este po pas ale nemaju k tomu uz daleko,a hlavne su uz zdrave Smile k tomuto vsetkemu mi dopomohol gs eladen ..ale ten je skor na skvalitnenie vlasov...najlepsi na rast je podla mna biohar a bioaquanol ..na revalid pocujem same kladne ohlasy a tiez si ho planujem kupit..inak mam doma aj sampon revalin aj kondicioner a celkom super ..na rast su dobre aj vodicky rozne na vlasy..lopuchove,zihlavoe,brezove,,je toho vela na vyber,,Hlavne ti prajem nech ti vlasky cim skor dorastu..ale neboj sa prekonas toto obdobie..verim ti Smile ..potom budes mat zase dlhe vlasky a neboj dlho to trvat nebude..Smile vela stastia..drzim palce Smile
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 4:37 pm    Předmět: Citovat

Vítej! Very Happy
Zkus omrknout top témata (v horní béžové liště), zvláště pak toto . To jsou takové (jak říkáš) "výcucy", starají se o to strážci - sepisují tam hlavní poznatky z vláken. Wink Na konci každého top tématu máš i odkazy na relevantní vlákna, kam se můžeš ponořit za dalším studiem. Laughing
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 5:08 pm    Předmět: Citovat

Vítám tě tady Smile
Víš co? To se mi stává velmi často, proto jsem si našla kadeřnici, která opravdu nejdřív obere konečky a pak s mým svolením to zarovnává a zastřihuje ... Vím, jak ti asi je, ale neboj se, to je pocit po ostříhání, ten mám vždycky.. Říkám si, že mi na té hlavě nic nezbylo a tak po 3 týdnech mám pocit že jsou vlasy delší, dokonce takový jak byly, takže neboj se.. 30 cm se ti asi nevrátí, ale za 3 týdny budeš mít dojem delších vlasů, věř mi.. Držím palečky ať to rychle roste Wink
Devilian
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 4:47 pm    Předmět: Citovat

Guinevere napsal:
Vítám tě tady Smile
Víš co? To se mi stává velmi často, proto jsem si našla kadeřnici, která opravdu nejdřív obere konečky a pak s mým svolením to zarovnává a zastřihuje ... Vím, jak ti asi je, ale neboj se, to je pocit po ostříhání, ten mám vždycky.. Říkám si, že mi na té hlavě nic nezbylo a tak po 3 týdnech mám pocit že jsou vlasy delší, dokonce takový jak byly, takže neboj se.. 30 cm se ti asi nevrátí, ale za 3 týdny budeš mít dojem delších vlasů, věř mi.. Držím palečky ať to rychle roste Wink

Děkuji a snad to tak bude. Zatím nic extra, 2cm přírůstek, ale teď jsou to dva měsíce co platlám Bioaquanol H, takže už by měl začít pořádně účinkovat - teda aspoň doufám. A letní sluníčko a teplo vláskům snad taky udělá dobře a nakonec roku budu mít vlasy aspoň po prsa.

Děkuji za uvítání! Wink
Guinevere
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 9:25 pm    Předmět: Citovat

Devilian napsal:

Děkuji a snad to tak bude. Zatím nic extra, 2cm přírůstek, ale teď jsou to dva měsíce co platlám Bioaquanol H, takže už by měl začít pořádně účinkovat - teda aspoň doufám. A letní sluníčko a teplo vláskům snad taky udělá dobře a nakonec roku budu mít vlasy aspoň po prsa.

Děkuji za uvítání! Wink

Snad ano, ber to z "lepší"stránky, budeš mít ty vlasy oživený jako nikdy přetím.. a určitě je to hodně uzdravilo a budou růst rychlejí a zdravěji když jsou teď lehčí.. Wink
BlackPearl
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 10:37 pm    Předmět: To je mi líto... Citovat

Jak už jsem napsala do předmětu, je mi to líto.
Já vím co to je si pěstovat hřívu a osobně si nedovedu představit, že by se mi toto stalo. Já kadeřnicím nevěřím. Řekneš jim zarovnat, prostě pár milimetrů a rázem máš dole nejméně 10 cm (a to je něco pro mě, já jsem vděčná za každý centimetr). To bych taky vražidla, takže tě chápu.
Ale neboj se, však ony dorostou:-) Musíš vytrvat!
Pawluška
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 10:44 am    Předmět: Citovat

Já od jistý doby tak kadeřnicím nevěřím.Naposledy kdy jsem u ní byla bylo v loni v prosinci.Tenkrát jsem šla jen na kočky...měla jsem vlasy v jedné rovině pod lopatky.Odcházela jsem se sestříhanýma vlasama sotva k ramenum Twisted Evil Naštěstí to už dorostlo,ale štve mě ta postupka které se budu ještě nějakou dobu zbavovat Rolling Eyes
NicoleOxystorm
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 3:47 pm    Předmět: Citovat

To mě se naštěstí stalo jen jednou, že jsem to chtěla o hodně zkrátit a nakonec z toho vyšel akorát tak děs a hrůza a měla jsem to jak nějaký kluk. Teď mám vlásky asi tak do půlky zad a kadeřnici je už asi nesvěřím a budu vždy stříhat doma. Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: