|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
Alča 81-160

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Zlatushiq 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: po srpen 08, 2011 10:38 pm Předmět: |
|
|
| Alča napsal: | http://www.yves-rocher.cz/doplnky_stravy/krasa/mon_capital_beaute/pevne_nehty_a_krasne_vlasy
Má některá zkušenost slečny? |
Na to co ten "zazrak" obsahuje sa mi zda, ze je az prilis predrazeny - kup si v lekarni B-komplex a zinok a mas to to iste za polovicnu cenu.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
girl.or.element >RADA STARŠÍCH<

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
MissTeena 81-160

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 6:39 pm Předmět: |
|
|
Doma máme spoustu šampónů od Y. Rochera - já sice už žádné nepoužívám. Ale kdysi jsem používala na suché vlasy (http://www.yves-rocher.cz/vyzivujici_sampon_na_suche_vlasy). Prý jsem je měla hezké a hebké. Ale mně moc nevyhovoval.
Neměla jsem moc ráda ani jejich vůni. Byla taková chemická. Ale moje máti si je vychvaluje a stále je používá - ale ta si vlasy myje každý den...
Jak už jsem tu psala, měla jsem ráda malinový ocet. Ten pěkně voněl. Ale raději sáhnu po jablečném a přidám esenciální olej podle svého gusta )
Jejich výrobky na vlasy bych použila jen výjimečně. To se asi nic nestane ) Často bych je ale rozhodně nepoužívala. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: po srpen 15, 2011 9:14 am Předmět: |
|
|
tak jsem po dlouhý době vyzkoušela zase to "Opravné sérum na konečky", mělo by být bez parabenů a tak celkově "přírodnější". Po radikálnim zástřihu jsem se rozhodla je něčim mazat, tak zatím tímhle než najdu něco lepšího. nemužu alwe říct, že by to bylo něják špatný. Vlasy to nemastí - když se vychytá množství a konečky vážně nejsou tak suchý takže docela spokojenost |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
MissTeena 81-160

|
Zaslal: po srpen 15, 2011 10:33 am Předmět: |
|
|
| girl.or.element napsal: | tak jsem po dlouhý době vyzkoušela zase to "Opravné sérum na konečky", mělo by být bez parabenů a tak celkově "přírodnější". Po radikálnim zástřihu jsem se rozhodla je něčim mazat, tak zatím tímhle než najdu něco lepšího. nemužu alwe říct, že by to bylo něják špatný. Vlasy to nemastí - když se vychytá množství a konečky vážně nejsou tak suchý takže docela spokojenost |
To myslíš to s tím ovsem? Nebo s čím to je?
Také ho mám doma a nebylo vůbec špatné, ale přestala jsem ho používat a místo toho si tam dávám olejíčky ) to mi přijde mnojem lepší.
Udělala jsem si takovou směs do rozstřikovače. 1/4 jojobový olej a 3/4 voda s 10 kapkami levandulového (bio primaverového) éterického oleje. Je to skvělý jak na vlasy, tak i na obličej ) Vždycky se krásně lesknou a hezky voní. možná by tam šel dát i ocet. Trochu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Alča 81-160

|
Zaslal: po srpen 15, 2011 11:02 am Předmět: |
|
|
Dnes pojedu pravděpodobně do Prahy, tak si asi koupím ten malinový ocet, jestli to nebude fungovat, aspoň budou vlásky voňavý Jinak ceny na internetu a v obchodě(pokud to neni přímo uvedeno) by se neměly lišit, ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: po srpen 15, 2011 11:09 am Předmět: |
|
|
| MissTeena napsal: | Doma máme spoustu šampónů od Y. Rochera - já sice už žádné nepoužívám. Ale kdysi jsem používala na suché vlasy (http://www.yves-rocher.cz/vyzivujici_sampon_na_suche_vlasy). Prý jsem je měla hezké a hebké. Ale mně moc nevyhovoval.
Neměla jsem moc ráda ani jejich vůni. Byla taková chemická. Ale moje máti si je vychvaluje a stále je používá - ale ta si vlasy myje každý den...
Jak už jsem tu psala, měla jsem ráda malinový ocet. Ten pěkně voněl. Ale raději sáhnu po jablečném a přidám esenciální olej podle svého gusta )
Jejich výrobky na vlasy bych použila jen výjimečně. To se asi nic nestane ) Často bych je ale rozhodně nepoužívala. |
jojo, přesně ten.. mě taky nepříjde nějákej extra uchvatnej, ae tak říkám si, že lepší než nic. Spíš pokuju po tom R and B od Lushe, ale než ho objednám a než příjde, tak budu asi používat tohle  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
teri007 81-160

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Alča 81-160

|
Zaslal: út srpen 16, 2011 9:21 am Předmět: |
|
|
Tak myslim, že za další vejplatu budu v jejich e-shopu strkat do košíku jak šílená S YR jsem byla vždycky spokojená, teda až na jednu vyjímku- tělové mléko s pivoňkou. Pálila mě kůže a jak to vypadalo krásně, tak to smrdělo jak čert Ještě pořád to mám na skřínce, občas použiju, když neni nic po ruce, ale teda dvakrát to nemusim.. Pak jsem od nich měla květinové odličovací mléko a to bylo naprosto výborný jinak pak už lesky na rty, mejdlíčka a tak.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|