|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út říjen 28, 2008 4:05 pm Předmět: |
|
|
Tak mi zrušili kurz břišních tanců s hlídáním dětí Ale když mě to tancování začalo bavit. Tak jsem se přihlásila na flamenco, Centrum tance v Praze na Václaváku. Je to pozdě večer, takže děti ohlídá muž. Sice si říkám, jestli to zvládnu, protože jsem se vždycky považovala tak trochu za dřevo, ale co bych si neudělala radost! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Studio Obuwia CARMEN 0-7
|
Zaslal: čt září 10, 2009 9:49 pm Předmět: |
|
|
edit Admin: neautorizovaná reklama
(navíc udělaná blbě až běda, když už sem chcete lidi cpát reklamu, tak se jí aspoň snažte udělat zajímavou pro lidi a nevtíravou) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Calwen_ 8-20
|
Zaslal: pá duben 16, 2010 12:53 pm Předmět: Re: Kde tančíte? |
|
|
Anopheles napsal: | Můžu se jen tak zeptat, kde tančíte? Je tu někdo z Moravy? Nebo jste všichni Praha? |
Tady je jedna tanečnička z moravy:) Flamenco jsem tancovala necelé dva roky, ale letos jsem přestala, nejsou penízky Až budou, určitě bych ráda zase začala. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kuklik 21-40
|
Zaslal: po leden 17, 2011 2:59 pm Předmět: Flamenco |
|
|
Jo flamenco Tančil jsem ho 3 roky, pak trochu hrál k tanci na kytaru. Teď už není moc času. Specifické pohyby a ten rytmus... K žádnému jinému tanci nemám blíž. Když tanec, tak flamenco |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anopheles 21-40
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 7:44 pm Předmět: Re: Flamenco |
|
|
kuklik napsal: | Jo flamenco Tančil jsem ho 3 roky, pak trochu hrál k tanci na kytaru. Teď už není moc času. Specifické pohyby a ten rytmus... K žádnému jinému tanci nemám blíž. Když tanec, tak flamenco |
No to je vítečnééé, chlapů je ve flamencu nedostatek. Odkud jsi? Jezdíš na IBERICU do Boskovic? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anopheles 21-40
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 7:54 pm Předmět: Re: Kde tančíte? |
|
|
Calwen_ napsal: | Anopheles napsal: | Můžu se jen tak zeptat, kde tančíte? Je tu někdo z Moravy? Nebo jste všichni Praha? |
Tady je jedna tanečnička z moravy:) Flamenco jsem tancovala necelé dva roky, ale letos jsem přestala, nejsou penízky Až budou, určitě bych ráda zase začala. |
Ahoj Calwen, tak co? Už dozrál čas??? V Olomouci kurzy stále pokračují, tak přijď!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Misulena 0-7
|
Zaslal: po duben 04, 2011 12:51 pm Předmět: Re: |
|
|
Tak jestli se můžu připojit do diskuze... nejsem teda žádnej profesionál, ale flamenco mám ráda, a snažím se se ho tak nějak naučit a teda pravidelně jezidm na festival do Olomouce, a to je teda fakt paráda. No ale loni v létě jsem byla ve Španělsku na dovolený, a v Seville vám maj normálně muzeum flamenca, kde dělaj i kurzy - sice to nebylo nejlevnější, ale na jeden jsem si zašla. A to je teprve něco, když vás to učí, i jenom tu chvilku opravdová Španělka. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Caithlin ***moderátorka***
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|