Dominie
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dominie
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: čt září 23, 2010 7:58 pm    Předmět: Citovat

A když už jsme u nich, jaké máš nejraději ? Dáváš si do nich cukr ? Já vždy jen maximálně osladím medem .. no, med je ňami ňam, ale samotnej mě ani tak moc nechutná .. spíš takovej chleba s máslem a medem, no jéééžiš ...
Kofeinový šampón abych jako nastartovala i vlasy jo ? Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Adluska
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt září 23, 2010 8:42 pm    Předmět: Citovat

Jak říkají holky.....to co máš teď roztřepené, už nespravíš. Ale můžeš to řešit tak, že se jim budeš věnovat a pomalinku odstřihávat kousek, co doroste. Budeš sice na jedné délce, ale pomalu se ti povede to ostříhat a budeš to mít zdravé.
A jak to máš sestříhané, tak jde stříhat konečky tak, že se předkloníš, vlasy sčešeš tak, abys měla všechny jakoby v jedné rovině a pak si ze všech ustřihneš postupně třeba centimetr. A když je pak hodíš dozadu, tak se ti udrží to sestříhání.
Dominie
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: čt září 23, 2010 8:43 pm    Předmět: Citovat

Aha, ok chápu. A můžu to dělat teda tím způsobem že třeba odstříhávat vidličky a kdyby se mi to nechtělo takhle šmelit tak prostě zastřihnout ? Skusím to .. hlavně si musím zastřihnout ofinu, mám jí hustou, širokou a dlouhou až po bradu, je to děs Confused
Majdal_e_e_nka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt září 23, 2010 8:47 pm    Předmět: Citovat

Dominie napsal:
A když už jsme u nich, jaké máš nejraději ? Dáváš si do nich cukr ? Já vždy jen maximálně osladím medem .. no, med je ňami ňam, ale samotnej mě ani tak moc nechutná .. spíš takovej chleba s máslem a medem, no jéééžiš ...
Kofeinový šampón abych jako nastartovala i vlasy jo ? Very Happy

Já čaje nesladím a mám ráda asi nejvíc bylinkové čaje Smile takže máta, heřmánek, kopřiva Smile zelenými čaji a černými taky nepohrdnu Smile
A když už sladím, tak jen černý čaj třeba medem, nebo i cukrem a dám občas i mléko Smile Cool
Dominie
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: čt září 23, 2010 9:01 pm    Předmět: Citovat

To jsi přesně můj člověk. Mléko ? to já v čaji nemám ráda, ale miluji to v kafi .. třeba takový nescafé gold, to už je namíchaný kafe ( smetana, cukr, kafe ) a já si tam liju spoustu mléka, protože to je ňam ňam .. ale ráno si většinou dávám silná abych si probrala pořádně
Dominie
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2011 10:31 am    Předmět: Citovat

Ahoj děvčata, po dlouhé neaktivní odmlce jsem zpátky, zase vás tu strašit Very Happy Tři měsíce jsem se nebarvila (blond) a teď nosím na hlavě mojí vysněnou veverčí barvičku, z henny Smile Sice mě to vůbec nesluší ale to je to poslední, co mě na tom štve, protože přesně téhle barvičky jsem chtěla docílit, a ač jsem naprostý začátečník a barvila to s ještě větším začátečníkem aneb s mým přítelem, tak se to dost povedlo Smile On mě barvil vlasy zezadu, co jsem ještě neviděla, tak snad vypadám normálně Laughing Mám z té barvy hroznou radost, první co dělám když se ráno vzbudím je, že letím k zrcadlu se na tu barvu podívat Laughing A jsem i ráda, že jsem udělala něco zdravého pro svoje vlasy, už to potřebovali Confused Příště zkusím asi tmavou hnědou .. Very Happy Protože když byla henna nanešená na hlavě, byl to takovej zelenej kydanec, tak na hlavě to vypadalo tmavě hnědě a docela se mi to líbilo .. Very Happy Možná že by mi hnědá slušela víc než ryšavá, ale zatím jí měnit nebudu! Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Přejdi na: