|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Dominie 41-80

|
Zaslal: čt září 23, 2010 7:58 pm Předmět: |
|
|
A když už jsme u nich, jaké máš nejraději ? Dáváš si do nich cukr ? Já vždy jen maximálně osladím medem .. no, med je ňami ňam, ale samotnej mě ani tak moc nechutná .. spíš takovej chleba s máslem a medem, no jéééžiš ...
Kofeinový šampón abych jako nastartovala i vlasy jo ?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Adluska >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt září 23, 2010 8:42 pm Předmět: |
|
|
Jak říkají holky.....to co máš teď roztřepené, už nespravíš. Ale můžeš to řešit tak, že se jim budeš věnovat a pomalinku odstřihávat kousek, co doroste. Budeš sice na jedné délce, ale pomalu se ti povede to ostříhat a budeš to mít zdravé.
A jak to máš sestříhané, tak jde stříhat konečky tak, že se předkloníš, vlasy sčešeš tak, abys měla všechny jakoby v jedné rovině a pak si ze všech ustřihneš postupně třeba centimetr. A když je pak hodíš dozadu, tak se ti udrží to sestříhání. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Dominie 41-80

|
Zaslal: čt září 23, 2010 8:43 pm Předmět: |
|
|
Aha, ok chápu. A můžu to dělat teda tím způsobem že třeba odstříhávat vidličky a kdyby se mi to nechtělo takhle šmelit tak prostě zastřihnout ? Skusím to .. hlavně si musím zastřihnout ofinu, mám jí hustou, širokou a dlouhou až po bradu, je to děs  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Majdal_e_e_nka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt září 23, 2010 8:47 pm Předmět: |
|
|
Dominie napsal: | A když už jsme u nich, jaké máš nejraději ? Dáváš si do nich cukr ? Já vždy jen maximálně osladím medem .. no, med je ňami ňam, ale samotnej mě ani tak moc nechutná .. spíš takovej chleba s máslem a medem, no jéééžiš ...
Kofeinový šampón abych jako nastartovala i vlasy jo ?  |
Já čaje nesladím a mám ráda asi nejvíc bylinkové čaje takže máta, heřmánek, kopřiva zelenými čaji a černými taky nepohrdnu
A když už sladím, tak jen černý čaj třeba medem, nebo i cukrem a dám občas i mléko  _________________ Touzime po tom, co nemuzeme mit a diky tomu nevidime to, co mame... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Dominie 41-80

|
Zaslal: čt září 23, 2010 9:01 pm Předmět: |
|
|
To jsi přesně můj člověk. Mléko ? to já v čaji nemám ráda, ale miluji to v kafi .. třeba takový nescafé gold, to už je namíchaný kafe ( smetana, cukr, kafe ) a já si tam liju spoustu mléka, protože to je ňam ňam .. ale ráno si většinou dávám silná abych si probrala pořádně |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Dominie 41-80

|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 10:31 am Předmět: |
|
|
Ahoj děvčata, po dlouhé neaktivní odmlce jsem zpátky, zase vás tu strašit Tři měsíce jsem se nebarvila (blond) a teď nosím na hlavě mojí vysněnou veverčí barvičku, z henny Sice mě to vůbec nesluší ale to je to poslední, co mě na tom štve, protože přesně téhle barvičky jsem chtěla docílit, a ač jsem naprostý začátečník a barvila to s ještě větším začátečníkem aneb s mým přítelem, tak se to dost povedlo On mě barvil vlasy zezadu, co jsem ještě neviděla, tak snad vypadám normálně Mám z té barvy hroznou radost, první co dělám když se ráno vzbudím je, že letím k zrcadlu se na tu barvu podívat A jsem i ráda, že jsem udělala něco zdravého pro svoje vlasy, už to potřebovali Příště zkusím asi tmavou hnědou .. Protože když byla henna nanešená na hlavě, byl to takovej zelenej kydanec, tak na hlavě to vypadalo tmavě hnědě a docela se mi to líbilo .. Možná že by mi hnědá slušela víc než ryšavá, ale zatím jí měnit nebudu!
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|