|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Archee 0-7

|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 11:54 am Předmět: Archee zdraví přátele dlouhých vlasů |
|
|
Ahoj
nějakou dobu už tady na stránkách a fóru sbírám informace a inspiraci, tak si říkám, že vás tu pozdravím a povím svůj příběh s vlasy.
Už jsem jednou měla docela dlouhé vlasy (do pasu ještě něco chybělo), když jsem se nechala přesvědčit, že mému malému objemu by kratší účes slušel líp. A tak jsem postupně skracovala, až jsem skončila na kluka slušelo mi to, jenže krátký účes vyžadoval čas a peníze na kadeřnici, takže mě to brzy přešlo. Postupně si vlasy rostly, jak chtěly bez větší péče. A nedávno jsem se díky těmto stránkám rozhodla, že si je nechám narůst co nejdelší. Nechala jsem se inspirovat a namíchala si svojí vlastní vlasovou vodu a taky často patlám různé zábaly (možná až moc často ) Teď mám vlasy asi do půl zad ty nejdelší a nejkratší (původně ofinu) po bradu. A minulý týden jsem poprvé vyzkoušela egyptskou hennu. Chytla přesně tak jak jsem si přála. Navíc jsem včera od slečny ve stánku obdržela první pochvalu od cizího člověka. Prý "Máte hezké vlasy" Takže dlouhé vlasy jsou prostě super.
Děkuji vám za příběhy a rady, které si tu ráda pročítám. A dlouhým vlasům zdar! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wolfishness >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 5:00 pm Předmět: |
|
|
Vítám tě, s tvou péčí dlouhých vlasů určitě dosáhneš, tak ať rostou!  _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Dominie 41-80

|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 11:15 am Předmět: |
|
|
Ahoj, trošičku opožděně Tě tu také vítám, ať se Ti tu líbí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|