Archee zdraví přátele dlouhých vlasů

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Archee
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 11:54 am    Předmět: Archee zdraví přátele dlouhých vlasů Citovat

Ahoj
nějakou dobu už tady na stránkách a fóru sbírám informace a inspiraci, tak si říkám, že vás tu pozdravím a povím svůj příběh s vlasy.
Už jsem jednou měla docela dlouhé vlasy (do pasu ještě něco chybělo), když jsem se nechala přesvědčit, že mému malému objemu by kratší účes slušel líp. A tak jsem postupně skracovala, až jsem skončila na kluka Laughing slušelo mi to, jenže krátký účes vyžadoval čas a peníze na kadeřnici, takže mě to brzy přešlo. Postupně si vlasy rostly, jak chtěly bez větší péče. A nedávno jsem se díky těmto stránkám rozhodla, že si je nechám narůst co nejdelší. Wink Nechala jsem se inspirovat a namíchala si svojí vlastní vlasovou vodu a taky často patlám různé zábaly (možná až moc často Laughing ) Teď mám vlasy asi do půl zad ty nejdelší a nejkratší (původně ofinu) po bradu. A minulý týden jsem poprvé vyzkoušela egyptskou hennu. Chytla přesně tak jak jsem si přála. Navíc jsem včera od slečny ve stánku obdržela první pochvalu od cizího člověka. Prý "Máte hezké vlasy" Embarassed Very Happy Takže dlouhé vlasy jsou prostě super.
Děkuji vám za příběhy a rady, které si tu ráda pročítám. A dlouhým vlasům zdar!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wolfishness
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 5:00 pm    Předmět: Citovat

Vítám tě, s tvou péčí dlouhých vlasů určitě dosáhneš, tak ať rostou! Wink

Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dominie
41-80