Očkování obecně
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Krása, móda, zdraví + strava
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=38d447ff30309fcc89ffb07ce775549cZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 4:28 pm    Předmět: Citovat

Děkuju, holky, za informace, mi se to právě nezdálo, že by to bylo povinné. Ona mi řekla, že je to povinné - nepovinné, že to musí mít, ale můžeme si vybrat z různých očkovacích schémat. Asi si to spletla s tím, že je to hrazené.
Pokud to není povinné, tak na to kašlu. Mělo by se to prý dávat s druhou dávkou hexavakcíny, to už mi připadá opravdu příliš velká zátěž najednou.
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2011 10:10 am    Předmět: Citovat

Holky, navazuju na očkování proti pneumokům. Pořád si nejsem jistá, zda jí ho dát nebo ne. Něco jsem četla na www.vakciny.cz a rozhodla jsem se ještě počkat. Ptala jsem se také dr., zda opravdu u očkovaných dětí dochází k nárůstu zánětů středouší a prý ne... Asi bych ji teda nechala naočkovat, ale nevím, v jakém věku je to nejvhodnější. Obecně mám k očkování spíše obezřetnější postoj, ale úplně ho neodmítám. Myslíte teda, že má pneumokok smysl? A kdy? Díky moc!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Juanitta
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2011 10:17 am    Předmět: Citovat

Terez: tu je rada ťažká, ale moja skúsenosť s prevenarom je taká, že syn, hoci bol zaočkovaný, mal opakované zápaly stredného ucha... a dcéra, ktorú som zaočkovať nedala, tento problém nemala. Okrem toho, syn mal opakovane nálezy pneumokoka v hrdle aj v nose, doktorka mi vysvetlila, že to mohol byť iný typ. Neviem, ja som ho ako dvojročného dávala očkovať s tým, že je to prevencia, keďže je ťažký alergik.
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2011 10:36 am    Předmět: Citovat

Juanitta: to si nevybereš. Očkovaní je prevence, to ale neznamená, že tě proti dané infekci zcela ochrání. Já očkovaná nebyla. Zanět středouši jsem měla do šesti let snad pernamentně. Pravé ucho mi píchali více než 40x a dodnes mám potíže s nedoslýchavostí- trvale poškozený bubínek...

[/url]
SilkyJane
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2011 10:43 am    Předmět: Citovat

jako wensdy jsem s tím měla problémy veliké, levé ucho mám odoperované (asi v 9, brala jsem to ještě dobře, teĎ bych vyváděla Laughing ), slyším na něj taky špatně a mám problémy s potápěním a tlakem..

s tím, co jsem si zažila bych svému dítěti to očkování nechala dát.. náhoda je blbec a třeba si tím opravdu nepomůže a záněty mít bude, ale stejně.. je to hnus a pamatuju si to až moc dobře Confused
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2011 10:46 am    Předmět: Citovat

Přesně, i kdyby to pomohlo jen s poloviny (místo 40 pícháni 20) tak v tom vidím přínos...Toteď, když mě pobolívá ucho dostávám záchvaty paniky...

[/url]
SilkyJane
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2011 10:53 am    Předmět: Citovat

wensdy napsal:
Přesně, i kdyby to pomohlo jen s poloviny (místo 40 pícháni 20) tak v tom vidím přínos...Toteď, když mě pobolívá ucho dostávám záchvaty paniky...

mi ani radši neříkej... Rolling Eyes tuhle jsem si tam dávala vatičku s troškou teplýho olivovýho oleje když mě v tom píchalo Rolling Eyes
Juanitta
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2011 11:03 am    Předmět: Citovat

wensdy: však ja by som si nedovolila tvrdiť, že to očkovanie bolo u nás zbytočné, len človek nesmie mať prehnané očakávania, ako som mala ja Wink
Herminka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 11:32 am    Předmět: Citovat

Terez, bohužel neporadím, kdy naočkovat (neb dávám jen povinné očkování, a to s velkým skřípěním zubů a lítostí, že se mi nepovedlo být asertivnější a odložit ho ještě víc), ale u rozhodování, zda ano či ne, bych se trochu řídila tím, zda jste na záněty trpěli vy jako rodiče.
Kataska
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st prosinec 28, 2011 11:05 pm    Předmět: Citovat

Chci se zeptat k povinnému očkování dětí - netušíte někdo, zda je nějaká alternativa hexavakcíny? Co jsem četla, tak dřív cosi možné bylo (rozdělené na tři, placené). Mrňous ještě není očkovaný, s doktorkou jsme domluvené, že začnem očkovat až po 1. roce života, ta hexavakcína se mi ale nelíbí a nejsem si jistá, jestli ji chci nechat v případě neexistence šetrnější alternativy píchnout...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30  Další

Přejdi na: