|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
BlackPearl 41-80

|
Zaslal: út říjen 25, 2011 6:50 pm Předmět: |
|
|
Od Yves Rocher jsem čekala víc.
Koupila jsem si tam šampón pro zvětšení objemu vlasů. Při koupi jsem ani nečekala, že by mi ten objem nějak zvětšil, na tohle už opravdu po těch kvantech šampónů a všeho možného na objem nevěřím (mě se osvědčil opravdu jen zapletený cop anebo dva copky), ale velmi mě zklamalo, že mě z šampónu hodně svědila hlava. Tohle se mi nestalo ještě s žádným šampónem, který jsem měla (běžně kupuju ty z DM, jako je Nivea, Head&Shoulders, Elseve nebo Garnier) a navíc se mi začaly dělat lupy, se kterými nemám absolutně žádný problém. Bylo hrozné, jak jsem si pořád tu hlavu drbala. A tak jsem ho vynechala, dala si H&S a svědění okamžitě přestalo, lupy nikde.
Kosmetiku má YR celkem dobrou, mám odtamtud make-up (můj historicky první v životě ), ten mi naopak přijde úplně dokonalý, navíc je jemně parfémovaný, protože ty, ke kterým jsem čichala v DM a tak hrozně smrdí a to já si na pusu teda nedám
Nicméně z vlasové kosmetiky mě šampón velmi zklamal a už si ho nekoupím. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
fructia 321-600

|
Zaslal: út říjen 25, 2011 6:58 pm Předmět: |
|
|
Koupila jsem si ho a je pravda, že barvu vlasů oživí. Zatím jsem se s ním myla asi pouze 3x a vždy dala oplachovací kondicioner. Příště to zkusím s nějakým neoplachovacím kondicionérem, mohlo by to být vidět ještě znatelněji. Doporučuju  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Decapitated 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: po říjen 31, 2011 10:42 am Předmět: |
|
|
| Soniczka napsal: | Decapitated: určitě má SLS (znám kosmetiku YR a co jsem měla tak má).
ale jen tak mimochodem, mohla bys mi prosím poradit značku / výrobek, který nemá? připadá mi skoro nemožné něco takového najít co by nestálo pětikilo... |
Myslis nieco co vobec nema "penidlo", alebo iba bez sodium laureth sulfate?
No a pozerala som si zlozenie samponu s chininovnikom a ak si dobre pamatam, prirodne vytazky tam boli az na konci... co teda tie vlasy zafarbi? Tak malo vytazku?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Soniczka ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po říjen 31, 2011 4:25 pm Předmět: |
|
|
jo holky dívala jsem se na složení šamponu a není tam SLES ale ALES což je teda dobré ne?  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Chatny >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 7:38 am Předmět: |
|
|
Včera jsem si koupila šampon pro kaštanové vlasy...trochu jsem se bála,aby mi to neobarvilo do hněda moc. Šampon v lahvičce je křiklavě červenej neobarvil vanu naštěstí a vlasy vypadaj fakt jak tejden po hennění...prostě paráda. Objem maj,lesklý jsou....na prostřídání bude super. Takže za mě velká spokojenost....  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
SilkyJane ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 5:07 pm Předmět: |
|
|
| Chatny napsal: | Včera jsem si koupila šampon pro kaštanové vlasy...trochu jsem se bála,aby mi to neobarvilo do hněda moc. Šampon v lahvičce je křiklavě červenej neobarvil vanu naštěstí a vlasy vypadaj fakt jak tejden po hennění...prostě paráda. Objem maj,lesklý jsou....na prostřídání bude super. Takže za mě velká spokojenost....  |
doprkvančic!! a kolik stál? já tam budu muset zajít  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Chatny >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 7:41 pm Předmět: |
|
|
| SilkyJane napsal: | | Chatny napsal: | Včera jsem si koupila šampon pro kaštanové vlasy...trochu jsem se bála,aby mi to neobarvilo do hněda moc. Šampon v lahvičce je křiklavě červenej neobarvil vanu naštěstí a vlasy vypadaj fakt jak tejden po hennění...prostě paráda. Objem maj,lesklý jsou....na prostřídání bude super. Takže za mě velká spokojenost....  |
doprkvančic!! a kolik stál? já tam budu muset zajít  |
89Kč  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 7:42 pm Předmět: |
|
|
hm.. ve středu bude můj chtě nechtě (jestli tam u nás toho hajzlíka budou mít ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Soniczka ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 7:47 pm Předmět: |
|
|
Silky: odkud jsi??? nejsi náhodou z Brna?  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 7:53 pm Předmět: |
|
|
| Soniczka napsal: | Silky: odkud jsi??? nejsi náhodou z Brna?  |
né to ani omylem, Pardubice a okolí copak? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|