|
✿
|
Autor |
Zpráva |
z.pepa 321-600

|
Zaslal: so říjen 29, 2011 12:04 pm Předmět: Originální název pro kadeřnictví |
|
|
Hezký den všem,
mám na vás prosbu. Má úžasná kadeřnice se dostala k prostoru a tak si konečně může otevřít svoje vlastní kadeřnictví. Poprosila mě, zda bych jí pomohl s názvem.
Podmínky:
- nesmí tam být "R" (Lenka ráčkuje)
- nic pitomého (třeba salon Lenka fakt ne)
- ideálně něco co ještě nikdo nemá (kontroluju na Googlu)
Sám jsem vymyslel toto:
idea (anglicky nápad)
change (anglicky změna)
Diona (matka Afrodite)
Vesna (Vesna je bohyně mládí, života, mladé nespoutané lásky a jara ve slovanské mytologii)
Najada (jedna z nymf, které motaly hlavy mladíkům a pak je utopily )
Vás bych tedy požádal o pomoc při hledání kreativního názvu, který by měl vystihovat ženskost, krásu, změnu... prostě něco co souvisí s vlasy, nebo s krásou.
Jazyk je neomezený, jen asi čínština by nebyla to pravé ořechové.
Předem moc děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jenne ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: so říjen 29, 2011 12:59 pm Předmět: |
|
|
Co si třeba vypůjčit nějaké elfí jméno od Tolkiena? Z těch méně profláklých třeba Lúthien, Melian, Yavanna... je jich hromada, stačí zapátrat  _________________ Swooping... is... bad. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
jitty ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: so říjen 29, 2011 1:15 pm Předmět: |
|
|
a nemělo by se to líbit hlavně jí? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*MrE >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: so říjen 29, 2011 1:17 pm Předmět: |
|
|
Lenka's Long Locks is my idea, if your friend wants customers with long hair, who will trust her. There should be more long hair salons in Europe in my opinion.
Jenne napsal: | Co si třeba vypůjčit nějaké elfí jméno od Tolkiena? Z těch méně profláklých třeba Lúthien, Melian, Yavanna... je jich hromada, stačí zapátrat  |
Hair for Hobbits if you know any small pitliks in your city who need hairdressing services  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Iwin >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so říjen 29, 2011 3:38 pm Předmět: |
|
|
salón Vlasatice? tam bych i já možná vlezla  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wolfishness >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so říjen 29, 2011 4:16 pm Předmět: |
|
|
Vesna je dobrá. Jen nevím, co je na ráčkování špatného, třeba takový salon Rapunzel bych já osobně navštívila.  _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
z.pepa 321-600

|
Zaslal: so říjen 29, 2011 4:54 pm Předmět: |
|
|
jitty napsal: | a nemělo by se to líbit hlavně jí? |
Samožřejmě, že si název nakonec vybere sama, jen potřebuje návrhy, ze kterých by si vybrala. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
z.pepa 321-600

|
Zaslal: so říjen 29, 2011 4:56 pm Předmět: |
|
|
MrE napsal: | Lenka's Long Locks is my idea, if your friend wants customers with long hair, who will trust her. There should be more long hair salons in Europe in my opinion.
Jenne napsal: | Co si třeba vypůjčit nějaké elfí jméno od Tolkiena? Z těch méně profláklých třeba Lúthien, Melian, Yavanna... je jich hromada, stačí zapátrat  |
Hair for Hobbits if you know any small pitliks in your city who need hairdressing services  |
Lenka's Long Locks - to je moc dlouhý název, chce jednoslovný |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Caithlin ***moderátorka***

|
Zaslal: so říjen 29, 2011 4:57 pm Předmět: |
|
|
Mě první napadlo Locyka...teda jakože česká Rapunzel Ale koukám, že to už napadlo i MrE  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
jitty ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: so říjen 29, 2011 5:07 pm Předmět: |
|
|
z.pepa napsal: | jitty napsal: | a nemělo by se to líbit hlavně jí? |
Samožřejmě, že si název nakonec vybere sama, jen potřebuje návrhy, ze kterých by si vybrala. |
já to myslela tak,že by to mělo odpovídat jejímu stylu a záměrům, je rozdíl mít kadeřnictví na malém městě a nebo někde ve velkém nějaký salon s náročnou klientelou,tam by asi Vlasatice apod.neprošlo.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|