Výhody jemných a řídkých vlasů
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Péče o dlouhé vlasy
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ladyquerida
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2011 3:53 pm    Předmět: Citovat

Taky nemám na hlavě zrovna mega hustotu (s jemností už je to o něco lepší než dřív) a vlasy mi schnou cca 3 hodiny. Ale je pravda, že tak za hodinu a půl jsou suché celé délky, hrozně dlouho trvá jen to doschnutí u kořínků a na temeni.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sariel
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2011 7:51 pm    Předmět: Citovat

Našla bych několik výhod. Jedna opačná výhoda -husté vlasy- je ale natolik pozitivní, že předčí i 50 výhod řídkých vlasů..

Omlouvám se za negativismus, ale vypadávání vlasů mě tak štve, že nedokážu brát mé řídké vlasy jako plus. Rolling Eyes

Možná zítra, až se líp vyspím. Smile
Barbastelle
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2011 8:19 pm    Předmět: Citovat

Juch...! Mám dobrou náladu, konec se stížnostmi na vlasy... Vždyť s jejich řídkostí stejně nic neudělám!!! =)
Prostě jsou moje, taksi jich udu vážit a dost...!
ehm... Zkouším pozitivní přístuup - že když je začnu mít ráda, tak to vycítí a budou krásnější a zdravější a hustší...=D
Sariel
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2011 8:22 pm    Předmět: Citovat

Pozitivní přístup jsem na ně zkoušela. Ty mrchy to ale neovlivnilo, takže s ním končím a nastává teror plný nadávání. Nic jiného si nezaslouží!! Twisted Evil
prokera
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 11:25 am    Předmět: Citovat

Holky vy víte houby co jsou to řídký jemný vlasy....dokud nestojíte ráno 20 min před zrcadlem, abyste aspoň trochu zamaskovaly prosvítající hlavu a dokud můžete aspoň někdy vyjít s rozpuštěnými, pak nemáte řídké jemné vlasy..... Shocked
astrid
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 12:00 pm    Předmět: Citovat

prokera napsal:
Holky vy víte houby co jsou to řídký jemný vlasy....dokud nestojíte ráno 20 min před zrcadlem, abyste aspoň trochu zamaskovaly prosvítající hlavu a dokud můžete aspoň někdy vyjít s rozpuštěnými, pak nemáte řídké jemné vlasy..... Shocked

To je pravda... A musím říct, že nikomu takovou jemnost nezávidím. U nás se s ní potýká celý život moje maminka, tak to mám přímo před očima - účes z těch extrémně jemných a řídkých nejde skoro žádný, nějaký dobrý sestřih taky moc ne, při podzimním padání je hned vidět každá lysinka... Na druhou stranu, tohle vlákno je správně jen o pozitivech - i s takovými vlásky se dá zazářit a mít z nich radost... Wink
prokera
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 1:10 pm    Předmět: Citovat

To je pravda... A musím říct, že nikomu takovou jemnost nezávidím. U nás se s ní potýká celý život moje maminka, tak to mám přímo před očima - účes z těch extrémně jemných a řídkých nejde skoro žádný, nějaký dobrý sestřih taky moc ne, při podzimním padání je hned vidět každá lysinka... Na druhou stranu, tohle vlákno je správně jen o pozitivech - i s takovými vlásky se dá zazářit a mít z nich radost... Wink[/quote]

:)No já musím říct, že když to má člověk na hlavě, tak pozitiva hledá jen velice těžko:(. Možná délka schnutí, ale při takové řídkosti se člověk bez fénu (byť studeným vzduchem) stejně neobejde, takže ani tohle není žádná velká výhra. A zářit s nimi Laughing ? Spíš tak nějak přežít....určitě je to v mém případě o tom, že jsem nosila delší vlasy celý život a pak taky - co s řídkými a navíc krátkými, že Rolling Eyes ? Takže pro mě už jediné řešení - polodlouhé vlasy a neustále smotané. Další stupeň už je pak zástřih dohola a koupě paruky Shocked ...
eMia
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 3:29 pm    Předmět: Citovat

prokera napsal:

:)No já musím říct, že když to má člověk na hlavě, tak pozitiva hledá jen velice těžko:(. Možná délka schnutí, ale při takové řídkosti se člověk bez fénu (byť studeným vzduchem) stejně neobejde, takže ani tohle není žádná velká výhra. A zářit s nimi Laughing ? Spíš tak nějak přežít....určitě je to v mém případě o tom, že jsem nosila delší vlasy celý život a pak taky - co s řídkými a navíc krátkými, že Rolling Eyes ? Takže pro mě už jediné řešení - polodlouhé vlasy a neustále smotané. Další stupeň už je pak zástřih dohola a koupě paruky Shocked ...

Tak to já pak asi ještě úplný extrém nebudu. Pokožka hlavy mi taky prosvítá (na temeni hlavně) ale když je mám čerstvě umyté, dobře uschnuté (a bez fénu se obejdu, vůbec ho nepoužívám), nesahám do nich a venku nefouká, tak to prosvítání ani při rozpuštěných vlasech není vidět, vlastně mi hlava prosvítá jen v případě mastných, přeleželých nebo rozfoukaných vlasů. Ale fakt prosvítá, to ne že bych tam jen měla vyleželou pěšinku nebo tak. Jinak je teda ale nosím pořád smotané, rozpuštěné jsem je neměla skoro rok, vlastně teď nedávno jednou, ale zdaleka na dlouho naposled Laughing
prokera
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 4:23 pm    Předmět: Citovat

Tak to já pak asi ještě úplný extrém nebudu. Pokožka hlavy mi taky prosvítá (na temeni hlavně) ale když je mám čerstvě umyté, dobře uschnuté (a bez fénu se obejdu, vůbec ho nepoužívám), nesahám do nich a venku nefouká, tak to prosvítání ani při rozpuštěných vlasech není vidět, vlastně mi hlava prosvítá jen v případě mastných, přeleželých nebo rozfoukaných vlasů. Ale fakt prosvítá, to ne že bych tam jen měla vyleželou pěšinku nebo tak. Jinak je teda ale nosím pořád smotané, rozpuštěné jsem je neměla skoro rok, vlastně teď nedávno jednou, ale zdaleka na dlouho naposled Laughing[/quote]

Tak to máš ještě dost dobrý Smile - já se za extrém už celkem i považuji. I když je pravda, čerstvě umyté = ještě zdaleka nejlíp maskovatelné Laughing !
Ale bez fénu se teda vážně neobejdu - to by byla připlácnuto i po mytí Rolling Eyes . Takhle mám aspoň chvíli falešný pocit objemu Laughing Smile ....Rozpuštěné jsou ale pro mě tabu Rolling Eyes .....
Holt už asi patřím do jiného fóra Laughing !
Sariel
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 5:52 pm    Předmět: Citovat

Tak to mě pokožka hlavy neprosvítá. Zatím. Pokud mi ale nepřestane to brutální roční padání vlasů, tak brzy bude.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Přejdi na: