|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Avery 161-320
|
Zaslal: st říjen 26, 2011 8:01 am Předmět: |
|
|
Jsem ráda, že jsem objevila tohle téma, doteď jsem si připadala divná, že se někdy i pár dní nečešu, jen prohrábnu prsty Ne že bych tedy byla tak líná, ale poslední dobou nejsem příliš nadšena při pohledu na to, kolik vlasů mi po česání zůstane v hřebenu, nemluvě o haldě ulámaných vlasů v umyvadle Na druhou stranu to občas chce důkladně rozčesat, protože se mi zdá, že pak mezi vlasy zůstávají i ty "vypadlé" a různě se zachytávají na oblečení atd. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
SilvieP 161-320
|
Zaslal: po listopad 07, 2011 9:45 pm Předmět: |
|
|
...ano, mám teď takové období. Večer nebo ráno se pročešu, zapletu a copek. Další česání je až druhý den. Pokud se češu večer, ráno jen vlasy upravím kančákem, ale celé to komplet nečešu.
Myslím že momentálně, v tomto období vlaso-listo-pádu je to akorát..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
plavunik >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út listopad 08, 2011 12:26 am Předmět: |
|
|
Ja nečesať, mám na hlave jeden veľký dred.... Teraz sa mi podarilo neštastnou náhodou stratiť aj kančák, útrpne teda rozčesávam hrebeňom Asi sa nato vybodnem, budem čakať, či na Vianoce dostanem nový kančák a užívať si nečesanie, možno sa mi to zapáči _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
SilvieP 161-320
|
Zaslal: st listopad 09, 2011 9:29 pm Předmět: |
|
|
plavunik napsal: | Ja nečesať, mám na hlave jeden veľký dred.... Teraz sa mi podarilo neštastnou náhodou stratiť aj kančák, útrpne teda rozčesávam hrebeňom Asi sa nato vybodnem, budem čakať, či na Vianoce dostanem nový kančák a užívať si nečesanie, možno sa mi to zapáči |
Tak ztratit kančák, tomu říkám neštěstí v pravém slova smyslu... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Veera 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: st listopad 09, 2011 9:36 pm Předmět: |
|
|
Nejen kančák, já v létě nemohla najít dřevěný hřeben a česat se plastovým byl najednou děs.
Nakonec byl hřeben nalezen na okně, nedávno jsem tam našla i pohřešované nůžtičky na nehty. Až se mi zase něco ztratí, začnu hledat tam |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Honey star 321-600
|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 1:15 am Předmět: |
|
|
SilvieP napsal: | ...ano, mám teď takové období. Večer nebo ráno se pročešu, zapletu a copek. Další česání je až druhý den. Pokud se češu večer, ráno jen vlasy upravím kančákem, ale celé to komplet nečešu.
Myslím že momentálně, v tomto období vlaso-listo-pádu je to akorát..... |
Dělám to přesně tak |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sim ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 9:19 am Předmět: |
|
|
Já taky moc nečešu, čím víc se blížím k mytí, tím míň češu. Po umytí nosím den rozpuštěné vlasy, tak to párkrát čísnu, ale na druhý den už dělám drdol, to vlasy nečešu celý den, a třetí den jen rozčešu konce, abych si mohla udělat účes a pak češu až těsně před umytím... Důvod je hlavně, hmmm, psychologický - tedy netrpět při pohledu na vypadané vlasy a vlasům to myslím vůbec nevadí, naopak jsou alespoň míň namáhané |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
SilvieP 161-320
|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 6:24 pm Předmět: |
|
|
Sim napsal: | Já taky moc nečešu, čím víc se blížím k mytí, tím míň češu. Po umytí nosím den rozpuštěné vlasy, tak to párkrát čísnu, ale na druhý den už dělám drdol, to vlasy nečešu celý den, a třetí den jen rozčešu konce, abych si mohla udělat účes a pak češu až těsně před umytím... Důvod je hlavně, hmmm, psychologický - tedy netrpět při pohledu na vypadané vlasy a vlasům to myslím vůbec nevadí, naopak jsou alespoň míň namáhané |
...ano, asi tak v tomto vlasopádovém období. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 7:24 pm Předmět: |
|
|
Já česat musím mám rovné hřebíky a když se zpramínkují, vypadá to že mám na hlavě tři vlasy. Když se to rozčeše, dobré. Ale stejně nečešu moc často, většinou to teď nosím zašmodrchané v copu, tak to tak nevadí.
Když jsem ještě vlnila, mohla jsem je nečesat třeba dva dny, stejně by se jinak česáním poničily vlny |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Juanitta >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 8:37 pm Předmět: |
|
|
tiež musím česať, s rovnými vlasmi to inak asi nejde |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|